Радио Аура
Re: Радио Аура
Ако имаш сателитен приемник към сателит Intelsat 12(45E), можеш да слушаш радио Аура от честота 11 632V, SR 30 000, FEC 3/4,
Edit: Георги
Премахнат ненужен цитат на предходен пост
- BigBrother
- 1000+
hot_fan написа: Интересно ми е кой реди музиката по Аура.
Не е нов човек, а стар познайник

Скоро Радио Nova News на мястото на Аура в трите града! Вероятно честоти на Радио 1 Рок ще преминат към мрежата на новата програма.
Интересно развитие на ситуацията с това радио, очаквам с нетърпение евентуалното му появяване във Варна. Мисля че ако това се случи Btv Radio също ще предприемат стъпка към пускане и в други населени места. 

Ииии поредното новинарско радио, напоследък никакво разнообразие няма в българския радиоефир. Фокус е предостатъчно за новинарско. А пък рок радията намаляват ,да не говорим, че извън София няма радио с хаус/денс стил като Нова. Според мен обаче ще използват честотите на Вероника ,а не тези на 1 рок за да пуснат Nova News.
Ти какво разнообразие очакваш в тази държава?
Всичко е пълна пародия...едно радио няма направено както трябва....нито едно.

РАДИО 1
Не бих те подкрепил! От веригите може и да няма, но от локалните програми има не малко с качествено направена програмна схема и музикален подбор - Mixx, HOT FM...
Радио Nova News доколкото слушам от 22:00 на 20.09.2015 е в ефир
, с новите джингли и ID-та. Слушам го чрез сателит
, жалко че го няма и в ефира на Варна. Отличен музикален подбор но малко се повтарят траковте, предполагам се дължи на това че е експериментално излъчването. 

Във Варна в момента според мен най-приятно и най-разнообразно е радио Мая.
Да така е, но имам предвид че в страната като цяло липсва новинарско радио. В Украйна например си имат едно радио Вести което е само говор без музика, новини на 15 мин. предполагам има и други страни с такъв тип радиостанции. Това имам предвид че липсва в страната според мен.
Всеки има различен вкус,но на мен в колата ми харесва да слушам музика а не някой да ми говори само.Иначе в България има новинарски радиа с доста приличен обхват Дарик,Фокус..
Да Дарик и Фокус са добре, е на Фокус малко му куца качеството но аз ти дадох пример какво имам предвид. Доста музикални радиа имаме в страната, не че Nova News ще се появи тук то няма и как да стане освен ако не затрият Вероника или Радио 1 Рок но се съмнявам в това.
или да се появи на 96.9 

partyfm,
Такова радио имаше и у нас - Инфо. Koeто имаше точно такава концепция - новини на 15 минути. От тази медия произлязоха много известни в момента водещи по ТВ и радиа. За съжаление явно недостигът на финанси попречи да се доразвие идеята и разшири обхватът. На част от честотите днес излъчва БОЕ.

Такова радио имаше и у нас - Инфо. Koeто имаше точно такава концепция - новини на 15 минути. От тази медия произлязоха много известни в момента водещи по ТВ и радиа. За съжаление явно недостигът на финанси попречи да се доразвие идеята и разшири обхватът. На част от честотите днес излъчва БОЕ.