Биха шута на Виктор Костов от Фреш!

Радиоразпръскване в България - за радиостанциите, мрежите, честотите, предавателите, водещите, музикалните редактори, сутрешните, следобедните блокове и други ефирни емоции
UGLY_BOY

Re: Биха шута на Виктор Костов от Фреш!

Мнениеот UGLY_BOY » 15 Сеп 2008, 11:41

Интересно, нали уж бяха радио за хитове, а не за клубна, модерна, актуална музика?
Аватар
mita6ki
1000+
1000+
Мнения: 1490
Регистриран на: 29 Окт 2006, 23:58
Местоположение: Враца
CONTACT:

Re: Биха шута на Виктор Костов от Фреш!

Мнениеот mita6ki » 15 Сеп 2008, 13:23

казвам електронна музика, като имам предвид по общо понятие, знаете кои песни имам в предвид. Ако кажа хаус, транс, техно, денс няма да е правилно, затова казвам по общо електронна музика, а иначе ми е пределно ясно че тяхната "електронна музика" е съвсем в рамките на майнстриима и комерсиялните денс, вокал-транс и подобни хитчета. Да лаик съм, но не говоря непонятни неща :)
Аватар
gadchet0-
100+
100+
Мнения: 367
Регистриран на: 01 Юли 2006, 14:03

Re: Биха шута на Виктор Костов от Фреш!

Мнениеот gadchet0- » 15 Сеп 2008, 14:24

UGLY_BOY написа:Интересно, нали уж бяха радио за хитове, а не за клубна, модерна, актуална музика?

Клубната,модерна и актуална музика не са хитове,така ли? ::) Това,че ти не слушаш такава е един друг въпрос ;)
UGLY_BOY

Re: Биха шута на Виктор Костов от Фреш!

Мнениеот UGLY_BOY » 15 Сеп 2008, 20:16

gadchet0- написа:
UGLY_BOY написа:Интересно, нали уж бяха радио за хитове, а не за клубна, модерна, актуална музика?

Клубната,модерна и актуална музика не са хитове,така ли? ::) Това,че ти не слушаш такава е един друг въпрос ;)

Това не са комерсиални хитове, които биват лансирани по чартовете. По тая логика дайте да пуснем и джаз. Има си радиа за клубно. Аз смятам, че това също са хитове, защо никой не ги излъчва:
http://www.youtube.com/watch?v=ljZKR23x7nI
http://www.youtube.com/watch?v=x5brurMQodM
http://www.youtube.com/watch?v=EKaAWoiCn8I

Точно така:
I push my seed in her bush for life
It's gonna work because I'm pushin it right
If Mary dropped my baby girl tonight
I would name her rock n roll
MattParkman
100+
100+
Мнения: 183
Регистриран на: 15 Сеп 2008, 23:49
Местоположение: България

Re: Биха шута на Виктор Костов от Фреш!

Мнениеот MattParkman » 16 Сеп 2008, 00:02

Като не ви харесва новата музика по Фреш, защо упреквате Костов! Не знам много за него, освен, че беше водещ и някакъв там директор в радиото. След тези реформи радиото не ми харесва и ми оприличава повече на ФМ+ или Ен-Джой.
Аватар
gadchet0-
100+
100+
Мнения: 367
Регистриран на: 01 Юли 2006, 14:03

Re: Биха шута на Виктор Костов от Фреш!

Мнениеот gadchet0- » 16 Сеп 2008, 00:53

radio_vitosha написа:Като не ви харесва новата музика по Фреш, защо упреквате Костов! Не знам много за него, освен, че беше водещ и някакъв там директор в радиото. След тези реформи радиото не ми харесва и ми оприличава повече на ФМ+ или Ен-Джой.

Ми всъщност явно нищо не знаеш :D

UGLY_BOY написа:
gadchet0- написа:Това не са комерсиални хитове, които биват лансирани по чартовете. По тая логика дайте да пуснем и джаз. Има си радиа за клубно.

И кои са те?Нова (само в София) и Алфа (в още 3 града)
За кои чартове ми говориш по-точно? :Hmmm Че май не гледаш тези,който трябва :-\
UGLY_BOY

Re: Биха шута на Виктор Костов от Фреш!

Мнениеот UGLY_BOY » 16 Сеп 2008, 01:17

Виж, gadcheto, за мен комерсиална музика е това, което радио Fresh върти през деня, а не тези предавания за клубна музика, които ми вървят вечер. Казали са, че ще са CHR - CHR значи комерсиална лигава боза, като искат да са клубна радиостанция, да пишат, че са такава. И да уточнят, че са радиостанция за европейска клубна музика, че може някой да се обърка.
396
100+
100+
Мнения: 380
Регистриран на: 24 Ное 2007, 18:18
Местоположение: София 1632 , жк. Овча Купел, блок 411, офис ДИBИЕМ-Кoнсулт ЕОOД.

Re: Биха шута на Виктор Костов от Фреш!

Мнениеот 396 » 16 Сеп 2008, 17:57

БЕЗ КОМЕНТАР!!! Понаучете се малко на музикална култура и тогава спорете. Нашите CHR радиа нямат НИЩО ОБЩО с CHR!!! (Може би само KATRA FM прилича на добро CHR радио) !!!
Аватар
deian
100+
100+
Мнения: 490
Регистриран на: 02 Юни 2005, 20:18
Местоположение: Русееееее :)

Re: Биха шута на Виктор Костов от Фреш!

Мнениеот deian » 16 Сеп 2008, 22:04

Стига бе! Ace of Base по Fresh! Нямам нищо против групата/музиката, харесват ми, ама... по Фреш?!? :o
В крайна сметка какъв ще е формата на радиото? Мешана скара, боза, тиквички в кисело мляко?
Кой ака в момента в това радио?
Аватар
gadchet0-
100+
100+
Мнения: 367
Регистриран на: 01 Юли 2006, 14:03

Re: Биха шута на Виктор Костов от Фреш!

Мнениеот gadchet0- » 17 Сеп 2008, 01:07

MIRORUSE написа:А онази Марта с оная другата ( не си заслужава даже човек да им запомни и имената, само поради факта, че седят във въпросната радиостанция, само защото са в """ гъсти отношения""" с някои отговорни лица в медийката), изобщо не искам да коментирам. Водят, като надрусани пуберки на 13 години, които онзи ден са цункали момченце и не могат да се нарадват на случката. Възбудата им е толкова голяма и така грозно показва емоцията им, сякаш подсъзнателно без думи ти казват :
- Вчера го цункахме, утре ще го щипнем по пишката - ебати радио екипа са тия от радио " Свежест " :dirol :dirol :dirol :dirol

Хахаха :lol: Просто не бих могъл да го кажа по-точно :Clap
Timo_Maas
100+
100+
Мнения: 114
Регистриран на: 03 Юли 2006, 10:20

Re: Биха шута на Виктор Костов от Фреш!

Мнениеот Timo_Maas » 25 Сеп 2008, 16:21

Здравейте и от мен :)

нямам желание да се карам с никого и се надявам тук да се води смислен разговор.

Мислех да не се изказвам в този, а и в други форуми, не съм го правил от мнооого време, но все пак ми се иска да ви споделя някои факти, след като админите от Фреш решиха, че сме много опасни и ни изгониха десетина човека.

Като редовен слушател на Фреш, след 1 септември радиото започна да звучи отвратително!

Последните 3 седмици ставаме свидетели на купища гафове в ефира на Фреш. След като за 2 седмици бяха натрапени в ротационната схема 18 нови песни, през останалото време минаваха епизодично и други нови, но за сметка на това песните, които слушателите бяха свикнали да слушат вече ги няма в ефира. В следващите десртина дни ни изсипаха още около0 20 нови песни, които най-важното нямат индикация на хитове.
Освен музиката:
Системно в дневната плейлиста между песните минават по 2 или 3 джингъла, което е странно и е плод на абсолютно непрофесионално наредената плейлиста.
Един ден преди обяд, в момент, в който трябваше да тръгнат новините, вместо подложка за новините тръгна песен, и чак след като свърши тя започнаха новините.
В неделята водещата Раши завърши предаването си с репликата "Сега ви оставям с най-добрите клубни хитове във Фреш Клуб". А Фреш клуб изобщо нямаше, минаваха си "Само Фреш хитове" от активната плейлиста. Ясно е, че предаването "Мъничко с Раши" беше на запис, но толкова ли няма кой да изреже тази й реплика от финала на предаването, още повече, че беше последна и нямаше проблем с махането й.
Липсва изравняване на часовете на предавания без водещ. Ситемно миналата и по-миналата седемица ФПЗ беше с времетраене около 1 час и 50- 1 час и 53 мин. А на 06.09 Най-доброто от Фреш Парти Зон беше с времетраене 1 час и 43 мин и въпреки че започна навреме, завърши в 23:43 часа и после цяла нощ всички нови часове се откриваха с по 15 мин. по-рано.
В предаването Фреш Парти Зон започнаха да се излъчват всички песни, които компютърът хвърля в този часови пояс и дефакто от предаване за денс музика, то си стана предаване с рнб и поп песни от активната плейлиста. А след 13.09 официално предаването ФПЗ беше премахнато от програмната схема на Фреш.
Премахнато бе и предаването Фреш клуб (за моя радост).
Непрекъснато в ефира преминават джингли "Единственото радио, което ВИЕ правите, станете част от ВИП Фреш", а ВИП Фреш вече не се провежда! Т.е. слушателите по никакъв начин не могат да влияят върху плейлистата на радиото, въпреки че по колажите в ефира се твърди друго. Е все пак миналата седмица, за да ни замият очите пуснаха някакво проучване.
Няма никакъв баланс между стиловете - доста често минават по 3-4 рнб песни една след друга, а в други случаи минават по 3-4 еднотипни денс песни една след друга.
На 14.09. предаването Арена Тайм приключи с watch out на Alex Gaudino и само минута след това класацията започна със същата песен.

И докато някои хора си мислеха, че с отиването на В.Костов, Риана ще звучи по-малко - хм, изобщо не познахте. Сега Риана звучи и в пояса на ФПЗ. А тя, заедно с Gwen, PSD, BEP, Fergie минават средно през час. Толкова няма с какво да се запълни плейлистата, че залагат на 4-5 изпълнителя, освен новите песни.


И много ви моля, обърнете внимание на следното нещо:

В Слушателския топ 6 по-миналата седемица стана огромен гаф, при това в два поредни дни. Песента на Katy Perry - I kissed a girl изобщо не фигурираше във формата за гласуване, т.е. за нея не можеше да се гласува, но след минаването на класацията в ефир, същата песен беше единия ден на първо, а на следващия ден на второ място. Как се получава така, че след като за дадена песен не може да се гласува, то тя се озовава на първо място в единия ден, а на следващия ден на второ място. За сметка на това във формата за гласуване фигурираше песента на Наташа Бедингфилд, която беше отпаднала още миналата седмица и изобщо не учасваше в съответната.

Липсва каквото и да е обновление на класациите в официалния сайт на радио Фреш. Към дата 22.09. под актуалните класации се дават класациите към дата 24.08. Не е публикувана изобщо и лятната класация на радио Фреш, а стои още старата от 2007 г. Чак след многократно мрънкане се обнови поне класацията от предната седмица
Наложена беше абсолютна цензура във форума. Редица от мненията, които не одобряват промяната и описват грешки бяха изтрити, а на някои потребители им беше наложена забрана за достъп до форума изобщо.
Смешното е, че поне 7 от най-редовните потребители нямаме достъп до форума. Толкова ли ги е страх от нас? А кои са те?

Ами виновните са двама - единият се казва ивайло иванов, а другият Димитър Христов известен като Смехо. Въпросният Смехо е най-големият безделник, който не върши никаква работа в радиото. Но знаете ли какво прави? Влиза в личните ми съобщения и после ми гио препраща по мейл. Представете си колко долен и гаден трябва да е човек, че да чете личната кореспонденция на когото и да е. А той го е правил на поне 10 човека от форума.
Ивайло Иванов - вече излезе някаква информация, че бил музикален редактор, но пред една слушателка се оплаквал, като ущипано момиченце на 7 г., че е само водещ и няма нищо общо. Абе ние да не сме малоумни - нали точно това леке Иво се мазни на всеки само и само да го повишат. И сега със Смехо редят плейлистата.

Смехо имаше за задача да възстанови липсващи песни от плейлистата, но той открито отказваше. А на желанието на хора от радиото да им каже откъде ги възстановява, той отговаряше, че било негово ноу хау.

Така де, след като Смехо вече върши толкова важна дейност, мисля, че основателно радиото може да се прекръсти на радио Смеш!

Поздрави и всичко добро на всички, които са прочели поста ми.
С най-добри чувства от мен.
Последна промяна 1 на Timo_Maas, променена общо 25 пъти
Timo_Maas
100+
100+
Мнения: 114
Регистриран на: 03 Юли 2006, 10:20

Re: Биха шута на Виктор Костов от Фреш!

Мнениеот Timo_Maas » 25 Сеп 2008, 16:31

deian написа:Стига бе! Ace of Base по Fresh! Нямам нищо против групата/музиката, харесват ми, ама... по Фреш?!? :o
В крайна сметка какъв ще е формата на радиото? Мешана скара, боза, тиквички в кисело мляко?
Кой ака в момента в това радио?


Ами много точен коментар. Няма никаква визия за бъдещето на радиото. По-запознати от мен твърдят, че радиото приличало на +.

А кой "ака" в момента в радиото - ами много хора, но все се крият. Много ги е страх от народната любов и не вмезнат във форума да ни отговорят.
Но основно са двама - Ивайло Иванов и Смехо.
Аватар
Lupus
1000+
1000+
Мнения: 1672
Регистриран на: 29 Ное 2007, 18:48

Re: Биха шута на Виктор Костов от Фреш!

Мнениеот Lupus » 25 Сеп 2008, 17:01

Уважаеми другарю Timo_Maas,
Партийния комитет на форума разгледа обстойно Вашия донос и
РЕШИ:
1. Изказва Ви най-сърдечна благодарност за проявената гражданска съвест и Ви награждава с "Потупване по рамото".
2. Наказва другарите Смехо и Иво за разхайтена трудова дисциплина и недостатъчно стараниепри изпълнение на служебните им задължения с публично порицание пред целия трудов колектив.

Партиен секретар: (подпис) не се чете
Когато мирогледа на един човек се свие толкова,че се превърне в точка,той казва:"Това е моята гледна точка"
http://www.bsms.bg - SMS услуга за фирми
http://www.tscommunication.com
HG07,MG08 - GSM устройства за охрана и управление на обекти.
Timo_Maas
100+
100+
Мнения: 114
Регистриран на: 03 Юли 2006, 10:20

Re: Биха шута на Виктор Костов от Фреш!

Мнениеот Timo_Maas » 25 Сеп 2008, 17:08

Другарят Timo Maas най-сърдечно благодари както за наградата, така и за изключително бързо свикания партиен комитет :)
UGLY_BOY

Re: Биха шута на Виктор Костов от Фреш!

Мнениеот UGLY_BOY » 25 Сеп 2008, 17:15

Имам чувството, че в България всички ни тресе един и същ синдром - когато една медия "поостарее" и стане на повече от 10 години и когато вече е много добре позната като марка поради дългогодишното си присъствие в ефира, тя започва да прилича на БНТ - от една страна отношенията между членовете на екипа на медията са отвратителни, а впоследствие отвратителни започват да стават и отношенията на екипа към възприемателите на съответната медия. Наскоро разбрах, че подобни неща са взели да стават не само в радио Fresh, а и в bTV.
Аватар
По Дифолт
Нов
Нов
Мнения: 7
Регистриран на: 06 Сеп 2008, 00:39

Re: Биха шута на Виктор Костов от Фреш!

Мнениеот По Дифолт » 25 Сеп 2008, 18:45

Timo_Maas написа:Здравейте и от мен :)

нямам желание да се карам с никого и се надявам тук да се води смислен разговор.

Мислех да не се изказвам в този, а и в други форуми, не съм го правил от мнооого време, но все пак ми се иска да ви споделя някои факти, след като админите от Фреш решиха, че сме много опасни и ни изгониха десетина човека.

Като редовен слушател на Фреш, след 1 септември радиото започна да звучи отвратително!

Последните 3 седмици ставаме свидетели на купища гафове в ефира на Фреш. След като за 2 седмици бяха натрапени в ротационната схема 18 нови песни, през останалото време минаваха епизодично и други нови, но за сметка на това песните, които слушателите бяха свикнали да слушат вече ги няма в ефира. В следващите десртина дни ни изсипаха още около0 20 нови песни, които най-важното нямат индикация на хитове.
Освен музиката:
Системно в дневната плейлиста между песните минават по 2 или 3 джингъла, което е странно и е плод на абсолютно непрофесионално наредената плейлиста.
Един ден преди обяд, в момент, в който трябваше да тръгнат новините, вместо подложка за новините тръгна песен, и чак след като свърши тя започнаха новините.
В неделята водещата Раши завърши предаването си с репликата "Сега ви оставям с най-добрите клубни хитове във Фреш Клуб". А Фреш клуб изобщо нямаше, минаваха си "Само Фреш хитове" от активната плейлиста. Ясно е, че предаването "Мъничко с Раши" беше на запис, но толкова ли няма кой да изреже тази й реплика от финала на предаването, още повече, че беше последна и нямаше проблем с махането й.
Липсва изравняване на часовете на предавания без водещ. Ситемно миналата и по-миналата седемица ФПЗ беше с времетраене около 1 час и 50- 1 час и 53 мин. А на 06.09 Най-доброто от Фреш Парти Зон беше с времетраене 1 час и 43 мин и въпреки че започна навреме, завърши в 23:43 часа и после цяла нощ всички нови часове се откриваха с по 15 мин. по-рано.
В предаването Фреш Парти Зон започнаха да се излъчват всички песни, които компютърът хвърля в този часови пояс и дефакто от предаване за денс музика, то си стана предаване с рнб и поп песни от активната плейлиста. А след 13.09 официално предаването ФПЗ беше премахнато от програмната схема на Фреш.
Премахнато бе и предаването Фреш клуб (за моя радост).
Непрекъснато в ефира преминават джингли "Единственото радио, което ВИЕ правите, станете част от ВИП Фреш", а ВИП Фреш вече не се провежда! Т.е. слушателите по никакъв начин не могат да влияят върху плейлистата на радиото, въпреки че по колажите в ефира се твърди друго. Е все пак миналата седмица, за да ни замият очите пуснаха някакво проучване.
Няма никакъв баланс между стиловете - доста често минават по 3-4 рнб песни една след друга, а в други случаи минават по 3-4 еднотипни денс песни една след друга.
На 14.09. предаването Арена Тайм приключи с watch out на Alex Gaudino и само минута след това класацията започна със същата песен.

И докато някои хора си мислеха, че с отиването на В.Костов, Риана ще звучи по-малко - хм, изобщо не познахте. Сега Риана звучи и в пояса на ФПЗ. А тя, заедно с Gwen, PSD, BEP, Fergie минават средно през час. Толкова няма с какво да се запълни плейлистата, че залагат на 4-5 изпълнителя, освен новите песни.


И много ви моля, обърнете внимание на следното нещо:

В Слушателския топ 6 по-миналата седемица стана огромен гаф, при това в два поредни дни. Песента на Katy Perry - I kissed a girl изобщо не фигурираше във формата за гласуване, т.е. за нея не можеше да се гласува, но след минаването на класацията в ефир, същата песен беше единия ден на първо, а на следващия ден на второ място. Как се получава така, че след като за дадена песен не може да се гласува, то тя се озовава на първо място в единия ден, а на следващия ден на второ място. За сметка на това във формата за гласуване фигурираше песента на Наташа Бедингфилд, която беше отпаднала още миналата седмица и изобщо не учасваше в съответната.

Липсва каквото и да е обновление на класациите в официалния сайт на радио Фреш. Към дата 22.09. под актуалните класации се дават класациите към дата 24.08. Не е публикувана изобщо и лятната класация на радио Фреш, а стои още старата от 2007 г. Чак след многократно мрънкане се обнови поне класацията от предната седмица
Наложена беше абсолютна цензура във форума. Редица от мненията, които не одобряват промяната и описват грешки бяха изтрити, а на някои потребители им беше наложена забрана за достъп до форума изобщо.
Смешното е, че поне 7 от най-редовните потребители нямаме достъп до форума. Толкова ли ги е страх от нас? А кои са те?

Ами виновните са двама - единият се казва ивайло иванов, а другият Димитър Христов известен като Смехо. Въпросният Смехо е най-големият безделник, който не върши никаква работа в радиото. Но знаете ли какво прави? Влиза в личните ми съобщения и после ми гио препраща по мейл. Представете си колко долен и гаден трябва да е човек, че да чете личната кореспонденция на когото и да е. А той го е правил на поне 10 човека от форума.
Ивайло Иванов - вече излезе някаква информация, че бил музикален редактор, но пред една слушателка се оплаквал, като ущипано момиченце на 7 г., че е само водещ и няма нищо общо. Абе ние да не сме малоумни - нали точно това леке Иво се мазни на всеки само и само да го повишат. И сега със Смехо редят плейлистата.

Смехо имаше за задача да възстанови липсващи песни от плейлистата, но той открито отказваше. А на желанието на хора от радиото да им каже откъде ги възстановява, той отговаряше, че било негово ноу хау.

Така де, след като Смехо вече върши толкова важна дейност, мисля, че основателно радиото може да се прекръсти на радио Смеш!

Поздрави и всичко добро на всички, които са прочели поста ми.
С най-добри чувства от мен.


Емиле, иди да ревеш на рамото на идеолога си, а не тук! То всъщност вече няма къде другаде! :D Нямаш абсолютно никаква представа за случващото се във Фреш и си просто адски смешен... какъвто си бил всъщност винаги! :Icecream А за мазнене баш ти недей и да отваряш дума, че да не се разприказвам аз! Аре... и ти, и оня "ВЕЛИКИЯ" почитател на травестити се отправяйте към първата психиатрия, че отдавна ви е време!!! :tooth
БАУ-БАУ!!!
TocadiSco
Нов
Нов
Мнения: 72
Регистриран на: 14 Сеп 2008, 11:48

Re: Биха шута на Виктор Костов от Фреш!

Мнениеот TocadiSco » 25 Сеп 2008, 19:28

в тоя пост е цялата истина
Аватар
gadchet0-
100+
100+
Мнения: 367
Регистриран на: 01 Юли 2006, 14:03

Re: Биха шута на Виктор Костов от Фреш!

Мнениеот gadchet0- » 25 Сеп 2008, 22:24

Колко мъка има по тоя свят,Боже

:tooth
Но пък Емо,погледни го от другата страна-сега ще имаш повече време за любимите ти трамваи :D
Timo_Maas
100+
100+
Мнения: 114
Регистриран на: 03 Юли 2006, 10:20

Re: Биха шута на Виктор Костов от Фреш!

Мнениеот Timo_Maas » 26 Сеп 2008, 10:50

Хехе. Е започнаха неграмотните анонимни изкзвания след моето включване.

Аз казах - който не е съгласен с нещо с мен - да го опровергае. За 15 часа съм получил една подкрепа на написаното и нищо повече, освен празните приказки, които не се броят.

Сега се сещам за още серия гафове. Промохитовете, които минават в 9:45 един ден се повтарят в 14:25, един ден не. Трябва да учтонят в кои дни точно се повтарят. Минават вече и някакви рок песни, абсолютни неформатни за радиото. Но пък може и да са форматни - то нали сега никой не знае какъв е форматът.
Настъпва пълно еднообразие на плейлистата в часовия пояс, когато беше ФПЗ. Всеки ден се пълни с едни и същи изпълнители, но с различни песни. Риана заема челно място - вчера я чух с We ride.

А между другото много обичаното от нас предаване Power Music също върви стремглаво надолу. Водещият Орлин напусна и сега в радиото паднаха дотам, че цяла седмица да се раздава награда от някакви фащи. То и на Боби не му е лесно.
TocadiSco
Нов
Нов
Мнения: 72
Регистриран на: 14 Сеп 2008, 11:48

Re: Биха шута на Виктор Костов от Фреш!

Мнениеот TocadiSco » 26 Сеп 2008, 13:31

и Moving ot stereo на Pakito Се заварна по фреш всяка вечер се пуска при боби а Орлин го заличиха и от саита ;)

Назад към

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 4 и 0 госта