Fresh & Vitosha - Плевен слаб сигнал
Fresh & Vitosha - Плевен слаб сигнал
В Плевен макар на центъра, сигнала на тези радиа е много слаб! С повечето приемници не се ловят добре, за стерео без смущения е не възможно!
Философ пълен!
Re: Fresh & Vitosha - Плевен слаб сигнал
Радио Витоша е собственост на
BSS Media group
гр. София
ул. "Сребърна" 21
тел./факс: 02/ 91000
[email protected]
Радио Фреш е собственост на
Balkan broadcasting group
с адрес
София 1784
ж.к Младост 1, бул. „Ерусалим” 51
Бизнес сграда, ет. 5-8
Телефон: 02 / 976 56 56
Факс: 02 / 975 04 55
Защо не им се обадите и съобщите за тези технически проблеми?
BSS Media group
гр. София
ул. "Сребърна" 21
тел./факс: 02/ 91000
[email protected]
Радио Фреш е собственост на
Balkan broadcasting group
с адрес
София 1784
ж.к Младост 1, бул. „Ерусалим” 51
Бизнес сграда, ет. 5-8
Телефон: 02 / 976 56 56
Факс: 02 / 975 04 55
Защо не им се обадите и съобщите за тези технически проблеми?
Фреш на 89.9 се приема постоянно на по-високите хълмове около гр. Видин, то се приема и във врачанско/монтанско. Странно как сигнала му е слаб в самия град Плевен. 

Everybody has a radio. To listen to a radio is normal. To listen to a radio, that is far away from you is a DARE!
www.dxing.org - Форумът на България за DX-маниаци!
www.dxing.org - Форумът на България за DX-маниаци!
Същото като радио Мая във Варна.В града няма кой знае какво покритие ,между сградите премигва стереото, просъсква,но в Шабла примерно се чува много силно,а другите от Варна са слаби,че дори и някои ги няма изобщо.
За фреша си прав, и аз знам защо е така, но не го поддържам аз и не ми е работа.
Пуснах темата, за да се видят какво представлява техническият им отдел и да си преценят когато аз съм поддържал, дали си е заслужавало да не се плаща за добрата и отговорна работа!
Пуснах темата, за да се видят какво представлява техническият им отдел и да си преценят когато аз съм поддържал, дали си е заслужавало да не се плаща за добрата и отговорна работа!
Философ пълен!
Колега @tufata, през последните дни никой не е пипал предавателите в Плевен на споменатите от теб две радиостанции, така че явно проблема е в твоя приемник. Фреш е с диаграма на насочеността на сигнала на "запад", така се обяснява написаното от @Halfdead. Витоша е с кръгова диаграма.
stivan написа:Колега @tufata, през последните дни никой не е пипал предавателите в Плевен на споменатите от теб две радиостанции
Напротив!

Философ пълен!
Знам, че Стиван за някои неща има много точна и актуална информация.
Не познавам лично човека, не знам дали той има достъп до кулата, но едва ли е само той ако има, щом твърди това.
Философ пълен!