Търсенето върна 228 резултата

от RadioAmater
26 Дек 2009, 20:06
Форум: Медийна регулация и лицензиране
Тема: План
Отговори: 60
Преглеждания: 5185

Re: План

се мисля
от RadioAmater
26 Дек 2009, 15:01
Форум: Медийна регулация и лицензиране
Тема: План
Отговори: 60
Преглеждания: 5185

Re: План

дф
от RadioAmater
25 Дек 2009, 23:07
Форум: КВ, ДВ, СВ и радиолюбители
Тема: LW 153 KHZ
Отговори: 11
Преглеждания: 4320

Re: LW 153 KHZ

ггггггггггг
от RadioAmater
18 Дек 2009, 18:00
Форум: Предавател Македонија
Тема: Хоризонт во Скопје (Македонија)
Отговори: 17
Преглеждания: 10509

Хоризонт во Скопје (Македонија)

Ова не не е можно ама ете татарите не окупираа. На 102.1MHz се слуша Хоризонт во Скопје (Macedonia)
Не знам дали предавателот е само 10kW или повеке или пак има YAGI антена?
от RadioAmater
15 Дек 2009, 13:51
Форум: DXing
Тема: dvb-t turkey
Отговори: 5
Преглеждания: 11109

Re: dvb-t turkey

Nu estgse ?n m?ssaseur? s? veckdea DVB-T tdsurc seaslmngdagle?
от RadioAmater
07 Дек 2009, 23:06
Форум: За сайта и форумите / About site and forums
Тема: Administration and Moderation
Отговори: 467
Преглеждания: 57389

Re: Administration and Moderation

В Скопие и Македония има DVB-T канали, сега е добре би било да въведете на http://predavatel.com/mk/1/skopje.htm
от RadioAmater
07 Дек 2009, 22:59
Форум: КВ, ДВ, СВ и радиолюбители
Тема: LW 153 KHZ
Отговори: 11
Преглеждания: 4320

Re: LW 153 KHZ

Good signal in Skopje-Macedonia on 153Khz
от RadioAmater
07 Дек 2009, 22:57
Форум: Предавател Македонија
Тема: Мокности на Македонските предаватели
Отговори: 52
Преглеждания: 23905

Re: Мокности на Македонските предаватели

Море ова гејциве пак ни ставија вето >:( >:( >:( >:( мајката на кол да им ја набијам атинско-фашистичка П.С. Барем фашистите и нацистите ја признаваа Македонија (Macedonia) односно Republic of Macedonia а ова гнидиве цигански не може да се споредат ни со нај големиот звер. From the heart of Skopje -...
от RadioAmater
25 Ное 2009, 20:46
Форум: За сайта и форумите / About site and forums
Тема: Долгогодишен Проблем
Отговори: 6
Преглеждания: 1682

Re: Долгогодишен Проблем с DX-er

DX-er не одговараш на наведените вапроси? Не наведуваш адреси и имиња што сум ги кажал? Тогаш немој да лажеш дека сум зборел кога не сум зборел. срам те било!!! [ RadioAmater, не виждам нарушение на правилата на форума. По принцип въпроса за името на вашата страна (заедно с националност, език, истор...
от RadioAmater
24 Ное 2009, 23:13
Форум: За сайта и форумите / About site and forums
Тема: Долгогодишен Проблем
Отговори: 6
Преглеждания: 1682

Re: Долгогодишен Проблем с DX-er

За разлика от теб аз никога не съм си позволявал да използвам обидни думи и изрази по адрес на когото и каквото и да било (докато твоите директни обиди и нападки към членове на форума, включително и мен Кои адреси сум ги спомнал? Кои дирекни обади и напади на членови? (не член туку членови) ? Ти си...
от RadioAmater
24 Ное 2009, 18:14
Форум: За сайта и форумите / About site and forums
Тема: Долгогодишен Проблем
Отговори: 6
Преглеждания: 1682

Долгогодишен Проблем

Овој член Македонија ја нарекува: „Вардарска” (Б.Ю.Р.М./ F.Y.R.O.M./ Република Скопие), Апелирам до администраторот да го банира овој националист и сички мненија кде има "„Вардарска” (Б.Ю.Р.М./ F.Y.R.O.M./ Република Скопие)" да са изтријат (избришат) во спротивно ке знам дека вие го поддрж...
от RadioAmater
21 Ное 2009, 21:58
Форум: Предавател Македонија
Тема: Tv dx
Отговори: 7
Преглеждания: 8020

Re: Tv dx

Acest lucru nu este de televiziune macedonean?
от RadioAmater
09 Ное 2009, 17:08
Форум: Предавател Македонија
Тема: Мокности на Македонските предаватели
Отговори: 52
Преглеждания: 23905

Re: Мокности на Македонските предаватели

Во Софија викаат се фаќале антена5, канал77, радио скопје и МР3 ама сепак по интересно е на Халкидики да слушаш наше радио. На одмор си и слушаш Антена5
от RadioAmater
09 Ное 2009, 11:34
Форум: Предавател Македонија
Тема: Мокности на Македонските предаватели
Отговори: 52
Преглеждания: 23905

Re: Мокности на Македонските предаватели

докажана работа :) радиата за во кола имаат супер прием
от RadioAmater
09 Ное 2009, 11:34
Форум: Предавател Македонија
Тема: Гледа ли се в Македония българска телевизия?
Отговори: 11
Преглеждания: 11648

Re: Гледа ли се в Македония българска телевизия?

Говорете на Македонски
Ова е темата: Гледа ли се в Македония българска телевизия?
от RadioAmater
06 Ное 2009, 22:53
Форум: Предавател Македонија
Тема: Мокности на Македонските предаватели
Отговори: 52
Преглеждания: 23905

Re: Мокности на Македонските предаватели

gorco со какво радио ги слушаше нашиве радиа?

GO_TO_SEARCH_ADV