veli написа:dblagoev написа:Veli,това че не съм писал, не означава, че не чета! В никакъв случай не съм коментирал избирателно! Коментирах само последния пост, а вярвай ми всичко съм прочел! Мисля, че не Ти си коректив а слушателите! Прави впечатление обаче, че когато някой се изкаже положително за Беркк-М, винаги се намира кой да омаже пейзажа. Това ми навява спомени от времето, когато се провеждаха конкурси за честоти! Радиото, колкото и да не ти е приятно това, което ще кажа се слуша не само в Берковица, Монтана и региона, но и от САЩ, Англия, Германия, Испания и още много (дори съм имал и слушатели на живо от тези страни)! Това мога да го докажа!!!!!! Ако Теб не те кефи, това е друг проблемПозволи ми да знам! Над 15 години съм в "кухнята"!!!
Апропо, няма нужда да говорим в множествено число...Пиша само аз: Даниел Николов
Поздрави и хубав ден!
След като сте прочели всичко (явно след моят пост), защо не коментираните изнесените по-горе от мен факти, вместо да пренасяте темата в друга посока? Ще ми е много интересно да го направите!
Апропо, не използвам множествено число, а просто не Ви познавам, както и Вие мен!
Ами да се запознаем...Veli или Иван