Спрете шпионирането!

Гледай / слушай - как не трябва да правим
Аватар
Monk
100+
100+
Мнения: 151
Регистриран на: 25 Яну 2007, 11:47

Спрете шпионирането!

Мнениеот Monk » 05 Фев 2008, 21:10

Изображение

Организацията "Свободен софтуер" ще сезира Конституционния съд за наредбата, която дава възможност на МВР да следи кореспонденцията в интернет.
От организацията смятат, че събирането на данни за гражданите е агресивен метод за навлизане в личния живот.

Според "Свободен софтуер" възможността органите на реда да събират информация за това с кого си пишем имейли и с кого разговаряме чрез програмите за мигновени съобщения, е аналог на това да бъдем постоянно следени (вж. повече за кампанията "Да спрем мониторинга в интернет").

В интернет подписка се твърди, че наредбата противоречи на конституцията и на хартите за правата на човека.

В четвъртък в София ще бъде организиран и протестен митинг пред сградата на Държавната агенция за информационни технологии и съобщения (ДАИТС).
bubic
1000+
1000+
Мнения: 2719
Регистриран на: 18 Окт 2006, 06:03

Re: Спрете шпионирането!

Мнениеот bubic » 05 Фев 2008, 21:35

Монки,очакваш ли,че някой от хрътките ще каже:"Ха,ама извинявайте драги сънародници,ползватели на нета,ние сме се увлекли от миналото да следим всеки и всичко,защо не се обадихте по-рано ,та се стигна до тази ,нежелателна ситуация,разберете ни ,нали всеки може да сбърка,извинявайте,повече няма да се повтори,ей сега изключваме мониторинг-службата и операторите ще бъдат уволнени или преназначени на други длъжности,съжаляваме за станалото..."
Аватар
Lupus
1000+
1000+
Мнения: 1672
Регистриран на: 29 Ное 2007, 18:48

Re: Спрете шпионирането!

Мнениеот Lupus » 06 Фев 2008, 23:12

Тази мания за тотално следене на Интернет не тръгна ли от хамериканците след 11 септември? Те вече виждат терористи и под полите на жените си...
Аватар
radiator
1000+
1000+
Мнения: 2569
Регистриран на: 22 Мар 2005, 16:10

Re: Спрете шпионирането!

Мнениеот radiator » 07 Фев 2008, 09:45

Другари,

Голяма част от гражданите са гласували за това управление. По тяхна воля България е социалистичеста страна, управлявана от олигархия и клиентелисти.
Нищо не можем да променим, освен да си бием камшика. Колкото по-рано, толкова по-добре.

Но българите си им харесва така, малцина сме тези, които протестираме за каквото и да било.

Проблемът не е дали ще могат да ни следят, това със следенето го има на много места. Проблемът е в това, че със събраната информация тук винаги ще се злоупотребява. Вижте как изкараха на показ за повече от месец личните данни на сдружниците във фирми, пререгистрирали се... и 1 месец никой не може на оправи кашата.
Имаме си министър в МВР, който е деградирал във всяко отношение, пропаднал и нагъл алкохолик... какво очакваме да се случи?

С уважението ми към гологлавия полицай от звеното, което се занимава с престъпленията в Интернет... но тия показни залавяния на чичка, който имал 800 педофилски фотоса... хайде, моля ви се... Да, опасно е много... но защо никой не говори за проблемите и престъпниците, за които от ЕС-то горките постоянно мрънкат, ама ние хващаме все ей такива дребни риби... Я да поговорим за голевите сделки, за съветските другари... ала бала...
bubic
1000+
1000+
Мнения: 2719
Регистриран на: 18 Окт 2006, 06:03

Re: Спрете шпионирането!

Мнениеот bubic » 08 Фев 2008, 06:59

Както винаги ,прав си Радиаторе,ама хиляди пъти си прав. Вълчо,мислех че си се захласнал по четенето на книгата на Христо Христов "Тайните фалити на комунизма",но явно истината за твоите любимци не ти е по вкуса.Все пак,напъни се да прочетеш поне първа глава и виж как са продали златния резерв на Държавата през 1958-59г. за 30млн.долара,а сети се на кого,(ако се сетиш,имаш вечеря в Руското консулство)надявам се ,че и на това си доволен,впрочем има ли нещо ,от което не си доволен от гадовете,надявам се,че като радиолюбител,най=доволен си от заглушаването на десетината станции,предавали на Български език.
Аватар
luboj
100+
100+
Мнения: 267
Регистриран на: 12 Фев 2008, 07:27
Местоположение: Florida, USA

Re: Спрете шпионирането!

Мнениеот luboj » 23 Фев 2008, 13:05

мислиш че до сега не са следили ли?
Ешелон от кога съществува...

вшичко е решено колко и да риташ няма измъкване, освен ако половината граждани не идат пред народното ала 1997-а,,,
396
100+
100+
Мнения: 380
Регистриран на: 24 Ное 2007, 18:18
Местоположение: София 1632 , жк. Овча Купел, блок 411, офис ДИBИЕМ-Кoнсулт ЕОOД.

Re: Спрете шпионирането!

Мнениеот 396 » 23 Фев 2008, 22:20

И това няма да помогне. По-скоро е най-добре да си "теглиш камшика".
bubic
1000+
1000+
Мнения: 2719
Регистриран на: 18 Окт 2006, 06:03

Re: Спрете шпионирането!

Мнениеот bubic » 24 Фев 2008, 07:55

luboj написа:мислиш че до сега не са следили ли?
Ешелон от кога съществува...

вшичко е решено колко и да риташ няма измъкване, освен ако половината граждани не идат пред народното ала 1997-а,,,Прав си колега,ама хората изгубиха вяра и желание,щото всичко отиде на вятъра,ето аз на няколко пъти цитирам неща от книгата на Хр.Христов за финансовото и икономическото състояние на комунистическия режим,но никой не казва,че е прелистил поне, книгата,ти очакваш ли обществото да протестира,че бандитите са продали за жълти стотинки Държавния трезор на страната,я питай Лупус какво ще каже,кълна се ,че е доволен от това престъпление.Кога ще се съберат хората от митинга през есента на 1991г на Орлов мост,никога,посмъртно никога!!! Така се разви демагогията в страната,че сега е смешно и наивно да се критикуват комунистите,камо ли някой да се опита да ги свали от властта,нещата са приключили в България,нищо не може да се помръдне и никой не може,и никой не иска,всичко се върти в някакво мазохистично ,неадресирано и безволево недоволство.Хората свикнаха със "аромата" на блатото и тази смрад се счита за нормална.Кой протестира и прд кого,за резултати да не говорим въобще...
Аватар
Lupus
1000+
1000+
Мнения: 1672
Регистриран на: 29 Ное 2007, 18:48

Re: Спрете шпионирането!

Мнениеот Lupus » 24 Фев 2008, 09:14

:Offtopic
@bubic,
Нито съм чел въпросната книга, нито по какъвто и да е начин съм я споменавал в постовете си или коментирал. Това, че ти си прочел една книга и ти е направила впечатление - ами добре. Човек колкото по-малко чете, толкова повече се възторгва от прочетеното. То е като дълго да стоиш гладен... И паница леща те кара да се радваш до небесата. Чувал съм за този случай, но ми е трудно да давам оценки за нещо станало преди 50 години. Какво те кара обаче да мислиш, че когато ти си научил за това, всички трябва да излязат по улиците и да протестират срещу него? Изобщо в кой свят живееш? Ровенето в миналото, ваденето на скелети от гардероба в България не е вече на мода от преди 15 години. България отдавна скъса с тия времена. Сега хората се вълнуват от съвсем други, злободневни проблеми - корупцията, инфлацията, постоянното обедняване, огромния външен дълг, който надхвърли 3 пъти този от 89г. Те протестират срещу сегашните управници, които систематично, правителство след правителство идват на власт, за да си напънят гушите. Но да не продължавам, че ще стане прекалено дълго.... Нека Админа създаде новия раздел за свободни приказки и там може да си коментираме нещата до безкрайност.
А сега те моля да спреш да спрягаш ника ми на път и под път и да слагаш в устата ми думи и тези, които никога не съм изричал. Налагат го коректността и доброто възпитание!
bubic
1000+
1000+
Мнения: 2719
Регистриран на: 18 Окт 2006, 06:03

Re: Спрете шпионирането!

Мнениеот bubic » 24 Фев 2008, 23:53

Вълчо,извинявай ако съм те обидил с тази закачка,но ако ти не си съгласен с нещо което някой казва,изрази се обективно,нищо не пречи,но да недоволстваш,че страната има огромен дълг ,а да не търсиш началото на този дълг и виновниците за него,май нещо не се връзва картинката.Анализа,който правиш е верен,съгласен съм с него ,но би ли могъл поне да допуснеш кой е виновника за фактите,които цитираш,поне приблизително да дадеш някакви предположения.Аз казвам открито,тези,които откраднаха златния резерв и го продадоха ,те откраднаха и спестяванията на обикновените хора и парите на държавата България,това са едни и същи хора,от една и съща мафиотска организация.Доколкото разбирам от живота,хора преди мен и преди теб са измислили думи,които характеризират тези действия и изпълнителите им. Това са крадците,лъжците и бандитите-убийци.Аз не претендирам за добра осведоменост и точност,но би ли могъл ти да помогнеш как да ги наречем тези същества.Дай Боже, ти лично никога да не си краден,но да допуснем,че някой те измами,без да си виновен за нищо.Коя дума би използвал.Що се касае за четене на книги само през последния месец съм дал около 90$ за такива нужди,разбира се,ти може би четеш повече от мен,но ако си толкоз четящ,т.е.информиран, как не си стигнал до причините за сегашния хал на редовия гражданин,все пак няма ли причина,няма ли виновник,или диверсията на Запада е виновна за всичко.Чул ли си за редуцирането на външния дълг,който ти споменаваш,кой и защо го редуцира,а,как мислиш ?.А информацията,която аз намерих в тази книга е просто убийствено обезпокояваща и разобличителна.Ако ти имаш минимална гражданска позиция,вместо да се подиграваш с мен,би отворил книгата и сам би се убедил дали си заслужава да се връщаме 50г,назад или не.Ами тогава да се закрие науката "История". Знаеш много добре за какво става въпрос,ама много добре знаеш,само че се правиш,че нищо не знаеш и не бива да го знаеш. Ако в страната има истински патриоти,биха напечатали на големи плакати секретния документ с акта за предаване на Българския Държавн Трезор на Държавната банка на СССР ,биха отишли пред парламента или пред сградата на бандите и да кажат:"Не мърдаме от тук докато не кажете какво значи този документ!!! " Обаче,ти и такива като теб ще се появят пред протестиращите и ще кажат:"Да,документът е истински,но отпреди 50г.така че се разотивайте,никакъв отговор няма да получите,такива бяха времената,България е скъсала с комунистическото си минало,хайде изчезвайте от тук." Ами то и дългът е от миналото,ама никой не може да го "скъса",а трябва да се връща, а познай от кого,да, позна веднага ,от теб и мен и такива като нас.Тези,които го направиха не влизат в такива форуми,където ние си блъскаме главите.Я попитай дали някой,който се е ползвал от тези дългове-кражби е участник в наш форум.Кълна,се,че няма да намериш нито един такъв. Те са от друга мая,бе Вълчо,те нямат нищо общо с теб,те са невидими и неуловими,всичко е ясно,само дето истината се крие... А не бива ние да я крием,защото ние сме изгорелите.........
Аватар
luboj
100+
100+
Мнения: 267
Регистриран на: 12 Фев 2008, 07:27
Местоположение: Florida, USA

Re: Спрете шпионирането!

Мнениеот luboj » 25 Фев 2008, 15:46

bubic написа:
luboj написа:мислиш че до сега не са следили ли?
Ешелон от кога съществува...

вшичко е решено колко и да риташ няма измъкване, освен ако половината граждани не идат пред народното ала 1997-а,,,Прав си колега,ама хората изгубиха вяра и желание,щото всичко отиде на вятъра,ето аз на няколко пъти цитирам неща от книгата на Хр.Христов за финансовото и икономическото състояние на комунистическия режим,но никой не казва,че е прелистил поне, книгата,ти очакваш ли обществото да протестира,че бандитите са продали за жълти стотинки Държавния трезор на страната,я питай Лупус какво ще каже,кълна се ,че е доволен от това престъпление.Кога ще се съберат хората от митинга през есента на 1991г на Орлов мост,никога,посмъртно никога!!! Така се разви демагогията в страната,че сега е смешно и наивно да се критикуват комунистите,камо ли някой да се опита да ги свали от властта,нещата са приключили в България,нищо не може да се помръдне и никой не може,и никой не иска,всичко се върти в някакво мазохистично ,неадресирано и безволево недоволство.Хората свикнаха със "аромата" на блатото и тази смрад се счита за нормална.Кой протестира и прд кого,за резултати да не говорим въобще...


абе да
то и тука не е много различно

а иначе ние много бързаме да си заличим историята.
да има как всичко свързано с комунизма ше го изтрием да го няма

американците ни се чудеха що взривяваме мавзолея
и ме питат ама как така, това е такава история ... кво да им кажеш
мразим всичко комми и го трием?

Мисля че точно заради това което е ставало преди 89-та трябва да се ровим
щото тия дето населяват народното събрание днес
и се редуват всеки път да ги избират, и ги избират от 1989 насам,
и то с шибан имунитет което е такава гавра че няма на каде
Американския президент няма имунитет, та тия ....

та те са същите ония комуняги от едно време
дето са били, и са крали, и са тъпкали народа
а някой от тях са тези които изнесоха доста пари от българската хазна
и не само...

и ако искаш доказателство че трябва да се ровим, за да знаем какво е
станало в миналото за да не се повтори сега,

достатъчно е да видиш Чейни и Ръмсфелд кво направиха
то е съвсем на лице

и двамата са от онова време, времето на Никсън и лъжите Watergate,
та като дойдоха на власт си сбъднаха желанията именно от онова време....
bubic
1000+
1000+
Мнения: 2719
Регистриран на: 18 Окт 2006, 06:03

Re: Спрете шпионирането!

Мнениеот bubic » 25 Фев 2008, 17:43

Не знам в кой щат живееш,но изразявам съмнение,че някой американец те е питал защо се взривява мавзолея на най-големия български тиранин.Ако е верно все пак това,защо не ги попиташ защо все още не са построили паметник на Японската ярмия или Японския войник в Пърл Харбър,нещо изостават от българския пример.Що се касае за историята,тя не може да се изтрие,нито да се скъса с нея,както твърди колегата Лупус,това са непознати(и невъзможни) неща в живота,много неща може в живота да се скъсат,но най-малкото историята.Ти,ако си българин по произход можеш ли да скъсаш с историята,когато турските владетели на България са безчинствали над твоя народ,аз мисля,че ще ти е трудно,въпреки,че Б-я е освободена преди един век и 30г.Защо са тези тържества всяка година,а пък 3март е Национален празник на страната.Да не би тези неща да са продиктувани от скъсване с историята...???А какво да кажем за неща отпреди по-малко от 20 години.Не смеехме да гъкнем пред тия мръсници,дето сега управляват и ще управляват,а ти отиваш към Никсън,Ръмсфелд и др.браво ,само така,защо не отидеш и към Уотъргейт,Джон Кенеди,Ли Харви Осуалд или жена му,рускинята.Най-вероятно не си много доволен от Щатите,впрочем колко години се мъчиш в тази гадна страна.Аз познавам човек,който се мъчи от 18години и има две къщи,от които едната за близо половин милион долара и не е стъпил в България и всеки ден псува Щатите и президента им...И това,години наред,когато го моля да го закарам на аерогарата за Русия,като му купя билета аз, и му дам 10000$джобни,той върти глава и се опъва...А,иначе,и той казва,че е скъсал с историята на комунизма в България,странно късане,нали колега...
Аватар
luboj
100+
100+
Мнения: 267
Регистриран на: 12 Фев 2008, 07:27
Местоположение: Florida, USA

Re: Спрете шпионирането!

Мнениеот luboj » 25 Фев 2008, 19:36

явно не си ме разбрал

имах в предвид мнението ми е че
не мисля че хубаво такива големи монументи на историята да бъдат събаряни

а на американците им е чудно тъй като тук все още съществуват плантациите от времето на робите
превърнати в музеи и можеш да отидеш, безплатно, и да видиш как са живели хората
и кво са ги правили само защото са черни
има гидове
има писма дарени от семейства които са държали роби или пък от самите роби
снимки
ранни филми

а за чейни и ръмсфелд споменах тъй като от времето в когато са били
при Никсън до влизането им в офис отново, са дошли много имигранти
и изобщо хора които не помнят или не знаят за това което те са правили
и заради което НИксън е изритан от Белия Дом
а сега с повече власт други работи направиха
в този смисъл ти го казвам...

Иначе не съм недеволен от щатите
просто съм свикнал да си изразявам мнението гласно и може би така ти се струва
просто пречупвам нещата от кадето съм, нищо повече
а и Не е като да няма кво да се критикува тук все пак
А всеки човек мрънка малко или много и все нещо не му е наред
и от нещо не е недоволен :)

иначче тук освен спорта, е спорт политиците да бъдат псувани, особено президента
който винаги е виновен за нещо от цените на бензина до загубите на баскетболните игри
след адвокатите и медиите те са най мразени

Тук съм от 15 годишен, дойдох 95-та година
нито съм доволен нито не доволен но винаги може да се желае още,

не ми е мъчително изобщо
а и по принцип всеки малко или много има кво да го мъчи
макар че много новаци се мъчат, щото живота тук е различен, в всеки отделен щат
и трябва да скачаш от място на място докато си намериш каде ти харесва.

тук в югоизточна флорида всичко е интернационално
живота е доста различен дори от югозападната част

а горе на север към столицата на щата все едно е друга държава

даже нас често ни майтапят че трябва да се отцепиме
и да сме държава понеже англииския е като втори език
и никой почти не е роден тук, всеки е от някаде особено
в южната част

Но за всеки е различно на едни им харесва на други
не, на мене Англия не ми хареса особено, лично мнение ... и така

Иначе с скъсването ... сблъсквал съм се с българи които като стъпят тук
псуват всичко и всички, света им е крив,
американците са им тъпи и дебели,
усмихвали се много,
много трябвало да работят, не можели да идат на кафенце когато си искат
разни такива ....

и в същото време отказват да ми говорят на български
понеже били "скъсали с селянията" в българия
и други такива работи

други пък са ухилени като репи, бачкат по 10 часа на ден
и не се оплакват много

Птици сякви и на всякаде
Аватар
Lupus
1000+
1000+
Мнения: 1672
Регистриран на: 29 Ное 2007, 18:48

Re: Спрете шпионирането!

Мнениеот Lupus » 25 Фев 2008, 21:21

bubic написа:............
Що се касае за историята,тя не може да се изтрие,нито да се скъса с нея,както твърди колегата Лупус,това са непознати(и невъзможни) неща в живота,много неща може в живота да се скъсат,но най-малкото историята.Ти,ако си българин по произход можеш ли да скъсаш с историята,когато турските владетели на България са безчинствали над твоя народ,аз мисля,че ще ти е трудно,въпреки,че Б-я е освободена преди един век и 30г.
..............

И къде твърдя такова нещо????? MIRORUSE е прав, като казва, че се опитваш да манипулираш форума по най-просташкия начин, като поставяш в постовете на другите неща, каквито не са казали и не са си и помисляли...
Дай ми точен цитат от мой пост, за да не останат наистина всички тук с правилното впечатление, че си просто жалък лъжец!
Когато мирогледа на един човек се свие толкова,че се превърне в точка,той казва:"Това е моята гледна точка"
http://www.bsms.bg - SMS услуга за фирми
http://www.tscommunication.com
HG07,MG08 - GSM устройства за охрана и управление на обекти.
bubic
1000+
1000+
Мнения: 2719
Регистриран на: 18 Окт 2006, 06:03

Re: Спрете шпионирането!

Мнениеот bubic » 26 Фев 2008, 07:33

Вълчо,пак включи комунистическия си манталитет,вие комунистите не можете да живеете без цинизми и бруталност,това ви е вътре в душите или нещо подобно на души,защото комуниста е същество без душа.Колкото и да ме наричате с обидни думи,аз няма да отида толкоз "високо" и няма да ви ругая и обиждам,не мога ,признавам си,лошо ми е възпитанието и не мога да ви обиждам и колкото повече се държите невъзпитано,аз толкова повече ви съчувствам и се опитавам да ви вляза в положението,опитвам се да ви разбера,но не мога и не мога...Умни хора сте,казвам го с искреност,инфорирани сте,разбирате от техника и ред други неща,но как ги съчетавате тези неща с ниското си възпитание,е това също ми е трудно да го разбера,явно сте субекти за Фройд...
Вълчо,добре,сбъркал съм с твой цитат по отношение на историята,но кой каза,че България е скъсала с комунистическото си минало,я прегледай постингите и го открий този,когото аз споменавам.
Казвам категоричнио,че в историята на България,откакто съществува този народ,тази Държава и тази нация,два са периодите ,които не бива никой БЪЛГАРИН никога да забравя,независимо от кое поколение е, и ще е!!!Това са периодите на турските безчинства срещу мирното население и комунистическите престъпления срещу същия народ.Дори има жестокости,които комуниустите са вършили,за които турците не са и подозирали,че може да съществуват.Комунистическите тирани ОБЕЗЛЮДИХА територията на България(особено от Българи) методично и жестоко в продължение на 15-20години и окрадоха до шушка всичко и всички,дори техните си подръжници.Виждам,че негодуваш,че имаме дълг,аз казвам кой го е направил,добре,добре и пак добре,греша,не съм прав,лъжа,манипулирам,нека да е така,но я посочи ти ,по свои убеждения някой виновник,дори с риск да сбъркаш,поне аз няма да ти се присмея или обидя за евентуална грешка.Толкова много неща знаеш,признавам ,но досега не си се и опитал да разгадаеш енигмата,хайде и ти кажи нещо в края на краищата,щом като не си доволен ,че имаме голям дълг,нито казваш към кого е този дълг.Друг път ще ти дам малко информация ,при това от комунисически източници.
bubic
1000+
1000+
Мнения: 2719
Регистриран на: 18 Окт 2006, 06:03

Re: Спрете шпионирането!

Мнениеот bubic » 26 Фев 2008, 07:46

Вълчо,ето го "лъжеца" отново, с една молба само към теб.Провери името на колегата от 24.2.08г.,който казва:"България одавна е скъсала с тия времена".Времената са тези,които се анализират в спомената от мен книга "Тайните фалити на комунизма".Цитатят е на седми ред отгоре надолу.Няма да казваме на никого кой е този ,написал тези думи,само ние ще си го знаем,съгласен ли си?Ако това не е толерантност....
Аватар
Lupus
1000+
1000+
Мнения: 1672
Регистриран на: 29 Ное 2007, 18:48

Re: Спрете шпионирането!

Мнениеот Lupus » 26 Фев 2008, 09:56

@bubic,
Вълчо,добре,сбъркал съм с твой цитат по отношение на историята,но кой каза,че България е скъсала с комунистическото си минало,я прегледай постингите и го открий този,когото аз споменавам.

Отново се опитваш да заблуждаваш! Ти не си сбъркал, а го правиш умишлено и целенасочено! Когато нямаш аргументи срещу тези на опонента си ги създаваш сам, което говори само за едно - липса на морал и интелектуално безсилие. Този номер се опитваш да го приложиш спрямо мен трети път!
И запомни - ако правото да се защитаваш от подлостта е комунистическа черта, то аз я притежавам, без значение как ти я окачествяваш. Нямам никакво намерение да бъда любезен към подлеци! Ако искаш да спориш с мен, придържай се към фактите и не ми изопачавай думите, защото написаното остава и няма как с извъртания и многословие да го прикриеш.
И не се отричам от думите си, че България е скъсала с комунизма отдавна. Ако това наричаш лъжа - това е въпрос на твое виждане. За мен е истина. Защото аз живея в тази страна, работя в нея, отглеждам си децата в нея и мисля, че я познавам по-добре от някой, който се е омел на топличко и подредено и сега плюе по нея, защото се чувства гузен. Ако това топли дребната ти душица - продължавай!
Когато мирогледа на един човек се свие толкова,че се превърне в точка,той казва:"Това е моята гледна точка"
http://www.bsms.bg - SMS услуга за фирми
http://www.tscommunication.com
HG07,MG08 - GSM устройства за охрана и управление на обекти.
Аватар
borosport
1000+
1000+
Мнения: 1672
Регистриран на: 24 Май 2005, 19:25
Местоположение: София
CONTACT:

Re: Спрете шпионирането!

Мнениеот borosport » 26 Фев 2008, 12:38

Лупус ако това, което казваш, че някой използва цитат на друг човек и вътре в цитата добавя свои думи, то това е изключително грубо и ако имаш доказателство те съветвам да плзваш бутона за известяване на Администратор и съответното лице да си понесе последствията. Такова действие е изключително груба манипулация и подлежи на строго наказание!

bubic написа:Вълчо,ето го "лъжеца" отново, с една молба само към теб.Провери името на колегата от 24.2.08г.,който казва:"България одавна е скъсала с тия времена".Времената са тези,които се анализират в спомената от мен книга "Тайните фалити на комунизма".Цитатят е на седми ред отгоре надолу.Няма да казваме на никого кой е този ,написал тези думи,само ние ще си го знаем,съгласен ли си?Ако това не е толерантност....


И сега към теб Бубич. Всъщност за фалитите на комунизма ако не се лъжа съм споменавал доста преди теб и не виждам някой лично на мен да ми е успорил това твърдение.
Изображение
bubic
1000+
1000+
Мнения: 2719
Регистриран на: 18 Окт 2006, 06:03

Re: Спрете шпионирането!

Мнениеот bubic » 26 Фев 2008, 18:17

Боро,благодаря за принципното ти отношение към диспута ни с Вълчо,да се надяваме,че ако мен не е разбрал или не смята,че говоря истината,дано обърне внимание на твоите думи,но се страхувам да не те искара,че съм те манипулирал и теб.Да,да,да,ами, ето ти казваш,че си споменал неща от книгата преди мен за фалитите и никой не те е оборил,ами то няма и как да те обори,след като говориш истината.Точно по този въпрос аз "скачам",когато някой не признава нещо за истина или я омаловажава,а в България е по-добър вариант да се говори истината.Има доста Българи,които са си дали живота за нея,нали 19.2.не ебеше одавна.Някои не могат да разберат,че нито ти,нито аз,нито който и да е ,не измислят истината,тя просто се появява от време на време,а на тях просто не им се иска да излиза,защото не отговаря на техните "цености". Ето,ти принтираш цитата ми,дето личи кой е лъжец,но самия колега си трае,а може да каже нещо от рода:"Абе ,пичове,действително съм казал това ,ама еди-какво си съм имал предвид..." Но друго си е да е ербап.Той не може да разбере,че нито един от нас на форуа не са творили комунизма в Б-я,никой от нас не е убивал и крал собствения си народ,крадците и бандитите са на топло,драги Вълчо,а не ти и аз и подобни,но защо толкоз ги защитаваш,никъде не казваш.Ако случайно си от тях,е, това е друг въпрос,свалям гарда,признавам се за победен,извинявам ти се покорно за досадата и категорично спирам контакта с теб,но аз съм сигурен ,че не си от тяхното тесто,личи ти бе човек,не си от тяхното котило,колкото и да ги защитаваш,те се защитават много по-умело от теб,също както скунковете.Защо се напъвш да се приобщаваш към тях,като не си от тях.Повтарям се ,ама какво да се прави,емоции,то много много неща се повтарят в живота,така е...
Драги Боро,аз не съм казвал,че съм първия,дето споменава за тези неща-фалитите,аз помня почти всичко от теб написано,но исках да получа книгата и да видя с очите си за какво става въпрос.(Това е нещо страшно,според мен).Това беше само доуточнение,нямаме принципни различия.Ако се появи някоя интересна книга,моля те, дай информация с няколко думи,не мога да следя много неща,благодаря ти още веднъж...
Аватар
Lupus
1000+
1000+
Мнения: 1672
Регистриран на: 29 Ное 2007, 18:48

Re: Спрете шпионирането!

Мнениеот Lupus » 26 Фев 2008, 19:37

@ borosport,
Аз не се нуждая от Админа за да се защитя и това го доказва:
Вълчо,добре,сбъркал съм с твой цитат по отношение на историята,но кой каза,че България е скъсала с комунистическото си минало,я прегледай постингите и го открий този,когото аз споменавам.

Неприятно ми е, че този спор се пренася вече в N-та тема и затова му предложих да открие един раздел за общи приказки. Там можем да си ги водим тия спорове, но без да ги натрапваме в очите на тези, които сега ги четат по принуда.
Когато мирогледа на един човек се свие толкова,че се превърне в точка,той казва:"Това е моята гледна точка"
http://www.bsms.bg - SMS услуга за фирми
http://www.tscommunication.com
HG07,MG08 - GSM устройства за охрана и управление на обекти.

Назад към

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 2 и 0 госта