Радио Романтика - 87,6 (София)
- Ivan asen
- 100+
Re: Радио Романтика - 87,6 (София) с перфентен сигнал
Не го слушам, но ме съмнява, че имат качествен процесинг- сус сигурност нямат пари за Орбан или Омния, пък за хората на чашка май и не е нужно такъв саунд 

Захар написа:Бест, явно ти си от друг свят, може би англосаксонец съдейки по името ти. Мен лично балканската музика не ме притеснява - аз съм нормален българин! А и това каква връзка има със сигнала?
То, хубаво си фен на балканската музика. Само да попитам - от кога е нормално българите да дъним само балканска, но не и българска музика!?

Не го слушам, но ме съмнява, че имат качествен процесинг- сус сигурност нямат пари за Орбан или Омния, пък за хората на чашка май и не е нужно такъв саунд
И аз не го слушам, затова и не мога да изкажа мнение

Но, това за хората на чашка и аз мисля, че е вярно

Ицо, защо трябва да ти се оправдавам или обяснявам за вкусовете и предпочитанията си? Аз искам ли ти обяснения за твоите?
Призовавам за коректност и толерантност!
Между другото, когато си се родил, си бил грозен, сбръчкан, целия в кръв и слуз-както всички новородени. Освен това едва ли си бил най-умното, най-красивото, най-талантливото дете в радиус от 1-2 км. Е що родителите ти не те смениха????? Или да те захвърлят в дом!? ЗА ТЯХ ти си бил най, най на света и така ТРЯБВА!
Предполагам, че съм ясен!
Между другото, когато си се родил, си бил грозен, сбръчкан, целия в кръв и слуз-както всички новородени. Освен това едва ли си бил най-умното, най-красивото, най-талантливото дете в радиус от 1-2 км. Е що родителите ти не те смениха????? Или да те захвърлят в дом!? ЗА ТЯХ ти си бил най, най на света и така ТРЯБВА!
И едно уточнение - по Романтика съм слушал сръбска, руска, гръцка,кънтри, латино музика, но никога турска!
Сигналът и техническите параметри на дадена радиостанция не мисля, че се се определят от нейния формат. Аз лично съм от породата "музикален помияр" и не ме притеснява нито чалгата, нито метъла, нито хауса
Което ме подсеща - какво мислите за сигнала на радио Nova, само при мен ли се случва често да се губи за секунди
Което ме подсеща - какво мислите за сигнала на радио Nova, само при мен ли се случва често да се губи за секунди
Захар написа:Ицо, защо трябва да ти се оправдавам или обяснявам за вкусовете и предпочитанията си? Аз искам ли ти обяснения за твоите?
Прощавай, но за да искаш толерантност ти също трябва да си такъв. А честно казано коментарат ти относно потребителя с английския прякор ми се стори доста язвителен. Така, че както ти се изказа по адрес на англосаксонското в момчето, то и аз така се изказвам за балканското в тебе.
А това за това дали съм бил умен, грозен като съм се родил - така и не му хванах връзката. В смисъл, че ти това, което си се родил и не можеш да промениш нищо ли!? Другото, което е - не се наемам да се определя умно или глупаво хлапе съм бил. Четях доста книги, любопитен бхя ( и сега съм доста). Е, не вземах награди за оригинално мислене или нещо такова. Ама пък и не малко хора, дето в даскалото бяха големите асове после станаха последни пияници и наркомани. Защо ли... Кой знае! Може просто да им е писнало да са порядъчни и в ред и да са изтрещятли. Сега, не всеки е Уилям Гейтс.

Прощавайте за оф топика. С тоя пост репликирам на "хвърлената ръкавица" и спирам.

Захар написа:Мисля, че бяха Класик, Джаз и Хоризонт. Всяка станция получава всеки месец графика за сигнала, техническите им служби си знаят мн. добре.
Някой разполага ли с подобна графика и сега кои радиа са с най-хубавата девиация под 75 KHz?
- lunar_light
- 100+
Като гледам ФейсБоклук профила им

явно ще е поредня радиобуламач, полуфабрикат и т.н. в ефира.

явно ще е поредня радиобуламач, полуфабрикат и т.н. в ефира.

Това залез на чалгата или утвърждаване на монополите на чалга пазара е?
Това е поредната простотия, която един добре познат на форума господин сътвори. Бива го и в развалянето на станции също толкова колкото и в сериозните престъпления...
FM-RX:
@Home: Sony XDR F1HD + 1/2 Wave Open Dipole antenna
@Car: Sony DSX-A50BT + 1/4 Wave antenna
@Mobile: Sony Xperia-Z with SpiritFM Unlocked + Logitech UE 350 earphones
WiFi RX/TX:
@Home: 2xAirlive N.Power + 5db ant.
@Laptop: Alfa AWUS036H + 10db ant.
@Home: Sony XDR F1HD + 1/2 Wave Open Dipole antenna
@Car: Sony DSX-A50BT + 1/4 Wave antenna
@Mobile: Sony Xperia-Z with SpiritFM Unlocked + Logitech UE 350 earphones
WiFi RX/TX:
@Home: 2xAirlive N.Power + 5db ant.
@Laptop: Alfa AWUS036H + 10db ant.
- lunar_light
- 100+
Какво стана с "изораната" нива на 87,6?
Септември е вече.
радио Зорана / www.zorana.bg
Зорана - Новите български хитове

радио Зорана / www.zorana.bg
Зорана - Новите български хитове

На честота 87.6 MHz в София, от 1 септември 2012 г., започва излъчване радио Зорана с новите български хитове!
Зорана ще изгрее на честота 87.6 MHz, заедно със слънцето - утре в 06:51 часа.
Мисията на радио Зорана е да подкрепя българската музика, автори и изпълнители.
.
Последна промяна 1 на ivoant, променена общо 24 пъти
Конкурент на БГ Радио ли ще се явява новото радио Зорана?
Радио (И)Зорана е с ужасен звук и баса е толкова надут, че няма накъде .. на всичкото отгоре музиката се повтаря през 1 час и не мога да разбера защо RDS е на кирилица
?

.
Евала, че издържа толкова! Добре де, малко беше пресилено, не е през час, ама много много често хващам едни и същи песни
Може би се дължи на факта, че няма чак толкова много материал за тъпчене
При обновяването на плейлиста според мен ще удрят често на камък, като изключим вкарването на стари песни
Ама това ще е в противоречие със слогана - НОВИТЕ бг хитове
Да видим до кога ще издържи така и ДАЛИ ще се върне една много култува водеща, или всичко ще започне отначало

BestRadio написа:Конкурент на БГ Радио ли ще се явява новото радио Зорана?
Не. По-скоро излъчват само песни, излезли през последните 12-13 години.
.