Re: Кой сутрешен ТВ блок предпочитате?
Здравей България определено. Преди като беше Миленчо не ме кефеше, но сега с Коритаров и Лора Крумова ми допада много.

borosport написа: Здравей България определено. Преди като беше Миленчо не ме кефеше, но сега с Коритаров и Лора Крумова ми допада много.

Същото.
"Nova" all the time!
Ами скоро гледах на Нова Телевизия сутрешния блок и направо се отвратих, не че останалите са кой знай колко добри, но според мен най-добрия е на bTV
.:: Радио ORV ::.
Сава Цеков и ТВ7.

Аман от тая политика сутрин, като пусна след 8ч НОВА - Коритаров бистри разцеплението в НДСВ, Бареков бистри лекарите в Пирогов, БНТ - стачки, избори, само политика по трите национални телевизии... За събуждане толкова много отрицателна информация, не, мерси
Аман от тая политика сутрин, като пусна след 8ч НОВА - Коритаров бистри разцеплението в НДСВ, Бареков бистри лекарите в Пирогов, БНТ - стачки, избори, само политика по трите национални телевизии... За събуждане толкова много отрицателна информация, не, мерси
Последна промяна 1 на B-92, променена общо 4 пъти
Неделчо Михаилов и сутрешният му блок по МСАТ са без конкуренция 

Здравей България е хубаво (тая па Лора защо си смени прическата беше по хубава
)
а Неделчо ме много кефи

а Неделчо ме много кефи

Преди години имаше един сутрешен блок на MSAT - "Утро с MSAT". В него беше събрано всичко интересно което се случва на куп и доста неща имаше и за Варна (но това няма значение) и беше много добро. Е сега като качество не беше от най-висока класа, но като звучене наистина беше сутрешно и свежо
Аз обикновено пускам 3-4 ТВ и избирам кой от блоковете да гледам в момента, след 10-15 минути като сменят темата - и аз сменям ТВ. Не мога да кажа че само един блок предпочитам най-много. Фаворити са ми сутрешните блокове на Нова, ТВ7 и К1. Но мога да дам само 1 отговор?
Може би анкетите е по-добре да се правят по друг начин - например като анкетата на BulSat преди. Можеш да дадеш няколко отговора и за всеки по 1 до 4 точки. Така ще е по-реално според мен. А за тази анкета - искам да дам по 1 точка на трите ТВ по-горе, но неможе? Затова засега не съм гласувал!
Може би анкетите е по-добре да се правят по друг начин - например като анкетата на BulSat преди. Можеш да дадеш няколко отговора и за всеки по 1 до 4 точки. Така ще е по-реално според мен. А за тази анкета - искам да дам по 1 точка на трите ТВ по-горе, но неможе? Затова засега не съм гласувал!
TV7 & NOVA
ТВ7 предлага нещо различно, на фона на политико-вестникарските предавания по БНТ,бТВ и Нова. 
Но от трите национални медии, бих избрал програмата на Нова телевизия.

Но от трите национални медии, бих избрал програмата на Нова телевизия.
здравей българия на лора крумова и жоро коритаров
C.R.U-TO написа:здравей българия на лора крумова и жоро коритаров
определено Нова , Бареков от БТВ ми действа мн зле - иде ми да изляза толкова бързо от вкъщи, дори и по пижама само и само да не го слушам

Everybody has a radio. To listen to a radio is normal. To listen to a radio, that is far away from you is a DARE!
www.dxing.org - Форумът на България за DX-маниаци!
Ети и втората част - http://vbox7.com/play:6ff9a1fa
Мерси!
посмях се от душа!

Everybody has a radio. To listen to a radio is normal. To listen to a radio, that is far away from you is a DARE!
И въпреки всичко ако трябва да сме честни на nova television сутрешния блок е пълен боклук. Няма ли Куритаров да попадне под прицела на "Сигнално жълто"
Да ти кажа честно и на мен не ми харесва особенно, просто на него попадах няколко пъти и затова гласувах за Нова ТВ. Иначе сутрин нямам навика да гледам телевизия..
- Ivan asen
- 100+
С две ръце ТВ7!!!