Страница 1 от 1

icecast въпрос

Публикувано на: 16 Окт 2009, 13:54
от stormyy
значи иска да питам че сам си направил едно радице с Virtual dj обаче е през SHOUTCAST и когато пусна песните то се вижда коя песен варви а аз неискам да е така та ми казаха че през icecast това може да се махне обаче така и неоспях да си го настроя ...ако някои знае да пише много 10х.

Re: icecast въпрос

Публикувано на: 18 Окт 2009, 13:39
от chebaev
Трябва да ползваш друга програма за да се вържеш към сървъра. Примерно ODDCast или SimpleCast

Re: icecast въпрос

Публикувано на: 19 Окт 2009, 14:19
от stormyy
е да ама саункартата ми прави мизери и немоо пуштим микфорона през ODDCast или SimpleCast и вече незнам к да го напраим ..... :'(

Re: icecast въпрос

Публикувано на: 20 Окт 2009, 09:36
от chebaev
Твоята раота става с 2 саунд карти или 2 компютъра. На едната карта си слагаш Virtual DJ-я и там микрофоните на входа и т. н. Вземаш един изход от тази карта и го пращаш в другата карта. На нея слагаш един SimpleCast или ODDCast и му казваш да зема сигнала от входа, а на входа нали си му подал звук от другта ти карта. Това е цялата философия. На най-елементарно ниво според мен така ще стане.

Re: icecast въпрос

Публикувано на: 20 Окт 2009, 15:16
от stormyy
е аз сам с 2 саункарти но ако го напрая дефакто рез LIne In.. нема ли да се преебе качестото че несам птобвал такав вариант.. ? щот май така те разбрах че треа да стане... ?

Re: icecast въпрос

Публикувано на: 20 Окт 2009, 22:31
от chebaev
не

Re: icecast въпрос

Публикувано на: 20 Окт 2009, 23:24
от stormyy
ами...?????? плс много....

icecast въпрос

Публикувано на: 23 Дек 2015, 10:36
от AandreS92
благодаря ти много ще се поразровя,

Всъщност имам и друг въпрос незнам дали към теб точно.


Имам и друга идея за безнес , бг сайт с бг фирма дроп шипва от Китай примерно , само парите минават през мен , как да ги осчетоводявам ????

Благодаря предварително.