Радиостанциите, останали в историята
Радиостанциите, останали в историята
За последните 10 години почти не се появиха нови местни програми, които да се отличават с уникалността на някога съществувалите. А помним, когато например във Видин и Варна местните програми бяха с превес като брой над веригите.
Липсват специфични формати (спортни, музикално-стилови), други просто са безмислени в този си вид (напр. телевизия ретранслирана по радиото).
Ако от Вас зависеше, коя/кои радиостанции от провинциалния ефир бихте искали отново да бъдат в ефир с някогашния си блясък?
Липсват специфични формати (спортни, музикално-стилови), други просто са безмислени в този си вид (напр. телевизия ретранслирана по радиото).
Ако от Вас зависеше, коя/кои радиостанции от провинциалния ефир бихте искали отново да бъдат в ефир с някогашния си блясък?
Последна промяна 2 на BestRadio, променена общо 23 пъти
Re: Радио в историята
Веднага ти отговарям, "Радио 99" и "Radio Viva", също така и "Радио Ритмо".
Канал Ком Пловдив и Атлантик Пловдив.
Хот ФМ ( не този във Враца), Радио Експрес, Радио Фреш във варианта, в който беше преди много години. От местните бих искал отново Алматея Пазарджик да се върне в ефир. Радио Враца в CHR варианта му беше доста добре, същото мога да кажа и за Sky Видин.
Ретро Радио, радио Експрес, радио ТNN, Канал Ком, Ритмо, Радио Мила, радио Вива София и други има, но....
Алфа радио град Варна, Форте радио град Шумен... други не се сещам .
Star FM ми липсва много,Z rock не е лошо радиото,но по STAR FM пускаха по-меки парчета,докато Z rock пускат предимно хард рок..Също Атлатник ми липсва слушах го онлайн и Радио Браво
Подкрепям стартирането на DAB+ излъчването в България
- lunar_light
- 100+
"Давай, давай, сменяй, чакай как така нататък, е това ми пусни, Радио Сигнал + 90MHz"

-
- Нов
Радио Фреш наистина във варианта, в който беше преди много години.
Подкрепям и мнението за Хот FM
Подкрепям и мнението за Хот FM

Радио Плюс, докато излъчваше от Плевен и имаше и нощен блок, Хот ФМ София и VOA Europe.
prassyo написа:Радио Плюс, докато излъчваше от Плевен и имаше и нощен блок, Хот ФМ София и VOA Europe.
Да, Нощен + с Дидо Бошков и Люси Пеев. Ех какви хубави радиовремена бяха 90-те.
daniel359 написа:prassyo написа:Радио Плюс, докато излъчваше от Плевен и имаше и нощен блок, Хот ФМ София и VOA Europe.
Да, Нощен + с Дидо Бошков и Люси Пеев. Ех какви хубави радиовремена бяха 90-те.
Да, слушал съм го когато пуснаха софийският предавател на 100,3MHz, и беше много добро, по късно се преименува на <<FRESH>> в началото беше добро, въртеше поп и денс, в неделя имаше топ класация и определено музиката беше на ниво. После преместиха предавателя на хотел "Копитото" и сигнала стана не слушаем при мен. Сега го има на 90,5MHz, но не е същото, но се слуша в колите поради това, че няма друго освен "Класическите хитове", което се изтърка
вече.
- MCKristiyanPro
- 500+
На Боровец трябва да пуснат силен предавател на някое новинарско радио или Авторадио, за да бъде достатъчно силно, че да покрие по-голямата част от София, където все още няма Авторадио 

MCKristiyanPro написа:На Боровец трябва да пуснат силен предавател на някое новинарско радио или Авторадио, за да бъде достатъчно силно, че да покрие по-голямата част от София, където все още няма Авторадио
Авто радио може, но да покрие чак и София трудна работа, в София по може да го пуснат.
- ЖОРО
- 1000+
Stani написа:MCKristiyanPro написа:На Боровец трябва да пуснат силен предавател на някое новинарско радио или Авторадио, за да бъде достатъчно силно, че да покрие по-голямата част от София, където все още няма Авторадио
Авто радио може, но да покрие чак и София трудна работа, в София по може да го пуснат.
като пишеш , мислиш или само си триеш пръстите в клавиатурата ?
ЖОРО написа:Stani написа:MCKristiyanPro написа:На Боровец трябва да пуснат силен предавател на някое новинарско радио или Авторадио, за да бъде достатъчно силно, че да покрие по-голямата част от София, където все още няма Авторадио
като пишеш , мислиш или само си триеш пръстите в клавиатурата ?

- viliqnko.petkov
- 500+
Stani написа:MCKristiyanPro написа:На Боровец трябва да пуснат силен предавател на някое новинарско радио или Авторадио, за да бъде достатъчно силно, че да покрие по-голямата част от София, където все още няма Авторадио
Може, но ако Нова ТВ закрие едно от радиата на Пеевски...

- MCKristiyanPro
- 500+
viliqnko.petkov написа:Stani написа:MCKristiyanPro написа:На Боровец трябва да пуснат силен предавател на някое новинарско радио или Авторадио, за да бъде достатъчно силно, че да покрие по-голямата част от София, където все още няма Авторадио
Мисля, че NovaNews още не са купени от Нова. (не съм сигурен)
MCKristiyanPro написа:viliqnko.petkov написа:Stani написа:MCKristiyanPro написа:На Боровец трябва да пуснат силен предавател на някое новинарско радио или Авторадио, за да бъде достатъчно силно, че да покрие по-голямата част от София, където все още няма Авторадио
Мисля, че NovaNews още не са купени от Нова. (не съм сигурен)
Нова Нюз не е купено от Нова, но наистина могат да си вземат честоти и Пеевските радиа.