Радио Melody
Re: Радио Melody
Гледам, че латерната е с нов уеб адрес и нов "сайт", имат и тарифа за "национален ефир". Май в Оберон са минали на халюциногенни гъби 

prassyo написа:secet написа:А имаш ли информация с Фреш какво става? Какво стана с Цветков, нали той беше музикален?
С Фреш няма какво да става, умря още преди години. Цветков беше музикален, но сега си имат нов - Шурулинката, така че няма как фрешът да не е зелева чорба
Напротив, Цветков още е във Фреш
Като цяло не е лошо радиото, дори музичката е приятна. Обаче малко са еднообразни джинглите и постоянно едно и също, лично на мен ми втръсва това повторение на слогана им.
.:: Радио ORV ::.
- ЖОРО
- 1000+
Джорджи™ написа:Дали има вариант да се разшири покритието и в други градове?
НЬЕ е възможно !
Думата "покритие" е термин от радиоразпръскването, автотенекеджийството и ветеринарната сексология.
Робът се бори за свобода, свободният за съвършенство.
Джорджи™ написа:Дали има вариант да се разшири покритието и в други градове?
Би било добра идея,не само стара музика пускат и нова също.
Подкрепям стартирането на DAB+ излъчването в България
Няма ли вариант да си купят обратно честотите, които бяха прехвърлени на БОЕ преди години. Така или иначе БОЕ никой не го слуша и не знам защо изобщо го държат.
- BigBrother
- 1000+
secet написа:Няма ли вариант да си купят обратно честотите, които бяха прехвърлени на БОЕ преди години. Така или иначе БОЕ никой не го слуша и не знам защо изобщо го държат.
Не

Съвсем наясно съм, че няма да се случи. Просто се "размечтах" малко, хаха. 

- BigBrother
- 1000+
Наистина сме далеч от цивилизацията. Особено като ти чета размишленията. Вярно си е 

- ЖОРО
- 1000+
Stani написа:Джоржито кърти отсекъде![]()
![]()
Ми селска му работа .
- BigBrother
- 1000+
Изчезни, друже! Спаси себе си, а и нас, имаш време още. Не е късно.
Джорджи™ написа:Чакай малко, далеч сме от цивилизацията, защото ВИЕ дърпате назад и надолу като тежък камък, който ще потопи надълбоко нещо леко.
Мултиплексите били излишни, ДАБ+ бил излишен, ФМ радиостанциите са малко и според вас са ок, за какво въобще да си говорим??..
Никой не е казал такова нещо, вече беше изяснено какви са причините за да не стартира ДАБа, Никой тук на форума няма нищо против стартирането му!
- ЖОРО
- 1000+
Stani написа:Джорджи™ написа:Чакай малко, далеч сме от цивилизацията, защото ВИЕ дърпате назад и надолу като тежък камък, който ще потопи надълбоко нещо леко.
Мултиплексите били излишни, ДАБ+ бил излишен, ФМ радиостанциите са малко и според вас са ок, за какво въобще да си говорим??..
Никой не е казал такова нещо, вече беше изяснено какви са причините за да не стартира ДАБа, Никой тук на форума няма нищо против стартирането му!
именно.. причините са повече от колкото ползите.. за "случайни слушатели" щото принципно Джорджито не е категория U
Аз лично Мелъди го харесвам и често го слушам. Музиката е по-добре подбрана от тази на 1. Пускат и хубави български песни. Избирам го пред онова с всичките любими песни. Единствено съм на мнение, че цялата група "Оберон радио макс" се нуждае от по-добър мениджмънт и така станциите им ще звучат и по-добре.
Джорджи™ написа:Stani написа:Никой не е казал такова нещо, вече беше изяснено какви са причините за да не стартира ДАБа, Никой тук на форума няма нищо против стартирането му!
А готов ли си за стартирането му? Имаш ли необходимото оборудване?
Аз лично съм твърдо за:
- защото имам оборудване за цифров прием;
- защото ФМ не ми предлага нищо;
- защото в страната трябва да има прогрес. Никой инвеститор няма да дойде в изостаналата държава. Хората са свикнали на съвремени технологии, не на такива от времето на Хитлер.
Нямам примник, но когато стартира ще си купя, на този етап единствено смисъл има да се слуша чужди ДАБ ама това е възможно в пограничните райони или високо в планините, като Витоша например, модератора Георги в другият форум е показвал приеми от там.
Джорджи™ написа:Stani написа:Нямам примник, но когато стартира ще си купя, на този етап единствено смисъл има да се слуша чужди ДАБ ама това е възможно в пограничните райони или високо в планините, като Витоша например, модератора Георги в другият форум е показвал приеми от там.
Аз ще стискам палци в град Самоков да може да се слушат всичките радиа, които са достъпни за град София.
София област да си е едно.
Е за да може, ще трябва и в Боровец да има излъчвател.
- BigBrother
- 1000+
БайСашо написа:Единствено съм на мнение, че цялата група "Оберон радио макс" се нуждае от по-добър мениджмънт и така станциите им ще звучат и по-добре.
М, не вярвам да се случи това, което даваш като препоръка, но да, прав си

Днес го слушах,не е зле радиото,дано си разшири покритието!
Подкрепям стартирането на DAB+ излъчването в България