Джорджи™ написа:
В Беларус Министерството на съобщенията и информатизацията реши да разработи честотно-териториален план за наземна цифрова звукова излъчвателна мрежа в стандарта DAB+. Това стана известно на входа на семинара, организиран от Минската група "Медиа Пътя." До края на 2019 г. ще бъде разработена пътна карта за по-нататъшното изграждане на мрежата. Разработката е поверена на ОАО «Гипросвязь».
https://translate.google.com/translate? ... es%2F48520
Джорджи™ написа:А интернет е разработка от 1960те години, а ФМ е от 1930те години.
Значи и интернет е изкопаема вкаменелост.
Джорджи™ написа:alex2510 написа:И дай като е изкопаема вкаменелост Интернета, да не го ползваме, така ли да го разбираме?!?! То по същата тая логика и телевизия не бива да се ползва, щото е разработка също от 30те години на миналия век, че и от по-рано... И радиото пък въобще, щото е разработка даже от 80-те години на 19 век....
А си мислех, че само в моята глава е пълна каша (щото съм студент и съм под
карантина, не ме е хванала короната, не се шашкайте). Пък то се оказа, че има хора, в чиито глави кашата е още по-голяма от моята...
Аналоговото радио е разработка............
Написах го това в отговор на тия, които казват, че интернет, щото е по-ново от DAB+, значи DAB+ трябвало да се прескочи и да се премине направо към онлайн стриймване.
Аз не знам какъв ви е проблемът на всичките хейтъри.
Значи за DAB+ също се плаща - нали всички плащаме данъци и пазаруваме от рекламите.
Няма никаква финансова логика да ни се натрапва през гърлата това неприятно за използване онлайн стриймване.
ЖОРО написа:
Джуджа колкото и да пишеш нито една медийна група не проявява интерес към преминаването на ДЪБ+ ... ЕТО NJOY купиха чисто нови предаватели с процесинг лимитери .. Кажи като тръгне ДЪБ+ какво ще има на мрежата ? Никой няма да позволи да се тръгнат регионални и интернет програми туко така в софийския ефир ! Още по малко програми които са свързани с левия политически уклон ,и които са антиевропейски настроени ! Кажи кухо главо какво и как да бъде качено ? Тия програми където ги виждам в сайта на ДЪБ+ няма как да бъдат качени .. Ако това ни предлагат от ДЪБ+ по добре изобщо да не стартира ! Тия Метро радио като гледам са с 6 канала х 200 000 лв за права и още 100 000 лв за пренос ... нещо сумата става милион и триста .... кажи коя нормална радио група ще даде толкова за софийския ефир ? Така че стига си чеса пръстите и стига замърсява форума и марш да правиш банички в Германия !
1000W написа:ЖОРО написа:
Джуджа колкото и да пишеш нито една медийна група не проявява интерес към преминаването на ДЪБ+ ... ЕТО NJOY купиха чисто нови предаватели с процесинг лимитери .. Кажи като тръгне ДЪБ+ какво ще има на мрежата ? Никой няма да позволи да се тръгнат регионални и интернет програми туко така в софийския ефир ! Още по малко програми които са свързани с левия политически уклон ,и които са антиевропейски настроени ! Кажи кухо главо какво и как да бъде качено ? Тия програми където ги виждам в сайта на ДЪБ+ няма как да бъдат качени .. Ако това ни предлагат от ДЪБ+ по добре изобщо да не стартира ! Тия Метро радио като гледам са с 6 канала х 200 000 лв за права и още 100 000 лв за пренос ... нещо сумата става милион и триста .... кажи коя нормална радио група ще даде толкова за софийския ефир ? Така че стига си чеса пръстите и стига замърсява форума и марш да правиш банички в Германия !
Колев, не знам дали някой друг "замърсява форума" освен теб! И защо постоянно правиш някакви сметки ... все едно ти ще плащаш? Какво те бърка кое колко струва и дали има кой да даде тези пари? Знам, че ти нямаш такива възможности, знам те какво представляваш - фигура на застаряващ тираджия, с мръсни нокти, комплексиран, на живо скромен и по-нисък от тревата,а тук се правиш на мъж. Не се престаравай! Комплексите си ги избивай някъде другаде. Тук хората не са длъжни да ти търпят простотията. И кой си ти, че ще пращаш някой в Германия да прави банички???? Смешник! То поне хората в чужбина работят,а не живеят като теб с мама и да чакат стотинки за кафе. Затова давай го малко по-цивилизовано и се дръж като зрял човек, а не като злобна бабичка!
Потребители разглеждащи този форум: 4 и 0 госта