Поздрави

radioMW написа:Да, но това е по море! Там няма спирачка.
ShukiBG написа:@popovp Извинявай, но как разбираш кога има тропо ?
ShukiBG написа:А да питам тези, които са от Варна - лови ли се DAB от Турция на нос Галата или панормна гледка Галата ? И ако знаете други места за добри приеми на DAB споделете, че наскоро си купих DAB радио !
popovp написа:ShukiBG написа:А да питам тези, които са от Варна - лови ли се DAB от Турция на нос Галата или панормна гледка Галата ? И ако знаете други места за добри приеми на DAB споделете, че наскоро си купих DAB радио !
Приемникът трябва да е DAB+, каквото е излъчването на Истанбулското радио!
Пиши марката на приемника.
popovp написа:Става. Ако се разходиш и до Истанбул 100% ще ги "хванеш", а тук очаквай през лятото или друго време с добро тропо. Успех!
DAB+ приема и DAB, но обратното не става.
ShukiBG написа:popovp написа:Става. Ако се разходиш и до Истанбул 100% ще ги "хванеш", а тук очаквай през лятото или друго време с добро тропо. Успех!
DAB+ приема и DAB, но обратното не става.
Мерси ! Аз през май ще идвам във Варна и понеже ти живееш там би ли ми предложил място, където мога да ги хвана ?
popovp написа:Разходи се по магистралата за Св.Константин и Елена/Зл.пясъци а може и до Ал.Манастир, би трябвало и на Галата с видимост посока Истанбул...
В града несъм опитвал, приемал съм ги във вилата 56мнв, в близост до сп.Евксиноград.
Има голяма вероятност и по южното черноморие.
Потребители разглеждащи този форум: 5 и 0 госта