Star FM - класика в рока!
Star FM - класика в рока!
Най-после едно истинско Рок радио! 

Един ден Боговете решили да скрият божественото от хората... Дълго мислили и се чудили къде да го сложат.... Накрая решили да го скрият в хората, където те никога няма да потърсят....
Re: Star FM - класика в рока!
Моето мнение е че това радио няма бъдеще. Слушах го няма и 10 минути и повече няма и да го чуя !
Не става за нищо !
Не става за нищо !
Shaker написа:Моето мнение е че това радио няма бъдеще. Слушах го няма и 10 минути и повече няма и да го чуя !
Не става за нищо !
10 минути ? Това е много време, за хора които не слушат Рок. Хубавото е, че има музика за всички по другите радиа.
Един ден Боговете решили да скрият божественото от хората... Дълго мислили и се чудили къде да го сложат.... Накрая решили да го скрият в хората, където те никога няма да потърсят....
Всеки има мнение, но да кажеш, че няма бъдеще
пресилено! Много хора слушат рок музика и за тях ( и мен) това радио има бъдеще! Освен това стартира съвсем скоро, а според мен старта е много добър
Само така! Поздравявам целия екип на Star FM, както и необикновените водещи
, поздравления за оригиналните сигнали
особено това с рокскетарите! Идеите са свежи
! Jukebox Hero е друга страхотна идея, сред моите фаворити! Успех на всички! Очаквам още приятни изненади!!!! 

-
- 100+
whatever написа:Всеки има мнение, но да кажеш, че няма бъдещепресилено! Много хора слушат рок музика и за тях ( и мен) това радио има бъдеще! Освен това стартира съвсем скоро, а според мен старта е много добър
! Jukebox Hero е друга страхотна идея, сред моите фаворити! Успех на всички! Очаквам още приятни изненади!!!!
Май в България няма да се намерят толкова интелигентни хора, които да слушат радиото! Те обачи наистина имат добри идея - Предавания с Кирил Маричков, Васко Кръпката и още много истински музикални идоли за България - все неща, които си имат своята стойност и сантимент! Страх ме е само да не стане като с Експрес -едно добро радио, нямало е такова и няма да има у нас, което будеше съвестта за красивото и истниски ценното в този свят, а на края селското радио Веска си пуска чалгата и се прави на национално радио, претендирайки, че това е България! Но аз вярвам на Косьо Тилев - щом не е напарвил Фм+ ЧАлга+, варвам, че и Стар Фм ще оцелее! Успех на хората, които могат и без поздрави за пияниците и селянките на страната ни!
- >>> FM STEREO <<<
- 1000+
whatever написа:Всеки има мнение, но да кажеш, че няма бъдещепресилено! Много хора слушат рок музика и за тях ( и мен) това радио има бъдеще! Освен това стартира съвсем скоро, а според мен старта е много добър
Стартът е много добър единствено защото радиото стартира на честотите на едно друго много известно и обичано радио,което погребаха за няколко стотинки повече....
Всичко си има край, за някои добър
, за други не
, а за трети е просто поредния безмислен коментар
.... Не ме интересува за колко стотинки са го продали... радвам се, че не е в ръцете на Гергов
, който посяга на всичко и го превръща в комерсиален балвоч. Надявам се, че по-голяма част от слушателите на Инфо харесват Star FM!

При две теми за това радио в рамките на 3-4 седмици, третата аналогична тема има съвсем прозрачна цел. Малко реклама не вреди.
Обаче, whatever, като казваш "Много хора слушат рок музика и за тях това радио има бъдеще" нали не мислиш сериозно, че всички обичащи рока непременно ще се захласнат баш по Star FM?
Аз съм притеснен за бъдещето на това радио по друга причина обаче. Смятам, че финансово ще крета - въпреки че мениджмънтът или служителите са вероятно професионалисти; става дума за огромната конкуренция от страна на другите медии (особено интернет и телевизия), при която радиото постоянно отива на все по-заден план. При тази ситуация да форматираш само на база музика е 100% грешка (на собственика Emmis). Добре че парите не са български, нека си ги харчат тук! 
Правилният подход бе съвсем друг - да разширят новинарството на бившето "Инфо" в посока музикална, лайфстайл и др. информация, да разнообразят източниците, да стъпят на твърдата си аудитория, а след това да дърпат мека аудитория с рок и рок-пенсии. А сега какво? - създават съвсем нова твърда аудитория "от нищото", с няколко келяви билборда, писания във форумите и програма с таргет 55+ годишни...
Обаче, whatever, като казваш "Много хора слушат рок музика и за тях това радио има бъдеще" нали не мислиш сериозно, че всички обичащи рока непременно ще се захласнат баш по Star FM?

Правилният подход бе съвсем друг - да разширят новинарството на бившето "Инфо" в посока музикална, лайфстайл и др. информация, да разнообразят източниците, да стъпят на твърдата си аудитория, а след това да дърпат мека аудитория с рок и рок-пенсии. А сега какво? - създават съвсем нова твърда аудитория "от нищото", с няколко келяви билборда, писания във форумите и програма с таргет 55+ годишни...
Пръдльо написа:При две теми за това радио в рамките на 3-4 седмици, третата аналогична тема има съвсем прозрачна цел. Малко реклама не вреди.
Обаче, whatever, като казваш "Много хора слушат рок музика и за тях това радио има бъдеще" нали не мислиш сериозно, че всички обичащи рока непременно ще се захласнат баш по Star FM?Аз съм притеснен за бъдещето на това радио по друга причина обаче. Смятам, че финансово ще крета - въпреки че мениджмънтът или служителите са вероятно професионалисти; става дума за огромната конкуренция от страна на другите медии (особено интернет и телевизия), при която радиото постоянно отива на все по-заден план. При тази ситуация да форматираш само на база музика е 100% грешка (на собственика Emmis). Добре че парите не са български, нека си ги харчат тук!
Квото и да си говорим, убедена съм че това радио си има своя важна ниша и след година няма да е трудно да бъде забелязан успехът на Star. Колкото до Инфо- само Буда би го направил успешно, то си беше създадено само за да изпере едни парици и успя да се справи с това.
това радио си има своя важна ниша
Важна е твърде субективно понятие, с което няма как да не се съглася. Със сигурност е важно за 0.5% от радиоаудиторията...
Със сигурност 0.5% е субективна цифра. Съжалявам, но не са 95,5% хората слушащи чалга, които си носят дънките в ботушките адибас, имат мазни физиономии и щракат пръсти в "някуя якъ кръчма" преди да отидат на "якъта чалгъ" и да гледат в деколтетата на мазни, облечени като за парад цицорести парцали.
А сега какво? - създават съвсем нова твърда аудитория "от нищото", с няколко келяви билборда, писания във форумите и програма с таргет 55+ годишни...
Тя тая аудитория 50+ е най- твърдата...
1. Писнало и е от тъпа телевизия и си слуша музика от радията (има тренинг

2. Най са и пълни джобовете и ако откликне на рекламите има какво да харчи. Че то аудиторията 15+ в скъсаните си джобове освен собствения "пакет" друго няма....
Когато мирогледа на един човек се свие толкова,че се превърне в точка,той казва:"Това е моята гледна точка"
http://www.bsms.bg - SMS услуга за фирми
http://www.tscommunication.com
HG07,MG08 - GSM устройства за охрана и управление на обекти.
http://www.bsms.bg - SMS услуга за фирми
http://www.tscommunication.com
HG07,MG08 - GSM устройства за охрана и управление на обекти.
Ако продължим да се шегуваме, то 55+ наистина има пари, но ги харчи най-вече за бастуни и лекарства... Реално тази аудитория не слуша радио заради музиката, а заради social networking-а и не случайно е в Хоризонт или Дарик. Всъщност мисля, че екс-Инфо-то би спечелило повече от talk с щипка здрав рок - т.е. обратното на музикалния акцент, кожйто считам за бързо изчерпващ се на малки пазари като българския. (Еммис механично са пренесли американския си опит, голяма грешка на европейска/ балканска земя ) 0.5% наистина е субективна цифра, понеже и на мен много ми се иска; обективно ще стигнат 0.1 - 0.2%...
- JukeBoxHero
- 100+
Чудесно радио
надявам се да съществува по-дълго от 2-3 години, а на собствениците пожелавам да се справят в условията на българската реалност. 

-
- 100+
Pandjarov написа:Със сигурност 0.5% е субективна цифра. Съжалявам, но не са 95,5% хората слушащи чалга, които си носят дънките в ботушките адибас, имат мазни физиономии и щракат пръсти в "някуя якъ кръчма" преди да отидат на "якъта чалгъ" и да гледат в деколтетата на мазни, облечени като за парад цицорести парцали.
Благодаря ти! Написа това, което аз винаги съм искал да кажа, но не са ми идвали най-подходящите думи!
Защо всички се опитват да ни обедят, че 99% от българите слушат чалгии- явно така е по-изгодно на тези дето с кебабче и бира -free , постигат успеха на силикона и перхидрола! Истината е друга- Българите сме умни, но бедни хора, а богатите мелеси ни натапват простотията и ни правят на чалгари, за да постигат други цели....
И още нещо, не е смешно, че хора над 55 слушат истинската музика, смешното е , че ние младите се ръководим от кича, циганията и гюбека....
Дано не съм накарал някой да се почувства зле, но това мися аз!:)
-
- 100+
rumen5valchev написа:Pandjarov написа:Със сигурност 0.5% е субективна цифра. Съжалявам, но не са 95,5% хората слушащи чалга, които си носят дънките в ботушките адибас, имат мазни физиономии и щракат пръсти в "някуя якъ кръчма" преди да отидат на "якъта чалгъ" и да гледат в деколтетата на мазни, облечени като за парад цицорести парцали.
Благодаря ти! Написа това, което аз винаги съм искал да кажа, но не са ми идвали най-подходящите думи!
Защо всички се опитват да ни обедят, че 99% от българите слушат чалгии- явно така е по-изгодно на тези дето с кебабче и бира -free , постигат успеха на силикона и перхидрола! Истината е друга- Българите сме умни, но бедни хора, а богатите мелеси ни натапват простотията и ни правят на чалгари, за да постигат други цели....
И още нещо, не е смешно, че хора над 55 слушат истинската музика, смешното е , че ние младите се ръководим от кича, циганията и гюбека....
Дано не съм накарал някой да се почувства зле, но това мися аз!:)
Ето нещо за ценителите на истинската музика, за да разберете, че каквото и да се говори България НЕ е известна с Чалгата, а с истински стойностното! http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=245168
pandjarov написа:Със сигурност 0.5% е субективна цифра. Съжалявам, но не са 95,5% хората слушащи чалга
Мислех, че е пределно ясно и не коментирах грешката на pandjarov - но виждам, че хората се подвеждат. Ако 0.5% е нишата на Star FM, то изобщо не означава, че останалите 99.5% са чалгаджии. На това му викат reductio ad absurdum... Тези останали 99.5% може да слушат класика или изобщо може да не са музикални. Да не коментираме хипотези, които никой не е изказвал.
Пръдльо написа:pandjarov написа:Със сигурност 0.5% е субективна цифра. Съжалявам, но не са 95,5% хората слушащи чалга
Мислех, че е пределно ясно и не коментирах грешката на pandjarov - но виждам, че хората се подвеждат. Ако 0.5% е нишата на Star FM, то изобщо не означава, че останалите 99.5% са чалгаджии. На това му викат reductio ad absurdum... Тези останали 99.5% може да слушат класика или изобщо може да не са музикални. Да не коментираме хипотези, които никой не е изказвал.
Добре е човек да попадне на някой учебник "Латински за зъболекари", но е доста смешно когато се използват фразички не на място

Pandjarov написа:Пръдльо написа:pandjarov написа:Със сигурност 0.5% е субективна цифра. Съжалявам, но не са 95,5% хората слушащи чалга
Добре е човек да попадне на някой учебник "Латински за зъболекари", но е доста смешно когато се използват фразички не на мястоКакто и да е, цялата процентна история е субективна, това ми беше и основната идея на мнението. Със здраве и яко Лепа Брена !
Латинският израз е съвсем на място, както и последвалото обяснение. Абсурдно е да говорим за зъболекари, фразата е една от любимите на Аристотел, но уви, не мога да ти я напиша на гръцки (и Пръдльо явно не може).
В интерес на истината Стар ФМ се опитва да се прави на по-широкоформатно от Зи-Рок, но незнам дали ще успее. Sales екипа е от бивши продавачи на Фреш и още отсега подбиват цените с любимите методики - ефира няма да се дели поне няколко месеца напред, но вече има тарифа за локално и за национално. Кой разбрал, разбрал. Освен това радиото стартира по никое време - големите бюджети са заявени и разпределени. Изглежда са се насочили към малките рекламодатели, които няма да им донесат нито пари, нито престиж.
-
- 100+
Adv написа:Pandjarov написа:Пръдльо написа:pandjarov написа:Със сигурност 0.5% е субективна цифра. Съжалявам, но не са 95,5% хората слушащи чалга
Добре е човек да попадне на някой учебник "Латински за зъболекари", но е доста смешно когато се използват фразички не на мястоКакто и да е, цялата процентна история е субективна, това ми беше и основната идея на мнението. Със здраве и яко Лепа Брена !
Латинският израз е съвсем на място, както и последвалото обяснение. Абсурдно е да говорим за зъболекари, фразата е една от любимите на Аристотел, но уви, не мога да ти я напиша на гръцки (и Пръдльо явно не може).
В интерес на истината Стар ФМ се опитва да се прави на по-широкоформатно от Зи-Рок, но незнам дали ще успее. Sales екипа е от бивши продавачи на Фреш и още отсега подбиват цените с любимите методики - ефира няма да се дели поне няколко месеца напред, но вече има тарифа за локално и за национално. Кой разбрал, разбрал. Освен това радиото стартира по никое време - големите бюджети са заявени и разпределени. Изглежда са се насочили към малките рекламодатели, които няма да им донесат нито пари, нито престиж.
Ето за това в България няма да има вече никога истинско радио, защото някои хора са обедили цялата ни родина, че всичко е пари и комерс!
Давайте монополисти на радиоефира у нас, като нищо с такива подръжници ще преватизирате и националното радио!