Radio Djedai
- radiodjedai
- Нов
Radio Djedai
Здравейте , искам да попитам как мога да добавя радиото ми към predavatel.com
Re: Radio Djedai
Хубаво ще те добавят, ама ти мина ли през Музикаутор и Профон ?
Пиши на админа: predavatel !
Човекът, може би ще излъчва собствена музика, класическа или автентичен фолклор.
И въобще за какво му е да се занимава с кръвопийци като МА?

radioMW написа:Човекът, може би ще излъчва собствена музика, класическа или автентичен фолклор.
Сериозно.. аз пък предлагам Предавател ,да иска копие от договори с профон и музикаутор. без данните и тарифите . т.е да е като доказателство, че имат сключени договори . ако не сайта разпространява радио станции с пиратско съдържание ..
Няма как и недей да плашиш хората!!!
Един сайт, форум или торент не могат да се обвиняват в пиратство! Те са само една платформа, едно пренасочване към дадено съдържание! Всеки си отговаря за това, което е решил да излъчва - има си сем, колкото и измислен орган да са...
Един сайт, форум или торент не могат да се обвиняват в пиратство! Те са само една платформа, едно пренасочване към дадено съдържание! Всеки си отговаря за това, което е решил да излъчва - има си сем, колкото и измислен орган да са...
В случая предавател играе ролята на платформа за споделяне на директни линкове с прослушване ! Торентите са с линк таблица към дадения ъплоудер и не са директни ,прави разлика !
Каквото и да е повечето интернет станции лъчат нелицензирана музика 

Stani написа:Каквото и да е повечето интернет станции лъчат нелицензирана музика
Стани престани да пишеш глупости защото всички радио станции без 3 (които няма да ги назовавам тук ) са с договори с Профон някой от тях ще сключат договор и с Музикаутор до края на годината в случая Музикаутор не е толкова важен защото той не отчита музиката която си ротирал а броя кликове до 10000 на месец ти е 600лв на година след 10000 до 15000 ти е 800лв на година . в Профон нещата стоят така до 50 слушателя 100 лв на месец 100 слушателя 120лв на месец
Не са само три, но не ми е работа да ги споделям кои са 

Stani написа:Не са само три, но не ми е работа да ги споделям кои са
Точно три са ,не говорим за радиото на Dj пешо пурата от долни богоров ..това не са радиа ..
Хубаво де, ама човечецът не е казал още какво иска да пуска по радиото си и го навряхте в миша дупка! Жоро, бах та в продуцента! 

- radiodjedai
- Нов
А така! А на музикаутор им тегли една голяма... да не се изразявам, че ще ми се обидят съфорумниците! 

ЖОРО написа:Stani написа:Не са само три, но не ми е работа да ги споделям кои са
Точно три са ,не говорим за радиото на Dj пешо пурата от долни богоров ..това не са радиа ..
Три са ФМ пиратите в София които не можеш да барнеш, над 10 са тези онлайн.
Говориме си за радиа с над 100 слушателя.
Има как да се избегнат законите и да не плащаш нищо, но няма да го споделя точно на теб.

За ТВ да не говорим. Ела да ми кажеш как точно ще си платят правата онези които ти дават повече канали колкото ТВ може да запомни и се познават със С.
Под FM пирати да се разбира не такива, които лъчат на 200-300метра не, че и това не е пиратлък а такива, които да се чуват в цяла София

radioMW написа:А така! А на музикаутор им тегли една голяма... да не се изразявам, че ще ми се обидят съфорумниците!
то заради такива селяндури като вас които искат да.минат по тънката лайсна държавата няма оправия !
Но ще ви управим всичките ! Щербак ако не е съгласен ще му спрем сайта заради разпространение на нелицензирано съдържание !
Това ще стане не по рано от Юни догодина ..
Stani написа:Под FM пирати да се разбира не такива, които лъчат на 200-300метра не, че и това не е пиратлък а такива, които да се чуват в цяла София![]()
Неее, покриват от километър натам. Имат сигнали. И RDS

Изключение е Симеоновския, той покрива малко но пък е с най-якия саунд. И онзи от Лозен - покрива само долни и горни Лозен и малко от околовръстното.
А КРС гонят тези с трансмитери в колите, те не са интересни

в София ефира е чист от къде ги пишеш тия простотии ..е имаше едно лапе в Люлин преди 7г и му светнаха маслото ..защото прекали ..Пиратско излъчване НЯМА ! Стани понеже си от малък град явно си мниго заблуден ..защото в големите градове се работи на много високо ниво .Stani написа:Под FM пирати да се разбира не такива, които лъчат на 200-300метра не, че и това не е пиратлък а такива, които да се чуват в цяла София![]()
ЖОРО написа:Стани понеже си от малък град явно си мниго заблуден ..защото в големите градове се работи на много високо ниво .
Знам, че в големите градове се работи на високо ниво, имат кули и сканират, в малките също могат да те хванат