XFM написа:Усещам как нарочно е направена темата предвид новостите който съвсем скоро ще изникнат около радио ФРЕШ. Бързо изтича информацията в днешно време.
Е все пак всички ще разберем какво ще стане след рожденния ден на радиото на 6 Май.
Успех

И аз усещам защо е направена темата - просто т'ва радио отиде яко дим и на чувствително по-малко хора е в устата. И нормално - ако някога е било радио, уникално с нещо си, то днес... с какво е уникално!? Какво различно може да се открие от конкурентни радиостанции!? Може би, че пускат музика, каквато никъде другаде не може да се чуе, или че водещите им са върха на сладоледа.

Едва ли!
Колкото до фирумите им - наистина е малко смехотворно да се разчита изцяло на хора, верни на идеята. Най-малкото не е представително. Едно е форум, сайт, направен от фенове на едно радио, телевизия или каквото щете, друго е, когато е поддържано от самата фирма (ще ми се да кажа институция, ама дефиницията за тази дума е нещо трайно във времето; мисля, историята на БГ радиата доказва, че те са всичко, но не и институции, поне частните). Просто едното има един оттенът, а другото съвсем друг. Не смятам, че е особено лицеприятно за една медия да рачитя на 100% на външни лица да им правят връзката със слушателите. Да се "допитват" един вид до такива форуми и сайтове - да, но на 100%... бие ми на нещо не както трябва.
Айде, сега дано фрешковците са доволни, че разгеле им обърнахме внимание, че нещо в последно време май радиото им е изпаднало в 10-та глуха.