Радио FRESH! – Хитовете Днес
- BigBrother
- 1000+
Re: RADIO FRESH- хитовете днес
От радиата за нова музика сега май Фреш е най-доброто...
Сити е може би следващото от тези с новата музика,което също не е никак зле,Енджой също става горе-долу.. Дъ Войс и Витоша не ги слагам изобщо в списъка!
Сити е може би следващото от тези с новата музика,което също не е никак зле,Енджой също става горе-долу.. Дъ Войс и Витоша не ги слагам изобщо в списъка!
- Meloman № 1
- 500+
smeho написа:От 11ти Август 2010 година съм Head Of Music. Вярно е, че имаше временно недоразумение миналата година по това време, но въпросният човек не може да го наречем Head Of Music.
smeho написа:Управлява не е подходящата дума за този период и въпросният човек. Уместният глагол е унищожава. Както казах беше временно недоразумениеПак да повторя: от 11ти Август 2010 г.
Източник: http://forum.radiofresh.bg/viewtopic.php?f=64&t=4303
Без коментар!
- scuderia ferrari
- Нов
Постъпваш много нагло, като разпространяваш информация от други форуми. Какво значение има всъщност кой е бил Head of Music откога и докога? За мен важното е музиката по радиото да ме кефи и толкова.
>FRESH<
Има значение, когато се изживяваш като голямата работа в малка и мизерна държава, от която нищо не зависи, в радио, което може само да копира световните тенденции, а не да ги създава. Какво има да се правиш на голям музикален редактор, след като просто гледаш едни класации и излъчваш това, което се котира? Идеята на CHR-а е да е боза, която прави PR на изпълнителите и им продава албумите, докато са още нови. В България това е невъзможно, тъй като пазар не съществува и тъй като от нас нищо не зависи, си намираме повод да се самоиздигаме в очите си, понеже никой не ни забелязва. Балкански синдром!
Фреш никога не е звучало толкова зле в музикално отношение. както е в момента. Ако това са "хитовете днес" аз съм прероден двойник на Елвис Пресли.
- radiomanbg
- 1000+
Така е, и го правят нарочно, за да може от мътилката на ефира да изплува Манджой, с прехваления им музикален микс на САМО ХИТОВЕ!!!
Манджата така и не успя мръдне, особено в София. Смениха джинглите, но само това не стига, трябва си програма, работа по музикалната селекция, новините...
Мисля си, че само 20% от вкисването на Фреш се дължи на целенасочена политика. Основният процент се дължи на музикалния гуро- пенкелер.
Мисля си, че само 20% от вкисването на Фреш се дължи на целенасочена политика. Основният процент се дължи на музикалния гуро- пенкелер.
Фреш е просто поредната играчка пералня, колкото да има някаква изкуствена конкуренция... Ако толкова държаха на това радио, щяха да вземат мерки относно звучене и покритие. А в момента се примиряват с малкото честоти, без да участват в конкурсите, програмата се е принизила до нивото на Енджоя /но все пак знаем, кой е ''креативният'' ПД/. Колкото и да не им се иска да го признаят, в момента /но и преди/ истинските CHR се правят извън София, напук на кризата налегнала музикалния пазар, напук и на лакомите сдружения за закрила на авторски права.
Да умишлено се води радиото към закриване и разпродаване на честотите,а беше DANS RDIO NUMBER 1преди години.
Aпетитни са честотите в градовете с по-малко програми и където не е имало конкурси. В София Гергов може да си пусне Класик ФМ, след като му взе честотите и сега търси под дърво и камък място.
Да си пусне класиката на мястото на Стар ФМ или пък ако иска да махне Мелъди, ефектът ще е същият.
- BigBrother
- 1000+
Оф, всички радиа се сбозиха в последно време.... от почти по цял ден, сега слушам радио от дъжд на вятър.
Така си е.
Ако някой ми беше казал, че 2014-а ще посрещнем с толкова ниско ниво на радиостанциите щях да го обявя за краен песимист, но днес реалността си е твърде обективно мрачна. Еднообразие, скука и посредственост.
Но пък не мога да не похваля City, че все още става за слушане и пуска наистина нови хитове.
Ако някой ми беше казал, че 2014-а ще посрещнем с толкова ниско ниво на радиостанциите щях да го обявя за краен песимист, но днес реалността си е твърде обективно мрачна. Еднообразие, скука и посредственост.
Но пък не мога да не похваля City, че все още става за слушане и пуска наистина нови хитове.
- radiomanbg
- 1000+
То и да става звукът на СИТИ в Старозагорско е адски компресиран.
Напоследък Радио 1 в София е неуловим. А радио което е от години и пуска стара музика.
София, жк Овча Купел 2, бл. 9. Тук е високо и чист въздух.
- radiomanbg
- 1000+
Интересното е, че в старозагорско Радио 1 все по-често го наричат "мухлясалата плейлиста"!
- BigBrother
- 1000+
Радио 1 се слуша доста из Пловдив, мухлясало не мухлясало върви и то никак не малко.Сити и то не ми харесва. Витоша може би е най-доброто откъм музика на този етап,но откъм водещи...... 

Все ми се струва че нарочно развалят Радио 1 в София, за да върви Мелъди. А то основно Майкъл Джексън и всичко досадно на народа( Лейди Гага и тн.)
София, жк Овча Купел 2, бл. 9. Тук е високо и чист въздух.
- radiomanbg
- 1000+
BigBrother,
За Пловдив е вярно, но засега само там в цяла България е най-слушано, защото много им напомня ТНН и Атлантик. Другаде питат дали още го има.
За Пловдив е вярно, но засега само там в цяла България е най-слушано, защото много им напомня ТНН и Атлантик. Другаде питат дали още го има.
Да в Самоков също много се слуша,особено в курорта Боровец.