Търсенето върна 31 резултата

от Macedonian.MK
21 Сеп 2012, 01:00
Форум: Предавател Македонија
Тема: 10 сръбски телевизии в Македония, и нито една българска
Отговори: 29
Преглеждания: 18796

Re: 10 сръбски телевизии в Македония, и нито една българска

ДОПОЛНУВАЊЕ:
Од етерот беше исклучена Пинк 15 така што нема повеќе про-српска пропаганда за перење мозок :)
от Macedonian.MK
21 Сеп 2012, 00:58
Форум: Предавател Македонија
Тема: Програма на македонските телевизии
Отговори: 15
Преглеждания: 12746

Re: Програма на македонските телевизии

Еве уште саjтови каде што можат да се следат македонските телевизии онлаjн:
http://www.tvstanici.com/
http://makedonskatelevizija.blogspot.com/
от Macedonian.MK
21 Сеп 2012, 00:54
Форум: Предавател Македонија
Тема: Цифровизация в БЮРМ.
Отговори: 158
Преглеждания: 61517

Re: Цифровизация в Македония.

Чим е така во ред. Можам да помогнам околу преводот, преведувам и други работи во слободно време :) Инаку процесот на дигитализациjа е во тек, досега дигитален (DVB-T) сигнал зрачи од државната телевизиjа МТВ и тоа на каналите МТВ1, МТВ2 и МТВ3/Собранискиот а од неодамна и Канал 5. До jуни 2013 сите...
от Macedonian.MK
20 Сеп 2012, 20:00
Форум: Предавател Македонија
Тема: Цифровизация в БЮРМ.
Отговори: 158
Преглеждания: 61517

Re: Цифровизация в БЮРМ.

Самиот саjт predavatel.com е дискриминирачки настроен кон македонските корисници. При самата регистрациjа македонскиот jазик го нема на листата на jазици. Околу историските и политички проблеми меѓу Македониjа и Бугариjа, не би сакал тие да се дел од нашето секоjдневие но и Вие (им се обраќам на про...
от Macedonian.MK
29 Авг 2011, 12:25
Форум: Предавател Македонија
Тема: 10 сръбски телевизии в Македония, и нито една българска
Отговори: 29
Преглеждания: 18796

Re: 10 сръбски телевизии в Македония, и нито една българска

Каква е причината да бъдат спрени сръбските канали? В България македонски канал (МТВ1) май има само на определени кабелни оператори в Югозападна България Нерегулирани авторски права. Инаку во делови од Западна Македонија (Охрид, Битола, Велес), во цела Источна Македонија и на некои кабелни оператор...
от Macedonian.MK
24 Авг 2011, 18:18
Форум: Предавател Македонија
Тема: Програма на македонските телевизии
Отговори: 15
Преглеждания: 12746

Re: Програма на македонските телевизии

Здраво, Македонски телевизии можеш да следиш на http://web.maxtv.mk/index.aspx, еден период можеше тука но моментално се тргнати македонските телевизии http://sport-mania.sk/worldtv/. Поздрав
от Macedonian.MK
24 Авг 2011, 18:14
Форум: Предавател Македонија
Тема: Хоризонт во Скопје (Македонија)
Отговори: 17
Преглеждания: 11637

Re: Хоризонт во Скопје (Македонија)

Доста за политика бе! Не се слушате дека сте како расипана плоча со тоа „Србите ви го измија паметот“... Не сме малоумни па така лесно да ни го мијат умот, знаеме кои сме и што сме а и вашите историчари добро знаат кои сме и што сме но некој не сака да разгласи во јавноста.. Дискутирај за телевизија...
от Macedonian.MK
24 Авг 2011, 18:07
Форум: Предавател Македонија
Тема: 10 сръбски телевизии в Македония, и нито една българска
Отговори: 29
Преглеждания: 18796

Re: 10 сръбски телевизии в Македония, и нито една българска

Ајде без провокации, Европски граѓани сме сите без разлика на нацијата. Тука за историја да не зборуваме туку за телевизијата (за историјата би предложил Балкански историски совет кој ќе има историчари од сите Балкански земји и ќе ја утврдат реалната историја). Тоа дека во Македонија има 10 србски и...
от Macedonian.MK
19 Дек 2010, 17:21
Форум: За сайта и форумите / About site and forums
Тема: Administration and Moderation
Отговори: 467
Преглеждания: 59871

Re: Administration and Moderation

Не се ефикасни модераторите ваши :) Треба да си jа извршуваат работата како што треба (изгледа не се доволно платени хаха) :D
от Macedonian.MK
17 Дек 2010, 01:39
Форум: За сайта и форумите / About site and forums
Тема: Administration and Moderation
Отговори: 467
Преглеждания: 59871

Re: Administration and Moderation

R.I.P до него :(
от Macedonian.MK
16 Дек 2010, 20:25
Форум: За сайта и форумите / About site and forums
Тема: Administration and Moderation
Отговори: 467
Преглеждания: 59871

Re: Administration and Moderation

Едно прашање до администраторите во врска со „Предавател Македониjа“. Зошто слабо се ажурира? Има телевизии кои повеќе не постоjат (К-15, МакСпот, ТВ4) но и многу нови како: 24 Вести, Пинк 15, Канал5+, АБ Канал, ТВ Сонце, HBO, HBO Comedy, FOX Life, FOX Crime, Da Vinci Learning, MTV Adria, KidsCo, Na...

GO_TO_SEARCH_ADV