Грешката е моя, това естествено го знам, но умът ми е бил другаде, докато съм писал. Както и да е, дори от малкото време, когато слушам Енджой, а това е най-вече из месарниците и градския транспорт, заключвам, че са напреднали неимоверно с новите хитове, но старите песни от Втората Световна Война си стоят. Една голяма грешка на Спас Шурулинков, може би причинена от безкрайното количество радиостанции, които управлява е, че не създава разнообразна програма. Радиата му твърде много си приличат. Фреш и Енджой са си клонинги, не мога да ги различа, освен ако не почне някоя прашасала песен на манджата, но пък ми направи впечатление, че доста от старите песни на манджата вървят и по Мелъди, а румънският хит на Смайли - Dead Man Walking се върти и по Мелъди, и по Енджой, и по Фреш. Революция Z пък спас ги върти и по CHR и по HOT AC и по Z-Rock. Зает човек, но ако създаваше по-разнообразни плейлисти, щеше да има още по-голяма слушаемост. Например аз не слушам и Фреш, и Енджой. Избрал съм си едното радио, защото просто по другото ще пуснат същата песен половин час по-късно. И не ми трябват дори обективни наблюдения, за да заключа това. СЪщото бе и с Про Фм и Енджой. Бездарна му работа, жалкото е, че това тотално невежество е аплодирано от ''ерудирания'' български народ.