Страница 1 от 1

98 МХц Сливен??

Публикувано на: 26 Яну 2007, 15:19
от TRT
има ли някой там?
уж беше честота на Ретро Радио. Сега в джинглите на всеки кръгъл час, са махнали сливенската честота. Скоро бях в Ямбол, но там няма и следа от Ретро на 98 МХц. То кога ли е имало следа де... но все пак, защо Ретро радио махнаха тази честота от сигналите си? Ugly_boy? кажи нещо

98 МХц Сливен??

Публикувано на: 26 Яну 2007, 15:23
от prassyo
В сайта им я има още.

98 МХц Сливен??

Публикувано на: 26 Яну 2007, 15:34
от TRT
a, то и в сайта на Гонг има още стария екип, целия. Сайтовете на Нова и Радио 1 не са пипнати. ЗАщо очакваме да се погрижат за сайта на Ретро радио? нали всичките станции са на една и съща групировка.
Никого не наемат да им прави сайтовете

98 МХц Сливен??

Публикувано на: 26 Яну 2007, 23:12
от UGLY_BOY
Когато бях за последно в Сливен (седмицата преди Нова година), го имаше. От тогава е минал месец. Не знам дали има промени. BTW, TRT, не се надявай да го хванеш в Ямбол, дори и да излъчва. Просто, както вече N на брой пъти бе споменато, от едно известно време сливенските станции (с изключение на националните) не се приемат в Ямбол. А Ретро не се приема още от старта си в Сливен.

98 МХц Сливен??

Публикувано на: 27 Яну 2007, 16:19
от TRT
[quote=""UGLY_BOY""]Когато бях за последно в Сливен (седмицата преди Нова година), го имаше. От тогава е минал месец. Не знам дали има промени. BTW, TRT, не се надявай да го хванеш в Ямбол, дори и да излъчва. Просто, както вече N на брой пъти бе споменато, от едно известно време сливенските станции (с изключение на националните) не се приемат в Ямбол. А Ретро не се приема още от старта си в Сливен.[/quote]


е аз лично съм чувал Експрес, Радио 1, ФМ+, Фреш и Фокус в Ямбол (макар и неизлъчващи от Карандила и не с много добър звук). А за Дарик радио и БНР... екстра звук :wink:

98 МХц Сливен??

Публикувано на: 27 Яну 2007, 17:01
от UGLY_BOY
Тези се чуват що-годе добре на определени места, но общо взето "Инфо" и "Ретро" са най-зле. Те почти не се чуват в Ямбол. Понякога има проблеми с приемането дори в някои крайни квартали в Сливен.

98 МХц Сливен??

Публикувано на: 31 Яну 2007, 22:26
от Sacred
Може да пускат някоя от другите си станции на мястото на Ретро в Сливен.

98 МХц Сливен??

Публикувано на: 03 Фев 2007, 19:25
от UGLY_BOY
Преди няколко дни се прибрах в Сливен за известно време и категорично заявявам, че Ретро си върви на 98.0 и най-вероятно изобщо не е спирало.

98 МХц Сливен??

Публикувано на: 03 Фев 2007, 19:31
от TRT
ммм браво. Това да се чува. Ретро ми е любимо радио. Но защо в новите сигнали (на кръгъл час с честотите) са махнали сливенската честота, не е ясно. Кой знае какви рокади са намислили пак тия от "МЕТРОРАДИО" ЕООД. Да не ви пуснат NRJ, NOVA или Гонг. Ще стане интересно

!

Публикувано на: 03 Фев 2007, 19:34
от Sacred
[quote=""UGLY_BOY""]Преди няколко дни се прибрах в Сливен за известно време и категорично заявявам, че Ретро си върви на 98.0 и най-вероятно изобщо не е спирало.[/quote]


Да, така е.
Но ми направи впечатление (освен НЕспоменаването на сливенската честота, наред с другите на всеки кръгъл час) липсата на Сливен в прогнозата за времето за всички градове, където се слуша Ретро (?!)
Съзнателно Сливен не се споменава!
Мисля, че се задава NRJ.

98 МХц Сливен??

Публикувано на: 03 Фев 2007, 19:37
от TRT
ммда. Едва ли ще е БГ радио. Те получиха за Ямбол лиценз и сигурно ще покриват Сливен

98 МХц Сливен??

Публикувано на: 03 Фев 2007, 19:42
от Amigo
Днес докато се прибирах към София, по пътя в района на Сливен си имаше Ретро с перфектен сигнал на 98 MHz

98 МХц Сливен??

Публикувано на: 03 Фев 2007, 19:56
от UGLY_BOY
Интересно на какъв ли принцип се позовават, когато решат да сменят някоя радиостанция с друга?

98 МХц Сливен??

Публикувано на: 03 Фев 2007, 19:58
от TRT
[quote=""UGLY_BOY""]Интересно на какъв ли принцип се позовават, когато решат да сменят някоя радиостанция с друга?[/quote]

не помниш ли как на мястото на радио НОВА пуснаха БГ радио в Стара Загора и пак на мястото на радио НОВА пуснаха Енерджи във Варна?

подават си молба за смяна на лицензията, изчакват известно време и като получат одобрение, айде...

98 МХц Сливен??

Публикувано на: 04 Фев 2007, 14:12
от UGLY_BOY
Да, знам, но според мен радио Нова беше създадено именно с таква цел - честотите му да бъдат дадени на остналите им радиостанции. Те и без това дълго се чудиха какво да пуснат на излишните си честоти (в София, Варна и Стара Загора) и накрая пуснаха "Нова", като за мен, пак отбелязвам, то си беше пуснато, колкото да върви нещо на тези честоти, а после да бъде заменено с друга програма. А иначе, по принцип, Ретро радио ми се струва едно от слушаемите им радиа, което има и много повече честоти, повече, отколко Нова изобща някога е имало. И някак си ми се струва странно - защо точно Ретро и защо точно в Сливен? Явно сега, като си имат две радиа за ретро музика, са решили да дадат приоритет на Радио 1, а да прецакат Ретро. Ако плануват да затрият няколко честоти на Ретро в името на NRJ, то тогава по-добре да спрат и тази в Бургас, нали и там и до ден днешен няма транслиране не NRJ, а пък и градът е много по-голям от Сливен.