Браво! Овасии

Punchev написа:И FM+ ще върне водещите, но който откъдето е, например Жанчето в Хасково, Радо в Благоевград, Сашко във Варна. Накрая ще се завърна и аз, като Елена ми освободи поста.
UGLY_BOY написа:Punchev написа:И FM+ ще върне водещите, но който откъдето е, например Жанчето в Хасково, Радо в Благоевград, Сашко във Варна. Накрая ще се завърна и аз, като Елена ми освободи поста.
Че какво им има на тези водещи?
Durli написа:Той е приятел с Генади, това е.
ShaK написа:Ан Мари Тонколонкова написа:Няма по-добър програмен директор от мен!За това всички радиа ми дишат прахта
Аз винаги съм те харесвал по краи твоята роля в бг радио
Ан Мари Тонколонкова написа:Няма по-добър програмен директор от мен!За това всички радиа ми дишат прахта
shoshko написа:От както Генади стана програмен директор, винаги Дани е водел вечерното предаване.
MIRORUSE написа:Ан Мари Тонколонкова написа:Прекалено неграмотен си, за да си позволяваш да ме репликираш, младежо! Възхищавай се на водещите на Веселина и избягвай до говориш с мен! Аз със хора, с образование по-ниско от висше избягвам да общувам
Госпожо, пише се << с хора...>> а не << със хора >>... Апропо, нямаше ли бан за вас - форевър?
MIRORUSE написа:Знам, че ви харесва, затова ще го кажа.
Права сте госпожо - очаквайте обаче скоро бан форевър
Потребители разглеждащи този форум: 3 и 0 госта