НОВО: РАДИО NJOY
Ако вземем предвид официалните данни за Болкан Нюз Корпорейшън, наистина мисля така. Ако имаш някакви подробности ще ми е интересно да ги науча.
[quote=""UGLY_BOY""][quote=""Anonymous""]i naj- nai- iakoto e kak jinglite sa mono, no reverbat nakraia, kojto sa slojili "profesionalistite" e stereofonichno HAHAHAHAHAHAHHAHA
S M I A H ! ! !
:[/quote]
Тези джингли не вървят в ефир в момента. Не знам защо Мишо ги е сложил. Може би са бъдещите такива.[/quote]
естествено, че не вървят. Както виждаш,то нищо не върви още. Като стартира програмата, ще тресне с джингли, говор и музика наведнъж
S M I A H ! ! !

Тези джингли не вървят в ефир в момента. Не знам защо Мишо ги е сложил. Може би са бъдещите такива.[/quote]
естествено, че не вървят. Както виждаш,то нищо не върви още. Като стартира програмата, ще тресне с джингли, говор и музика наведнъж

- Bate_La4ko
- Нов
Много ме кефи радиото слушам звуци на птички,оси,пчели,комари,щур-чета и други подобни работи.
predavatel is my life
- predavatel
- 1000+
Според официална информация датата на старта все още е тайна, но няма да е веднага, а след няколко седмици ...
На русенската честота все още излъчва Арена през деня.
May naistina bTV ne e sobstvenost na Murdoch, zashtoto po zakupenata oficialno ot nego turska Tgrt oshte predi finala na sdelkata pochnaha da puskat novi filmi i premieri za tv ot 2002-2004g...
[quote=""predavatel""]Според официална информация датата на старта все още е тайна, но няма да е веднага, а след няколко седмици ...[/quote]
Дотогава ще слушаме пойни птички, пуяци, плясък на морски вълни, машини за рязане на дърва, бръмчене на мухи и други подобни в ефира.
Дотогава ще слушаме пойни птички, пуяци, плясък на морски вълни, машини за рязане на дърва, бръмчене на мухи и други подобни в ефира.
Сигурно трябва да си тестват съоръженията с нещо... и са намерили оригинален начин.
:shock: Tez sa nasraha be kakto imashe nqkakvi valni4ki morski i kato grumna sa nasrah ot strah
: smotanqciiiiiiiiii :x

Предполагам, че ще тръгнат официално на 24-и май. И без това повечето шефове на радиостанции си падат много по това програмите им да тръгват на национални празници.
Вече 6-ти ден ги слушам и чакам да започнат най-сетне, но ЕДВА ли???
Но тези звуци от флората и фауната вече се изчерпаха - да не говорим за циркулярите и морето!
Струва ми се, че поизкопираха от Ен Ер Джей - обаче те бяха по-скромни само 3 дни някакъв чичко си похъркваше здраво :lud:
А тези само "Моля-т" през 15 минути и си вървят птичките и пчеличките!!!
Дано да не поредния фалш в БГ ефира!!!
А като казват, че са CHR радио ми досаждат за сега само 2 радиа по мое скромно мнение се вписват в този формат - KATRA FM & HOT FM :alabala:
Но тези звуци от флората и фауната вече се изчерпаха - да не говорим за циркулярите и морето!
Струва ми се, че поизкопираха от Ен Ер Джей - обаче те бяха по-скромни само 3 дни някакъв чичко си похъркваше здраво :lud:
А тези само "Моля-т" през 15 минути и си вървят птичките и пчеличките!!!
Дано да не поредния фалш в БГ ефира!!!
А като казват, че са CHR радио ми досаждат за сега само 2 радиа по мое скромно мнение се вписват в този формат - KATRA FM & HOT FM :alabala:
Както вече видяхте, обявили са, че ще тръгнат на 1-ви юни.
Re: НОВО: РАДИО NJOY
[quote=""predavatel""]Айде честито!
София - 106.9
Пловдив - 102.0
Стара Загора - 106.2
Русе - 101.6
Благоевград - 103.9
Бургас - 101.8
Варна - 90.6
Хасково - 89.5
Разград - 106.9
[/quote]
Да, честита да е на всички поредната зомбираща БОЗА!!!
София - 106.9
Пловдив - 102.0
Стара Загора - 106.2
Русе - 101.6
Благоевград - 103.9
Бургас - 101.8
Варна - 90.6
Хасково - 89.5
Разград - 106.9
[/quote]
Да, честита да е на всички поредната зомбираща БОЗА!!!
Векове наред да запалиш огън беше предизвикателство...
Предизвикателство, оставащо и днес...
Предизвикателство, оставащо и днес...
N-Joi
разбрах че са стартирали,но на мене засега интереса ми явно е само за хвашане ими приемане.Не зам нищо повече за радиото.Там може би се появява Стамата,колегата от гр.Червен Бряг,колежката от гр.Кнежа,братовчедката от психобллницата в гр.Раднево и роднините и от гр.Чирпан,колеги близнаци от гр.Хисаря или боен колега от гр.Вакарел.
Няма ги познатите от нквартирата или новия магазин под нас.Пожелавам им успехи!

-
- Нов
А можеше да бъде толкова интересно радио!
Познавам хора които правят чудеса за без пари, представям си с пари какво може да стане ... но тука не се получава ОПРЕДЕЛЕНО!... поне за момента. Трябва да си сменят изцяло програмната схема и редакцията на плейлистата!!! Иначе нищо лично .....
Познавам хора които правят чудеса за без пари, представям си с пари какво може да стане ... но тука не се получава ОПРЕДЕЛЕНО!... поне за момента. Трябва да си сменят изцяло програмната схема и редакцията на плейлистата!!! Иначе нищо лично .....

алко все още няма нищо ново под слънцето!!! ТЮХ!
дет имаше една реклама - "ми тя същата като старата " . Квото и да направят ,пак ще им пада рейтинга ... 

- Джорджи™
- 500+
Интересно на какво ли се увеличава тогава?
На чалгата ли? 

игнорирани тролове: Stani, ЖОРО, BigBrother
Използван компютър: Ryzen 5 2500U, Radeon RX 560X, Windows 10 1909, 4K 3840х2160 LG 24UD58-B монитор
Използван компютър: Ryzen 5 2500U, Radeon RX 560X, Windows 10 1909, 4K 3840х2160 LG 24UD58-B монитор
Някой знае ли на кой е собственик NJOY?