Страница 1 от 1

Радио BG VOICE

Публикувано на: 03 Дек 2017, 23:21
от avangardisco
Радио BG VOICE стартира точно в 3 часа следобед в Чикаго (4 ч. на Източното и 1 ч. на Западното крайбрежие) на 1 декември 2017 година. Българите в САЩ и Канада вече слушат най-големите български и световни хитове, поп-фолк и балкански парчета чрез два стрийма, всеки от тях с различен стил музика. Радиото може да се слуша през сайта http://www.BG-VOICE.com или като си свалите мобилното приложение BG LINKED за android и iOS, както и през платформата TuneIn.
В делничните дни на всеки кръгъл час в две минути BG VOICE ще предлага новини и времето. Водещи на емисиите ще са лицата на BG VOICE Ясен Дараков и Галина Петрова, както и нови таланти, които се присъединяват към екипа. Повече инфо на сайта им.

В първия стрийм музикалната селекция не е зле. Втория не го слушам. В следващите месеци радио BG VOICE щяло да предложи още нови предавания, изненади и само хубава музика. Ще чуем дали е така.

Re: Радио BG VOICE

Публикувано на: 05 Дек 2017, 18:05
от chebaev
Доста обнадеждаващо звучи като цяло. Евала, че има ентусиасти да правят интернет радио, което изглежда сериозно. Пуснах си и аз да го слушам хит стрийма им и си е долу-горе добре. Да продължават в същия дух.

Re: Радио BG VOICE

Публикувано на: 18 Юли 2018, 12:36
от nvr
Срам и резил.Стига с тая чалга бе,срам е за България.Пускайте българска народна музика,естрада,бг поп и бг рок.