Като първи интересен прием за тази година мога да спомена хванатото тук в София около 10:00 часа сутрината холандско радио 5 Nostalgia, излъчващо на 747 kHz с 400kW от Zeewolde. Разстояние предавател-приемник = 1711 км.

-Видео тук.-
RADIOTO написа:Радио Стара Загора (873 KHz) и Радио Благоевград (864 KHz) приети вчера в София:
http://www.youtube.com/watch?v=Nl2Idr26 ... 80C606F8B6kikiface написа:Браво значи се чува 864 в Бояна ли е правено?
coria,nadal_fan написа:Въпросното се чува толкова силно при мен вечер, че на моменти почти няма и помен от Хоризонт.
kikiface написа:Ако пуснете 576 специално ще ходя до село да пробвам само да дойде лятото.
RADIOTO написа:coria,nadal_fan написа:Въпросното се чува толкова силно при мен вечер, че на моменти почти няма и помен от Хоризонт.
До колкото си спомням миналата година (2012 г.) го спряха Хоризонт на 747 КХц.
coria,nadal_fan написа:Предполагам, че ще се чува идеално и в София, въпреки смущенията. Все пак мощността е 400kW, а разстоянието до Видин не е голямо.
RADIOTO написа:Днес ще има профилактика на предавател София 5 (261 KHz). От 9 сутринта, но не чух до колко следобяд ще продължи.
Интересно дали ще може да се чуе Radio Rossii на 261 KHz днес?
Bobi MW написа:По принцип кога точно или приблизително кога трябва да заработи Видинския предавател.Никъде не съм видял срока на испълнение на проекта.
ТСБ написа:Днес на обяд изгасна тока, и с джобното радио, слушах Хоризонт на 963 KHz от София в Кнежа, с много добро качество. Вечер съм опитвал с даже и с големият радиоприемник, но ми излиза с ехо и бръмчене.
ТСБ написа:Днес на обяд изгасна тока, и с джобното радио, слушах Хоризонт на 963 KHz от София в Кнежа, с много добро качество. Вечер съм опитвал с даже и с големият радиоприемник, но ми излиза с ехо и бръмчене.
mesten123 написа:Bobi MW написа:По принцип кога точно или приблизително кога трябва да заработи Видинския предавател.Никъде не съм видял срока на испълнение на проекта.
Сега се работи по него
мисля че в края на февруари трябва да заработи
Потребители разглеждащи този форум: 2 и 0 госта