Само не съм сигурен кой ще е олигарха, който ще държи цифровото радио.

Kwazimodo написа:99% от младите, които познавам ме гледат като извънземен когато ги попитам слушат ли радио....
fan_radio написа:Умира радиото, хора. Век след като се създаде.
Kwazimodo написа:99% от младите, които познавам ме гледат като извънземен когато ги попитам слушат ли радио....
SKY_FM написа:Kwazimodo написа:99% от младите, които познавам ме гледат като извънземен когато ги попитам слушат ли радио....
Така зададен въпроса, всеки ще те гледа като извънземен, никой не сяда ей тъй специално да слуша радио! Днес радио се слуша в съчетание с извършване на други дейности, дори и докато се рови в интернет и то предимно от интернет или в колата. И също така младите слушат радио предимно от интернет на смартфоните.
fan_radio написа:Да, за пеещите компютри, излъчващи ефирно и онлайн, има бъдеще, тях не ги мисля. Те са си удобство да не пускаш твоя музикална колекция или да търсиш подобни в нета, когато физически не можеш - в офиса, в колата.
Kwazimodo написа:Ама те не знаят даже и това - кои радиа се излъчват ефирно в града, макар че се броят на пръстите на едната ръка! Ей така, за обща култура поне!
Потребители разглеждащи този форум: 7 и 0 госта