nie sme gotovi:)
Радиоверигата NRJ навлезе на българския пазар
17 ноември 2005 | 15:31
Агенция "Фокус"
София. Най-голямата радиоверига в Европа- NRJ, навлезе на българския радиопазар. NRJ- България излъчва в столицата на 89.5 мегахерца, както и в Пловдив на 90.6 и в Стара Загора на 90.8 MHz. Формата на новата радиостанция е информационно-музикален и е насочен предимно към жени на възраст от 25 до 40 години. Редовната програма на NRJ започва в полунощ, в понеделник. В новата радиостанция работи екип от специалисти в областта на медиите, с дългогодишен опит.
Скоро NRJ България ще обяви и конкурс “Новите радиозвезди на България”. До момента NRJ се излъчва в 11 европейски държави, съобщиха създателите на радиостанцията.
17 ноември 2005 | 15:31
Агенция "Фокус"
София. Най-голямата радиоверига в Европа- NRJ, навлезе на българския радиопазар. NRJ- България излъчва в столицата на 89.5 мегахерца, както и в Пловдив на 90.6 и в Стара Загора на 90.8 MHz. Формата на новата радиостанция е информационно-музикален и е насочен предимно към жени на възраст от 25 до 40 години. Редовната програма на NRJ започва в полунощ, в понеделник. В новата радиостанция работи екип от специалисти в областта на медиите, с дългогодишен опит.
Скоро NRJ България ще обяви и конкурс “Новите радиозвезди на България”. До момента NRJ се излъчва в 11 европейски държави, съобщиха създателите на радиостанцията.
ISIT MY WEBPLACE: http://djandrez.blogspot.com
vt,rs,vn
А за Русе,Велико Търново и Варна,какви са честотите???
За горепосочените градове просто няма честоти.
А в София в момента някой си хърка на тази честота и нищо повече.
А в София в момента някой си хърка на тази честота и нищо повече.
Трябва да има,май са купували радиа в Русе,Велико Търново и Варна :roll: :?:
Това, че са купили радиа там, не означава че НРЖ веднага ще започне да предава на техните честоти. :idea: Странно защо обаче в Стара Загора искат да предават от самото начало. Има далеч по-големи градове където това радиа ще може да намери аудитория.
- Георги
- 1000+
Re: nie sme gotovi:)
[quote=""andrew""] Формата на новата радиостанция е информационно-музикален и е насочен предимно към жени на възраст от 25 до 40 години.[/quote]
Хммм, тогава нека посметаме заедно - от 7 000 000 Българи, в посочените градове живеят +-2. От тех жените са половината, т.е 1, а от тех тези на възраст между 25 и 40 години да са около 30%, или 300 000 слушатели максимум..... :arrow: Не е ли това твърде малко, за да градиш радио :?:
Хммм, тогава нека посметаме заедно - от 7 000 000 Българи, в посочените градове живеят +-2. От тех жените са половината, т.е 1, а от тех тези на възраст между 25 и 40 години да са около 30%, или 300 000 слушатели максимум..... :arrow: Не е ли това твърде малко, за да градиш радио :?:
Насочен към жените, дрън-дрън.. за мен това са просто приказки за замазване на очите на СЕМ. Много ми е странно... какво е точно "женска информация", или пък недай си боже "женска музика"?! Аз предполагам, че радиото просто ще си бъде такова, каквото е и в другите страни - а именно радио за хитове.
P.S. И Fox Life нали е канал за жени... е направо всяка секунда в програмата им говори за това...
P.S. И Fox Life нали е канал за жени... е направо всяка секунда в програмата им говори за това...
Иначе да очакваме ли водещи, като Боян Христов и други от радио "Вива"? Някой беше казал нещо такова преди
И защо радиото е насочено само към женската аудитория?
И кой хъркаше днес цял ден, при това в ефир, дали това не означава, че като слушаш радиото ще заспиш..

И кой хъркаше днес цял ден, при това в ефир, дали това не означава, че като слушаш радиото ще заспиш..

- the_heaven
- 500+
Кой хъркал в ефир, че ми стана интересно ?
Някой да каже на простолюдието от провинцията
Някой да каже на простолюдието от провинцията

Кой както си го направи живота! На който не му харесва - да се изнася!
Има в предвид, че се чува шумене и никой не предава,поне така мисля.А иначе това, че ще е за жени направо не ми се вярва.Колкото и Fox life e за жени както вече отбелязаха

[quote=""Iэ478""]Иначе да очакваме ли водещи, като Боян Христов и други от радио "Вива"? Някой беше казал нещо такова преди
[/quote]
Без да искам да кажа нещо лошо зо Боян Христов - да ти кажа напълно невъзножно, според мен, е да чуеш там или където и да било такъв тип водещ. Времето на такива реализации отдавна мина
Слава Богу!
А това с хъркането, при тръгването на всяко НРЖ е така, аз съм го слушал преди доста години в Австрия, пак хъркаше един чичко.
Това обаче andrew е по-добре да го разясни, на мен не ми е работа

Без да искам да кажа нещо лошо зо Боян Христов - да ти кажа напълно невъзножно, според мен, е да чуеш там или където и да било такъв тип водещ. Времето на такива реализации отдавна мина

А това с хъркането, при тръгването на всяко НРЖ е така, аз съм го слушал преди доста години в Австрия, пак хъркаше един чичко.
Това обаче andrew е по-добре да го разясни, на мен не ми е работа

Хаха аз съм се объркал, действително е хъркане, на фона на някакво радио по което върви песента на Еминем-Cleaning up my closet и от време на време звъни някакъв телефон.След това следва реклама на радиото която ни приканва да се наспим и подготвим за него и пак чичката с хъркането.И така през 3-4 минути.
Да го видим това радио като тръгне отивам да се наспя за него

Да го видим това радио като тръгне отивам да се наспя за него

Между другото, защо смятате, че аудотория от 300 000 души е малка?
Това си е повече от добре! С по - голяма в България може да се пхвали само БНР, познайте защо. Това, че някои радиа се тупат по гърдите, че ги слушат повече от половин милион...е смешно. Така, че тази цифра е напълно реална.

[quote=""RTS""] Странно защо обаче в Стара Загора искат да предават от самото начало. Има далеч по-големи градове където това радиа ще може да намери аудитория.[/quote]
Ами, умнико, нали са купили радио Спорт. То имаше честоти в София, Пловдив и Стара Загора.
Ами, умнико, нали са купили радио Спорт. То имаше честоти в София, Пловдив и Стара Загора.
Между другото е момента слушам радио NRJ Norway on-line. Пускат Westlife - Raise Me Up.
[quote=""andrew""] Формата на новата радиостанция е информационно-музикален и е насочен предимно към жени на възраст от 25 до 40 години.[/quote]
Ква е тая дискриминация спрямо мъжете?
Егати аудиторията дето ще я има радиото, ако са блондинки мале мале
Ами май ще счупите монопола на БНР сред пенсионерския пазар..
Ква е тая дискриминация спрямо мъжете?
Егати аудиторията дето ще я има радиото, ако са блондинки мале мале
Ами май ще счупите монопола на БНР сред пенсионерския пазар..

А кога имат намерение да почнат, че аз се наспах ама гледам чичката дето ми хърка на 89.5 няма намеение да става 

[quote=""andrew""]Редовната програма на NRJ започва в полунощ, в понеделник.[/quote]
Мисля, че още в първия пуснат post в тази тема има отговор на въпроса ти.
Мисля, че още в първия пуснат post в тази тема има отговор на въпроса ти.
Енерджи вече в ефир!!! Първата песен която звучи в първите минути на 22 октомври е David Guetta - The World Is Mine.
Женско.. хм... това ми е странно. Не знам как музиката може да бъде женска или мъжка... но... ще послушаме и ще чуем
http://www.nrj.bg/
Женско.. хм... това ми е странно. Не знам как музиката може да бъде женска или мъжка... но... ще послушаме и ще чуем

http://www.nrj.bg/
Последна промяна 1 на Puflet, променена общо 21 пъти
LZ1PUF