Bye, bye!

Радиоразпръскване в България - за радиостанциите, мрежите, честотите, предавателите, водещите, музикалните редактори, сутрешните, следобедните блокове и други ефирни емоции
UGLY_BOY

Bye, bye!

Мнениеот UGLY_BOY » 06 Яну 2008, 01:11

Дами и господа и всички, мразещи ме (хермафродити, хомосексуалисти, преспиващи със задни гуми на трактори и всякакви плужеци, оставящи лигавата си дира навсякъде, където минат), искам да ви кажа, че съм достатъчно нагъл, за да пиша в неправилния раздел, на неправилното място и да правя офтопик в неправилния форум, но да - от позицията си на изпражнение, на мазно лайнице (както бях наречен от многоуважемия Жоро, заемащ ултрависок пост в йерархията на хлъзгавите индивиди, заедно с още купища личности, подвизаващи се в този форум), което се осмелява в тази държавица да има собствено мнение, ви заявявам най-нагло, въобразявайки си, че дори имам право да правя тема, касаеща пряко мен, че тази вечер, след като съм изпил стотици ракии и водки, напускам този нещастен форум и оставям вас - хлъзльовците, да си пишете к'вото ви е на кеф и да заблуждавате масата, че в държавицата ни има свободно слово, именно чрез този сайт. Знам, че Бубича от високия пост, който заема в тайните служби на американското разузнаване, ще вземе да поства простотии тук, казвайки колко е тъпа и гадна държавата ни (той ще използва това, което казвам, само като повод да ни развива манипулационните си теории), но аз няма да му повярвам, защото и той е същия като останалите хлъзльовци (това, което си написал за българския книжовен език и преятовата гласна е съвършено невярно, Бубич, казвам ти го от позицията на човек, завършил Хуманитарна гимназия), влизащи в този форум и ширещи се из родината ни. Ако искате, затрийте мнението ми и темата ми, ако искате, проследете IP адреса ми и ме гръмнете на центъра на София, все тая. Ако видя, че има опасност за мен, ще си тегля куршума сам. Това е от мен. Желая ви да продължавате да вегетирате, мислейки си, че живеете!
Аватар
RADIO
500+
500+
Мнения: 683
Регистриран на: 24 Мар 2005, 02:15
Местоположение: To The Moon And Back
CONTACT:

Re: Bye, bye!

Мнениеот RADIO » 06 Яну 2008, 03:20

Радваме мнението ти, уважам позицията ти.. Честно казано не я разбирам, но щом си решил да не пишеш - това е твое желание. Просто не смятам за правилно да се предаваш или да се даваш на хора, които "вегетират, мислейки, че живеят". :( ;) :Hmmm
Zen
1000+
1000+
Мнения: 1335
Регистриран на: 09 Май 2005, 15:05
Местоположение: /dev/mdy0

Re: Bye, bye!

Мнениеот Zen » 06 Яну 2008, 04:57

Драги съгражданинио, доколкото мога да го кажа, след като от близо 9 години съм далеч от Сливен, нека не ти пука за нищо. Не мога да кажа нещо повече от това.
Мисля, че най-малко аз мога да заемам някаква позиция, когато не съм запознат с материята от близо.
Аватар
ЖОРО
1000+
1000+
Мнения: 3779
Регистриран на: 06 Апр 2006, 09:04
Местоположение: http://www.abbro-bg.org
CONTACT:

Re: Bye, bye!

Мнениеот ЖОРО » 06 Яну 2008, 09:10

Горкото дЙте дано не се метне от некъде чее... после Предавателя ще го отнесе ! :o :o :o :o :o :o :o :D :D :D :D :D :Clap
Аватар
dice
100+
100+
Мнения: 402
Регистриран на: 06 Фев 2006, 11:47
Местоположение: Пловдив
CONTACT:

Re: Bye, bye!

Мнениеот dice » 06 Яну 2008, 11:49

Пиши бре ugly boy, мен ме кефиш! :)
Аватар
mita6ki
1000+
1000+
Мнения: 1490
Регистриран на: 29 Окт 2006, 23:58
Местоположение: Враца
CONTACT:

Re: Bye, bye!

Мнениеот mita6ki » 06 Яну 2008, 12:46

Ех Владо не дей така. Защо загърбваш любим форум в който членуваш и си бил главна част от него за толкова години, заради някакви пререкания с хора от тук. Тези които не са ти симпатични не са все пак единствените тук. Но както ти си решиш (на трезва глава :) ) И не се опитвай нарочно да бъдеш по-голям песимист от колкото си. Жив и здрав, поздрави
А иначе Жоро мисля че вярно трябва да се поукроти малко да си вземе поука, не веднаж е дразнил или обиждал хора тук
п-с
А и да не забравяме че това все пак е форум за радио, телевизия телекомуникации и такива неща, нека си пишем по тези теми без да се объркваме в дълбоки "размисли и страсти" по какви ли не теми :)
Аватар
ЖОРО
1000+
1000+
Мнения: 3779
Регистриран на: 06 Апр 2006, 09:04
Местоположение: http://www.abbro-bg.org
CONTACT:

Re: Bye, bye!

Мнениеот ЖОРО » 06 Яну 2008, 13:44

Нещо да съм казал ?
Аватар
the_heaven
500+
500+
Мнения: 504
Регистриран на: 20 Мар 2005, 22:32
Местоположение: Undefined

Re: Bye, bye!

Мнениеот the_heaven » 06 Яну 2008, 13:59

Както казваше Слави Трифонов навремето: "Аз ви казах, че така ше стане!".

Пичове, много насериозно сте се взели. Все пак това е форум за радио и ТВ, какви са тия конспирации, убийства, проследявания, за които беше намекнато в няколко теми досега >:D Вярно, че създадоха "българско ФБР", ама то едва ли си има за цел да се занимава с разни индивиди от безобиден форум като Предавател.ком.
Отворете някоя тема от последните 3 месеца и пребройте в колко теми се пише по основния въпрос, лично аз като чета някоя тема се връщам най-малко 2 пъти до първия постинг, за да разбера за какво се пита...то не беше комунизъм, фашизъм, Христо Ботев, трябва ли да се анонсира за едно радио, че е радио. Take it easy :Happy

П.п: Предлагам да се въведе правило да не се публикуват нови теми при нетрезво състояние ;D
bubic
1000+
1000+
Мнения: 2719
Регистриран на: 18 Окт 2006, 06:03

Re: Bye, bye!

Мнениеот bubic » 06 Яну 2008, 17:15

Ъгли,не хуманитарна гимназия да си завършил,ами и хуманитарна академия да си завършил,все си си същия.Налага се и аз да използвам някои епитети,за да се опиташ да разбереш нещо повече.Нали виждаш,че никъде не те обиждам,не те поставям в никакви служби(нито явни,нито секратни),не те ругая и никога няма да те ругая,само се опитвах да разбереш неща,които ти просто демонстрираш ,че не разбираш и понеже нямаш доводи,да ги обориш,скачаш и обиждаш.Така правеха комунистите(борците за световен мир).Когато нещо и някой не им изнасяше,веднага го наричаха "предател" или "враг на народа", "проводник на буржоазната диверсия на Запада","жертва на капиталистическите тайни служби" и пр., имаше и по-тежки случаи-под земята!!!-няма го Ъгли,няма го Бубича,няма го Жоро и т.н.
Второ,в посочената от теб гимназия,която си завършил,навремето мнозинството от учещите бяха изключително възпитани и толерантни ученици.Възможно е сега на тази категория"добро възпитание и обноски" да не се обръща голямо внимание и ти го показваш по много категоричен начин(всички ли от твоя випуск се държат като теб???).Я се върни назад и намери ,колко пъти си се държал възпитано с колеги,с които не си се съгласявал.
Трето,казвах ти го няколко пъти,емоците са ти прекалени,не може и без такива,но при теб те са основното в постингите ти.Имаш несъмнената дарба да развиваш своите тези,но когато ги обвиеш с арогантност и необоснована емоционалност, понякога и цинизъм,те губят стойност.Свържи се с някой по-възрастен ,завършил твоята гимназия и се консултирай с него,може и да се пооправиш в държането си.
Четвърто,мирише ми на анамнеза,като продължаваш подмятането си ,(както и Миро),че работя в .....неудобно ми е да използвам абревиатурата.Това много силно снижава общата ти култура , възпитание и интуиция въобще(такива като мен и като теб никой, никога няма да пожелае да ги приеме в разузнавателни служби).Ето някои започнха да ти се присмиват.Стегни се бе приятел,не бива така. Ето,никой от нас не ти приписва никаква професия и никъде не те назначава на работа,та дори и в разузнаването на Шри Ланка.
Некоректно е отношението ти към някои колеги,недоволен си от Жоро,че евентуално те е обидил,аз протестирам срещу такъв начин на общуване,НО,НО,НО да не би ти да не си обидил никого. Не е ли обида да определяш някого за потенциален убиец и че работи против страната си.
Моята позиция за Б-я,е че аз подкрепям хората в нея,които са излъгани,окрадени,онеправдани,заблудени...Съпричастен съм с тяхното недоволство. А за това положение явно има хора,виновни в една или друга степен.Точно тях аз ги определям за душмани на народа.А не че самата страна по презумпция е скапана.
А да стигнеш до ситуация ,публично да приканваш някой да те убива или в противен случй да се самоубиваш,мисля,че е редно да запознаеш родителите си или близките си,това вече е много сериозно,бих казал прекалено!!!!!!!!!Има лекари,които биха могли да ти помогнат,всеки страда по някой въпрос,явно си с лабилна психика(душа).Не го казвам това,за да ти се подигравам,защото и аз съм родител,както твоите родители.Един ден и ти ще станеш такъв,ще останеш ли доволен да чуеш или прочетеш такива думи от детето си.Я се замисли по-сериозно!!! Извинявай,не удържах на обещанието си и не те нарекох с обидни епитети нямам душа за това,много си по-малък от мен,още не си горял в живота,но един ден ще си спомиш думите ми,за всяко нещо си има време .Щади се ти сам,околните не са много ангажирани,такова е обществото ни,все пак...Чел ли си нещо от Достоевски,препоръчвам ти прочети "Огорчени и оскърбени" и ще продължим пак. Все пак четенето е по-добър вариант от самоубийството.
Аватар
Miss_Smart
100+
100+
Мнения: 182
Регистриран на: 07 Ное 2007, 10:49

Re: Bye, bye!

Мнениеот Miss_Smart » 06 Яну 2008, 18:23

UGLY_BOY написа:Дами и господа и всички, мразещи ме (хермафродити, хомосексуалисти, преспиващи със задни гуми на трактори и всякакви плужеци, оставящи лигавата си дира навсякъде, където минат), искам да ви кажа, че съм достатъчно нагъл, за да пиша в неправилния раздел, на неправилното място и да правя офтопик в неправилния форум, но да - от позицията си на изпражнение, на мазно лайнице (както бях наречен от многоуважемия Жоро, заемащ ултрависок пост в йерархията на хлъзгавите индивиди, заедно с още купища личности, подвизаващи се в този форум), което се осмелява в тази държавица да има собствено мнение, ви заявявам най-нагло, въобразявайки си, че дори имам право да правя тема, касаеща пряко мен, че тази вечер, след като съм изпил стотици ракии и водки, напускам този нещастен форум и оставям вас - хлъзльовците, да си пишете к'вото ви е на кеф и да заблуждавате масата, че в държавицата ни има свободно слово, именно чрез този сайт. Знам, че Бубича от високия пост, който заема в тайните служби на американското разузнаване, ще вземе да поства простотии тук, казвайки колко е тъпа и гадна държавата ни (той ще използва това, което казвам, само като повод да ни развива манипулационните си теории), но аз няма да му повярвам, защото и той е същия като останалите хлъзльовци (това, което си написал за българския книжовен език и преятовата гласна е съвършено невярно, Бубич, казвам ти го от позицията на човек, завършил Хуманитарна гимназия), влизащи в този форум и ширещи се из родината ни. Ако искате, затрийте мнението ми и темата ми, ако искате, проследете IP адреса ми и ме гръмнете на центъра на София, все тая. Ако видя, че има опасност за мен, ще си тегля куршума сам. Това е от мен. Желая ви да продължавате да вегетирате, мислейки си, че живеете!


Ъгли, ако всички се предаваха толкова лесно, света отдавна да се е изпразнил от съдържание!
Стегни се. Държа да продължим комуникацията тук, защото мисля, че си добро момче...
Приказките за стрелби и самоубийства ще ги подмина. 8)
Бъди разумен, умен и сладкодумен и не забравяй, че живота е игра.
Бъди хладнокръвен и верен на себе си- така със сигурност ще доживееш финалните надписи.
Все пак при тях винаги пускат най-готината музика! ;)
bubic
1000+
1000+
Мнения: 2719
Регистриран на: 18 Окт 2006, 06:03

Re: Bye, bye!

Мнениеот bubic » 06 Яну 2008, 18:55

Мис,интересно становище застъпваш като казваш на колегата ,че няма да коментираш думите му за убийства и самоубийства. Ами това е най-тргичното нещо в живота на хората-да се стигне до смърт по такъв трагичен начин.Ами щом като този въпрос подминаваш,кой няма да подминеш,за шоуто на Азис ли ,и че язди креслото в студиото,странна логика.По-добре е ти,като млад човек да го убедиш да не му идват такива мисли,аз се опитах да го успокоя и му вдъхна самоувереност,а ти прескачаш такива важни и обезпокояващи думи от един млад човек.Ами ако Ъгли ти е брат или братовчед или приятел,пак ли ще си неутрална.Брат ми,няма да коментираме твоето предложение да се самоубиваш,май не върви... Или,"копале,дай по едно уиски,да се напраскаме до козирката,пък утре ще се върнем на въпроса за самоубийството ти,сега не е време за това,изпускаме купона,каква марка ще пиеш,добре "Гленфидик",момиче,дай ако обичаш по едно голямо уиски на мен и гаджето ми..."
Това е трагичното в нашето общество,че никой не скача срещу думите на този млад човек.Вместо да скочите 5-10 човека и да го успокоите,вие предлагате да не се обръща внимание на думите му.Жална история,ама давайте така,у вас е бдещето.Вместо някой да му каже:"Ъгли,брале,ето телефона ми ,кажи къде ще е най-удобно за теб да дойда да се запознаем и седнем на по чашка кафе или уиски ,да развържем езиците и ще видиш,че не е толкоз страшен живота,за къде си се забързал,скивай какво готино гадже седи на съседната маса,ей сега ще го извикам да се запознаем..." Траенето е най-голямата болест в нашето общество,сигурно един ден ще има шампионат по траенето ,впрчем,"Национално първенство по траене".
Аватар
BigBrother
1000+
1000+
Мнения: 2650
Регистриран на: 11 Окт 2007, 10:19
Местоположение: Пловдив

Re: Bye, bye!

Мнениеот BigBrother » 06 Яну 2008, 18:59

Miss_Smart написа:
UGLY_BOY написа:Дами и господа и всички, мразещи ме (хермафродити, хомосексуалисти, преспиващи със задни гуми на трактори и всякакви плужеци, оставящи лигавата си дира навсякъде, където минат), искам да ви кажа, че съм достатъчно нагъл, за да пиша в неправилния раздел, на неправилното място и да правя офтопик в неправилния форум, но да - от позицията си на изпражнение, на мазно лайнице (както бях наречен от многоуважемия Жоро, заемащ ултрависок пост в йерархията на хлъзгавите индивиди, заедно с още купища личности, подвизаващи се в този форум), което се осмелява в тази държавица да има собствено мнение, ви заявявам най-нагло, въобразявайки си, че дори имам право да правя тема, касаеща пряко мен, че тази вечер, след като съм изпил стотици ракии и водки, напускам този нещастен форум и оставям вас - хлъзльовците, да си пишете к'вото ви е на кеф и да заблуждавате масата, че в държавицата ни има свободно слово, именно чрез този сайт. Знам, че Бубича от високия пост, който заема в тайните служби на американското разузнаване, ще вземе да поства простотии тук, казвайки колко е тъпа и гадна държавата ни (той ще използва това, което казвам, само като повод да ни развива манипулационните си теории), но аз няма да му повярвам, защото и той е същия като останалите хлъзльовци (това, което си написал за българския книжовен език и преятовата гласна е съвършено невярно, Бубич, казвам ти го от позицията на човек, завършил Хуманитарна гимназия), влизащи в този форум и ширещи се из родината ни. Ако искате, затрийте мнението ми и темата ми, ако искате, проследете IP адреса ми и ме гръмнете на центъра на София, все тая. Ако видя, че има опасност за мен, ще си тегля куршума сам. Това е от мен. Желая ви да продължавате да вегетирате, мислейки си, че живеете!


Ъгли, ако всички се предаваха толкова лесно, света отдавна да се е изпразнил от съдържание!
Стегни се. Държа да продължим комуникацията тук, защото мисля, че си добро момче...
Приказките за стрелби и самоубийства ще ги подмина. 8)
Бъди разумен, умен и сладкодумен и не забравяй, че живота е игра.
Бъди хладнокръвен и верен на себе си- така със сигурност ще доживееш финалните надписи.
Все пак при тях винаги пускат най-готината музика! ;)

Дам Ъгли смело напред останал съм с добри впечатления за теб.А с теб мис съм съгласен ,че живота е игра!Игра в която или си победител или си никой.
Аватар
Miss_Smart
100+
100+
Мнения: 182
Регистриран на: 07 Ное 2007, 10:49

Re: Bye, bye!

Мнениеот Miss_Smart » 06 Яну 2008, 19:05

bubic написа:Мис,интересно становище застъпваш като казваш на колегата ,че няма да коментираш думите му за убийства и самоубийства. Ами това е най-тргичното нещо в живота на хората-да се стигне до смърт по такъв трагичен начин.Ами щом като този въпрос подминаваш,кой няма да подминеш,за шоуто на Азис ли ,и че язди креслото в студиото,странна логика.По-добре е ти,като млад човек да го убедиш да не му идват такива мисли,аз се опитах да го успокоя и му вдъхна самоувереност,а ти прескачаш такива важни и обезпокояващи думи от един млад човек.Ами ако Ъгли ти е брат или братовчед или приятел,пак ли ще си неутрална.Брат ми,няма да коментираме твоето предложение да се самоубиваш,май не върви... Или,"копале,дай по едно уиски,да се напраскаме до козирката,пък утре ще се върнем на въпроса за самоубийството ти,сега не е време за това,изпускаме купона,каква марка ще пиеш,добре "Гленфидик",момиче,дай ако обичаш по едно голямо уиски на мен и гаджето ми..."
Това е трагичното в нашето общество,че никой не скача срещу думите на този млад човек.Вместо да скочите 5-10 човека и да го успокоите,вие предлагате да не се обръща внимание на думите му.Жална история,ама давайте така,у вас е бдещето.Вместо някой да му каже:"Ъгли,брале,ето телефона ми ,кажи къде ще е най-удобно за теб да дойда да се запознаем и седнем на по чашка кафе или уиски ,да развържем езиците и ще видиш,че не е толкоз страшен живота,за къде си се забързал,скивай какво готино гадже седи на съседната маса,ей сега ще го извикам да се запознаем..." Траенето е най-голямата болест в нашето общество,сигурно един ден ще има шампионат по траенето ,впрчем,"Национално първенство по траене".


Бубич, не е зле преди да реагираш афектирано и емоционално да помислиш. Може би не коментирам думите му, защото не ги считам за сериозно намерение.
Ако исках да влизам в ролята на психоаналитик, повярвай ми, щях да го направя.
Но съм убедена, че не би посегнал на живота си по две причини :
1.Никой, който сериозно е намислил да сложи край не го обявява публично и то на такова място
2.Убедена съм, че доста от думите му имат саркастичен привкус....

И моля те, спри да коментираш горкото момче ,защото не му влияеш добре.
И недей веднага да съдиш мои думи и постъпки, защото не ме познаваш. Ама въобще.
Нито годините, нито опита ти abroad ти дават правото да съдиш някого.
Ела и живей в България поне месец и след това давай акъл.
Наистина понякога скачаш неподготвен- на твоята възраст би следвало да знаеш кога да запазиш peace! :-\
Аватар
georgi bancov
1000+
1000+
Мнения: 1244
Регистриран на: 17 Окт 2007, 09:12
Местоположение: Троян,Незабравка 17
CONTACT:

Re: Bye, bye!

Мнениеот georgi bancov » 06 Яну 2008, 19:14

К'ви са тея теми бе Ъгли.
Какво правите
UGLY_BOY

Re: Bye, bye!

Мнениеот UGLY_BOY » 06 Яну 2008, 22:30

В момента стискам в ръка касетката DJ Hits Vol. 28. Детството ми. Искам си го обратно. То никога няма да се върне. Искам пак да слушам музика на касетеофона на село и дядо ми да не е болен от Паркинсон. Искам да е 1995-а, но всичко е безвъзвратно изчезнало и аз съм непотребен.

http://otkrovenia.com/main.php?action=s ... _BOY&tab=2

Четете от "Варов разтвор" (включително) надолу, че горните неща не стават. Вече не мога да пиша. Последните неща са от май 2007-а. Изчерпал съм се всякак - интелектуално, творчески. Освен това съм и адски мързелив. Ще ми се да не ме беше страх. Тогава щях да си тегля куршума. Но, може би трябва просто да напусна скапания университет, в който уча. И да бачкам на бензиностанция. Мързелът ми заслужава това.
Аватар
Lupus
1000+
1000+
Мнения: 1672
Регистриран на: 29 Ное 2007, 18:48

Re: Bye, bye!

Мнениеот Lupus » 06 Яну 2008, 22:41

UGLY_BOY написа:В момента стискам в ръка касетката DJ Hits Vol. 28. Детството ми. Искам си го обратно. То никога няма да се върне. Искам пак да слушам музика на касетеофона на село и дядо ми да не е болен от Паркинсон. Искам да е 1995-а, но всичко е безвъзвратно изчезнало и аз съм непотребен.

http://otkrovenia.com/main.php?action=s ... _BOY&tab=2

Четете от "Варов разтвор" (включително) надолу, че горните неща не стават. Вече не мога да пиша. Последните неща са от май 2007-а. Изчерпал съм се всякак - интелектуално, творчески. Освен това съм и адски мързелив. Ще ми се да не ме беше страх. Тогава щях да си тегля куршума. Но, може би трябва просто да напусна скапания университет, в който уча. И да бачкам на бензиностанция. Мързелът ми заслужава това.

А ще ми позволиш ли един виц от соц. времената?
И без това според миската "се държа като комсомолски секретар."?
UGLY_BOY

Re: Bye, bye!

Мнениеот UGLY_BOY » 06 Яну 2008, 23:30

Ето тази тъпа, безсмислена, безстойностна и плоска евроденс мелодия от 90-те изразява настроението ми:
http://sv1.uploadyourfiles.de/file/t85b ... known8.mp3
bubic
1000+
1000+
Мнения: 2719
Регистриран на: 18 Окт 2006, 06:03

Re: Bye, bye!

Мнениеот bubic » 07 Яну 2008, 03:24

Е,изглежда нещата са се поуспокоили,дано да е така...
Мис,нали виждаш,че човека сериозно говори за самоубийство,може би е прекалено емоционален,но я го попитай дали се е шегувал.Ако е шега,мисля,че е била неуместна,защото няколко човека се изплашихме,аз го взвех насериозно и наруших отно во думата си,но смятам че не съм се унижил,става въпрос все пак за човешки живот. Ето и случай от миналата седмица.Мой колега ми разказва,как негов колега ,когато е бил още в страната със съвсем спокоен тон го пита :"Рангеле,кой е най-добрия начин човек да се самоубие?" Моя приятел му казва:"Какви ги приказваш бе човек,за какво говориш,аз не съм запознат с тези неща,на кого толкова му е притрябвало да се занимава със самоубийства..." Нашия човек му казва:"На мен,как на кого..." Рангел му казва троснато:"Я не ме занимавай с глупости... " и се разделят.На следващия ден отива на работа,но колегата му го няма и към обяд началника на смяната ги събира и казва:"Колеги,Боро се е обесил тази сутрин..." Следват несъществени подробности.Така,че никой нищо не знае какво може да се случи на човек и на човека до него. Аз действително малко емоционално подходих към твоите думи,но както виждаш от тона ми,позицията ми беше принципна,но на основание на твоята раздразненост,поднасям моите извинения.Пък съществува и приказката за лъжливото овчарче,така че, какви ли неща не се случват по този свят. Пазете се да не ви закачи шайбата на трагедиите,другото се оправя...
С останалите си думи падаш на много ниско ниво-океан,акъл, твоите години,това не са термини в унисон със силните ти мисли отпреди 2-3седмици.Язвителния ти тон също не е нещо привлекателно.Ето,аз изразявам несъгласие с теб,но намираш ли арогантност и злъч в думите ми? Коментирам ли къде живееш и къде да ходиш,това са права лично твои и такъв подход просто не е етичен .Нали не си чула досега в мотивите ми да намеквам за възраст и пр. Явно има някква болест сред обществото в Б-я ,която все още няма име.И без моите думи,дори и предизвикателни да са понякога,вие общувате по някакъв различен език-смесица от жаргони,арогантност,откровен цинизъм и пр. Впрочем твоите думи отпреди са много по-показателни и по-силни,ама освен аз никой ,ама никой не им обърна внимание.Което отново потвърждава горните ми думи. Навремето болшевиките измислиха т.нар. "новоезик" в социалистическото общество,но това е друга тема.

Назад към

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 5 и 0 госта