Любимото ви радио?
Любимото ви радио?
Заглавието е ясно 

Re: Любимото ви радио?
Радио 1,Радио 1 рок,БГ радио,Енерджи,Мелъди,Зорана и Вега+
Подкрепям стартирането на DAB+ излъчването в България
Катра ФМ, Сити, Енерджи Енджой, Фреш, FM+, Nova News
Я, и на тези избори имало бариера за малките...
Робът се бори за свобода, свободният за съвършенство.
Радио Пловдив.
- ShukiBG
- 1000+
Вероника, Енерджи, The Voice, PowerFM

FM/MW/LW/SW/AIR Receiver: XHDATA-D808
DAB/DAB+ Receiver: Panasonic RF-D10, Sony XDR-P1DBP
TV: Leadstar D10
Представител от

- MCKristiyanPro
- 500+
За друго имам предвид Авторадио, Радио Велико Търново и Nova News

Последна промяна 1 на MCKristiyanPro, променена общо 27 пъти

Гласувай бъдещето на forum.predavatel.com тук

Тази година слушах Авторадио повече
ефирно, отколкото онлайн!

ENERGY, RADIO 1
- BigBrother
- 1000+
Енерджи и Дъ Войс 

Аз слушам в различни моменти различни радиа, защото няма едно което да ми харесва на 100% всичко в него. Лично предпочитам да има някакво предаване или нещо подобно, да не е просто музика с джингли и реклами.
От сутрешните предавания когато имам възможност слушам "Тройка на разсъмване" За мен са си класика. През деня слушам доста често Fresh, Витоша или NRJ. От request-ите в следобедните и вечерните часове предимно NRJ Request и Party Time по Радио N-JOY. Също слушам Darik когато излъчват на живо футболни мачове. Иначе когато няма някакъв тип предания и т. н. си пускам City. Като плейлиста не е толкова зле. Също и Мая от време на време, но когато няма водещи, че нещо не ми харесват много как се справят.
Преди слушах доста FM+, но от няколко години имат някаква промяна в програмната схема и нещо не ми допада, Мисля, че няма много кой знай какво разнообразие от към музикални стилове в радиата. Преди имаше ефирно Alpha радио, радиото което почти няма аналог в българския ефир с голям обхват говоря, но вече го няма. Идеята на The Voice с хип-хоп и R&B музика също ми допадаше, но те и там развалиха нещата. Имаше опити за спортни радиа, супер идея, но и тя приключи. Изобщо не ми допадат опитите на телевизиите да правят телевизия по радиото - btv радио, Nova News, Bulgaria ON AIR. За мен просто заемат честоти само, но това е мое мнение, може пък да има интерес от към слушателите за тях
Според мен би било добре да са им по-богати плейлистите на радиата, които пускат съвременна музика. Има неща, които наистина са добри и могат да се пускат, а не 100 песни в плйлистите им и това е. Нека има повече разнообразие от една страна като музикални стилове. Защо да няма радиа за електронна музика, за хип-хоп и R&B, латино и др? И тематични радиа може да има като цяло,
От сутрешните предавания когато имам възможност слушам "Тройка на разсъмване" За мен са си класика. През деня слушам доста често Fresh, Витоша или NRJ. От request-ите в следобедните и вечерните часове предимно NRJ Request и Party Time по Радио N-JOY. Също слушам Darik когато излъчват на живо футболни мачове. Иначе когато няма някакъв тип предания и т. н. си пускам City. Като плейлиста не е толкова зле. Също и Мая от време на време, но когато няма водещи, че нещо не ми харесват много как се справят.
Преди слушах доста FM+, но от няколко години имат някаква промяна в програмната схема и нещо не ми допада, Мисля, че няма много кой знай какво разнообразие от към музикални стилове в радиата. Преди имаше ефирно Alpha радио, радиото което почти няма аналог в българския ефир с голям обхват говоря, но вече го няма. Идеята на The Voice с хип-хоп и R&B музика също ми допадаше, но те и там развалиха нещата. Имаше опити за спортни радиа, супер идея, но и тя приключи. Изобщо не ми допадат опитите на телевизиите да правят телевизия по радиото - btv радио, Nova News, Bulgaria ON AIR. За мен просто заемат честоти само, но това е мое мнение, може пък да има интерес от към слушателите за тях

Според мен би било добре да са им по-богати плейлистите на радиата, които пускат съвременна музика. Има неща, които наистина са добри и могат да се пускат, а не 100 песни в плйлистите им и това е. Нека има повече разнообразие от една страна като музикални стилове. Защо да няма радиа за електронна музика, за хип-хоп и R&B, латино и др? И тематични радиа може да има като цяло,
.:: Радио ORV ::.
радио Енерджи и радио Вега+
радио Fresh!
Stani написа:ENERGY
Уникалността на ENERGY е в това, че 90% от песните са "ретро" и са доста по-различни от моментните хитове, които не спират да се въртят нонстоп по другите станции.
-
- Нов
Преди няколко години се местехме и помня, че беше голям ужас. Сега си купихме ново жилище и вече сто процента съм сигурна – ще ползвам услугите на хамали. Иначе е убийство.
Последна промяна 1 на Mihaela_Sys, променена общо 16 пъти
Europa Plus и Capital.
Absolute 80-s
- MCKristiyanPro
- 500+
Аз слушам и румънските музикални радиа, но рядко (защото невинаги ги приемам добре в Троян). Преди малко слушах Digi FM на Sony-то. И преди слушах Kiss FM сутрин на 99.2, но като вкараха Веселина на 99 в Троян, не го хващах вече!
Добре, че има интернет и там почти никога ги слушам!

Добре, че има интернет и там почти никога ги слушам!

Гласувай бъдещето на forum.predavatel.com тук

Тази година слушах Авторадио повече
ефирно, отколкото онлайн!

Радио София и Радио Благоевград също много ми харесват.Също и останалите регионални радиостанции на БНР слушам Радио Пловдив,Радио Варна и Радио Видин по интернет и ми харесват,пускат хубава музика по Радио Видин.
Подкрепям стартирането на DAB+ излъчването в България