rt105 написа:Днес следобед чух по радио ФРЕШ да води Жана Сталева, тя там ли работи вече???...
Хммм тя не водеше ли някакво предаване по ФМ+?
rt105 написа:Днес следобед чух по радио ФРЕШ да води Жана Сталева, тя там ли работи вече???...
UGLY_BOY написа:>>> FM STEREO <<< написа:Само да допълня,че споменатата песен изобщо не е чувана в Европа.Изобщо не е хит.Съответно не става за CHR.
BTW, това е една от малкото european oriented песни, в която има нещо, което ме кефи.
krassyo написа:Не е честно :-/ Та ти слушаш повече Фреш отколкото аз слушам общо български радиостанции :-)
Contemporary hit radio (also known as CHR, Contemporary Hits, Current Hits or Top 40) is a radio format that is common in the United States and Canada that focuses on playing current and recent popular music as determined by the top 40 music charts.
UGLY_BOY написа:krassyo написа:Не е честно :-/ Та ти слушаш повече Фреш отколкото аз слушам общо български радиостанции :-)
Просто проверявам какво става на скалата от чист интерес. Преминавам си през всичките 30 радиостанции. Иначе, слушам радио, докато пътувам към университета. Все пак, пътят ми е към 17 километра.
>>> FM STEREO <<< написа:dice,същият този Ники Стоянов пусна преди три месеца като ново парче "September - Cry for you",чийто клип се въртеше нон стоп преди точно 2 години по The Voice.
dice написа:Ма чакай бре, аз откъде да знам, че ще е така, гадая си просто, т.е. реално погледнато този формат трябва да е така, ама както и да е.
Да си довърша предната мисъл:
какво значение в крайна сметка коя песен се пуска и коя не, като не те кефи, сменяш станцията, пускаш уинампа, или там каквото ти се слуша и това е
Иначе, поне според мен, песен трябва да се пуска когато излезе официално или ако имаш право преди да излезе, да. Но не когато се появи в дейта.бг
dice написа:Е да, ама едно е да си плащаш правата за песните на профон, съвсем друго е да се съобразяваш със музикалната машина, на която на всичкото отгоре не и пука за място като България, по простата причина, че не обичаме да играем по правила, които са наложени още когато БеНеТе Едно се казваше БТ и имаше 6 часова програма!
dice написа:Много ми стана интересно, след като сте наспамили толкова яко, вие не работите ли бре?
Потребители разглеждащи този форум: 4 и 0 госта