Авторадио - 104.7 FM Ябланица?

Радиоразпръскване в България - за радиостанциите, мрежите, честотите, предавателите, водещите, музикалните редактори, сутрешните, следобедните блокове и други ефирни емоции
Аватар
BestRadio
1000+
1000+
Мнения: 2664
Регистриран на: 30 Мар 2005, 15:12
CONTACT:

Авторадио - 104.7 FM Ябланица?

Мнениеот BestRadio » 23 Ное 2016, 22:28

Представеният програмен проект – цел, предназначение, очаквани резултати и програмни намерения, е съобразен със специализацията на програмния профил – до 30 години, за който е обявен конкурса за честота 104.7 МНz. Проектът предвижда радиопрограма, която ще обслужва основно пътуващите по сектора от магистрала „Хемус” в района на ефирното покритие и по общинската пътна мрежа на Ябланица. Също – младите хора работещи и гостуващи в прилежащите бензиностанции, търговски и други обекти. Чрез специализирано информационно обслужване програмата ще подпомага най-младите участници в транспортния поток в района. Музиката ще бъде от различни стилове и ще заема не по-малко от 60 % от седмичното програмно време. Проектът е осигурен финансово и технологично.

С честотата в Ябланица и очакваните нови в Несебър и Царево ще бъде покрита ефирната празнина между районите покривани от честотите на Радио 1 рок, което ще бъде основа за новото АвтоРадио. С всички тези честоти ще се покрият основните коридори на Север и Юг, както и Черноморието.

Назад към

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 3 и 0 госта