Малиий, какво сте изписали тука... :shock:
[quote=""predavatel""]РТС, ако искаш да взема да направя един специален форум само за теб и любимите ти сръбски радио и тв канали

или направо един нов сайт Трансмитер.цом, посветен изцяло на предавателите "Бесна кобила", "Тупиница", "Шабановац", а да не забравим и великите супер яки б.ю.р.м.-ски радиостанции, и разбира се огромен раздел за невероятната честота 104.4 MHz, излъчваща хипер бесен турбо сръбски фолк :shock: :shock: :shock:[/quote]
Честно казано, за пръв път виждам администратор на сайт, който да се ядосва, че му се пише във форумите : в по-голямата част от случаите е обратното. Освен това нямам вина, че БЕЛАМИ излъчва фолк, пък и това радио далеч не представлява такъв интерес за мен : предавателят му е разположен прекалено близо до София. Ако не си наясно с т.нар. FM DX-ing, можеш да се просветиш на
http://en.wikipedia.org/wiki/FM_DX
И наистина, не бих имал нищо против да слушам и Bayern 1, DLR Berlin, DRS 1,2,3, Rete Uno, OE 1, Radio Regenbogen, SR 1,2,3 и много други, стига да можех да ги хвана. Мисля обаче, че всички добре си дават сметка, че на УКВ това е невъзможно в София.
Ако не забелязваш, говоря за Београд 1, която меко казано не е турбо-фолк станция (не всичко сръбско е турбо-фолк, представи си, има и културни радиостанции, като Београд 2/3 и Нови Сад...).
А, м/у другото, не се пише Тупиница, а Тупижница.
Тъй или иначе това е темата "Какво се приема в София", така че на този разговор не му е мястото тук.
[quote=""Георги""]Ей, а спомняш ли си емисията "Квискотека" на ТВ Загреб? На мен ми беше любима!

Ами "Филмски маратон" и Цртания филм в 20:15? :?:
На какво сме се радвали, направо се умилявам като се сетя.....
[/quote]
Хе, хе, помня ги и тези разбира се, Квискотека беше наистина хубаво предаване, но предпочитах Броjке и Слова. Тъй или иначе всичко това е минало, може би и за добро... Повече от 15 години не съм ги гледал тези телевизии.
Що се отнася до списъка за София, 97,2 в целия град ли се хваща ? А 92,1 при мен се смесва с Хр. Ботев от 92,2 от вр. Ботев. Явно наистина е добро радиото.