Страница 1 от 4

радио метроном

Публикувано на: 18 Ное 2012, 22:19
от bitex
Здравейте по радио метроном пускат микс на една песен bleeding heart съпровод на цигулка започва с песента parla pu piano ?? някой ако може да я даде

Re: радио метроном

Публикувано на: 19 Ное 2012, 08:19
от Юнак
вие сте малък град, не се ли познавате помежду си - черпиш диджея едно кафе и ти я хвърля на флашка
(ама то, в днешно време, не се и сещаме да мръднем от монитора, като че светът ще свърши с една разходка... да живее аналоговият начин на живот - бързо и ефективно ;) , долу дигиталното! Само затлъстяваме дигитално)

Re: радио метроном

Публикувано на: 19 Ное 2012, 18:58
от BestRadio
"Ди-джеят" е грозна като смъртта, че трябва да си мазохист да я поканиш на кафе... Иначе да ще ти я качи на флашка със сигурност, чак в ефир се чува как зарежда плейлиста с нови песни от флашката.
P.S. Явно с нетърпение си чакал да се завърнат в ефир, след 3 дни на носеща честота... За кой ли път...

Re: радио метроном

Публикувано на: 21 Ное 2012, 18:00
от bitex
@Юнак,
Hито си ме виждал че да ми говориш, че не съм мърдал от монитора и други глупости просто на 1 приятелче майка му я търся и ме помоли да и помогна, но като гледам как ми говориш май опиcа себе си HATER :)

Re: радио метроном

Публикувано на: 21 Ное 2012, 19:27
от radiomanbg
Мисля, че от Метроном едва ли можеш да очакваш помощ?!

Re: радио метроном

Публикувано на: 22 Ное 2012, 08:54
от Юнак
Битекс е наясно, че се майтапя.
Да цитирам приятел от Фейсбук по въпроса с хейтърството:

"Днес всички са толкова "позитив", че само да разкритикуваш нещо веднага те обявяват за хейтър. Време е хейтърите да се обединим и дадем отпор на опитите да ни представят като отрицателните герои на нашето време.
Аз съм хейтър. Критикувам редовно и неуморно. Позитивен съм само на маса с хубава манджа и добри приятели!" :Cylon

Re: радио метроном

Публикувано на: 05 Фев 2013, 19:18
от BestRadio
Радио Метроном отново има живо предаване след 3 години прекъсване. От днес в ефира се е завърнал DJ Pedro с 4-часовия блок FM Cafe. Предаването е от 16.00ч. до 20.00ч. Явно нуждата от ''свежи'' пари е върнала в ефир старата кримка, която повтаря безобразията си в ефир и бълва рекламни анонси подред.

Re: радио метроном

Публикувано на: 05 Фев 2013, 19:24
от deian
Тоя е култов за асковската околия :D

Re: радио метроном

Публикувано на: 05 Фев 2013, 19:58
от BestRadio
Изображение
DJ PEDRO с ново радио предаване
Широко известния хасковски радиоводещ и диджей Петър ВИКТОРОВ (DJ Pedro) отново е в ефира на регионалното радио “Metronom FM” с новото си четиричасово блок предаване “FM Cafe”. Наследник на станалото хит “Caliente” новия му радио проект ще съхрани най-доброто от старото и ще внесе нови идеи и акценти. Познавайки темперамента на водещия неизменно се досещаме и за количеството музика, с което той ще ни залее от ефира на единственото по рода си местно радио. За информация на неговите многобройни фенове предаването ще стартира на 05(вторник).02.2013 г. от 16.00ч. до 20.00 ч. на 87.6 FM.

Re: радио метроном

Публикувано на: 09 Фев 2013, 11:15
от BestRadio
Плейлистата от няколко дни е променена, като рядко се срещат джингли. Звукът е малко пооправен, скоро щели да пускат онлайн излъчване.

Re: радио метроном

Публикувано на: 09 Фев 2013, 12:25
от radiomanbg
Дано, макар вече да изгубих вяра това да стане реалност.

Re: радио метроном

Публикувано на: 02 Мар 2013, 02:36
от BestRadio
radiomanbg написа:Дано, макар вече да изгубих вяра това да стане реалност.

Трагикомедията отново онлайн: Слушай на живо

Re: радио метроном

Публикувано на: 02 Мар 2013, 12:37
от radiomanbg
Олеее , да бяха го кръстили КЛУБНО РАДИО МЕТРОНОМ поне щеше да му прилича?!
Това споделяне на ай пи адрес на компютър включен в мрежата, същия който излъчва и прорграма, е чудесна мишена на хакери , които ги сърби ръцете да се занимават с това.
Имам чувството че е пародия на Алфа радио в хасковски вариант. Евтино и неангажиращо правене на радио, няма що!

Re: радио метроном

Публикувано на: 02 Мар 2013, 14:36
от BestRadio
Всъщност ето откъде официално се слуша програмата: http://hascool.com/ Radio FM / FM Kafe…ONLINE

Re: радио метроном

Публикувано на: 02 Мар 2013, 21:59
от m3gab0y
radiomanbg написа:Олеее , да бяха го кръстили КЛУБНО РАДИО МЕТРОНОМ поне щеше да му прилича?!
Това споделяне на ай пи адрес на компютър включен в мрежата, същия който излъчва и прорграма, е чудесна мишена на хакери , които ги сърби ръцете да се занимават с това.
Имам чувството че е пародия на Алфа радио в хасковски вариант. Евтино и неангажиращо правене на радио, няма що!

Алфа радио поне си има съвсем редовно онлайн излъчване - въобще не е оставен на ефирния компютър един стар SHOUTCast сървър с нелегално и старо XP SP1, на което е оставена огромна отворена врата за достъп до ефирния им компютър. Като за начало, на потребителското име "Administrator" няма зададена парола >:D

Re: радио метроном

Публикувано на: 18 Апр 2013, 22:37
от BestRadio
Подобието на сайт или по-скоро упражнението за начинаещи програмисти е отново активно!
Предизборното ''пробуждане'' роди и още едно предаване в ефир:
Едночасово радиопредаване "Часът на гражданите" пусна собственикът на радио "Метроном" Диян Бояджиев. По време на предизборната кампания ще има изнесено студио в центъра на Хасково и всеки ще има възможност да си каже мнението по дадена тема или пък да изплаче болката си. Бояджиев е втори в кандидат-депутатската листа на движение "България на гражданите" за парламентарния вот на 12 май.

Re: радио метроном

Публикувано на: 22 Апр 2013, 08:43
от BigBrother
Не бях слушал до сега това радио, но имах удоволствието да го послушам вчера и онзи ден за по 15 минути... Пресилен звук, като че ли и сигналът в Хасково не е особено чист, а плейлиста е доста странен.

Re: радио метроном

Публикувано на: 19 Апр 2018, 14:45
от BestRadio
Радио Метроном е първото частно радио в Хасково с обхват в радиус от 50 км. Излъчванията започват на 10 февруари с музика, а с предавания от 29 април 1998 г. В първите години на радиото работи екип от 11 души - трима новинари, трима тонрежисьори, двама репортери и трима водещи на забавни предавания. В следващите години, голяма част от работилите в радиото се реализират в други електронни и печатни медии в града. На всеки кръгъл час (07:00 - 17:00ч.) текат новини - местни, национални и международни; валутна информация и времето и спорт (15, 16 и 17ч., както и блок в 10.30ч.). След 2002 г. звучат и предавания, стартирали в ефира на закритото Радио Хасково - ''Джаз'', Club station, ''Рокшок'' и други.

Знаковите предавания белязали програмната схема през първите пет години:
Black - Tresspass с DJ Jotto MC - предаване за hip-hop, rap & RnB;
Кинорама с Георги Христов - предаване за киното
Рокколекция с Тони Арнаудов - предаване за eвъргрийни, продукция на Радио Експрес
Българският рок-топ 10 - седмична класация за българска музика
От Кенана до Ямача с Янко Митев - забавно-хумористично предаване
Метроном 120 с Милен Вълчев - политическо предаване
Спортен Метроном със Силвия Тенчева и Георги Христов
Неделна витрина с Валя Желева - предаване за поздрави и радиоигри;
Treminvox Mix - предаване за клубна музика и миксовеСлед броени дни първото частно радио в гр.Хасково навършва 20 години от официалния си старт в ефира на честота 87.6 МХц. За съжаление днес същото оттогава са само честотата, саундимиджа и студиото, в ефира - който е с по-малък обхват и лошо качество на излъчване няма и помен от програмна схема, няма жив ефир, музиката не е разнообразна, а сведена до еднообразен подбор от 40-50 песни. Слушателите сигурно се броят на пръстите на двете ръце, а от самото радио освен признаци на живот, липсват и намерения за отбелязяване на тази годишнина, период за който могат да се похвалят малко програми, оцелели и до днес...

Re: радио метроном

Публикувано на: 14 Апр 2019, 23:04
от BestRadio
за пореден път е останало на носеща честота след обилния дъжд. Развитието на това ''радио'' е спряло от близо 15 години ....

Re: радио метроном

Публикувано на: 15 Апр 2019, 19:37
от viliqnko.petkov
BestRadio написа:Недоразумението в ефира, за пореден път е останало на носеща честота след обилния дъжд. Развитието на това ''радио'' е спряло от близо 15 години и в момента е явно буфер за други бизнесдейности. Жалко, че лакомията на собственикът не секна през годините, ако не друго можеше поне да направи кооператив с някоя от веригите по примера на "Гларус-Р" или Община Плевен.


Дано да се продава както Радио Плевен заради напускане на половината персонал стана Радио 1, и така ще си слушат местна програма.