BestRadio написа:Радиото се казваше Денс ФМ/Dance FM, не знам откъде ви хрумна туй ДАНС ФМ...
http://www.predavatel.com/bg/istoriya/r ... fm-samokov
Да, грешка на изразяване от моя страна, благодаря за поправката!
BestRadio написа:Радиото се казваше Денс ФМ/Dance FM, не знам откъде ви хрумна туй ДАНС ФМ...
http://www.predavatel.com/bg/istoriya/r ... fm-samokov
Джорджи™ написа:qwerty1 написа:Пеещ компютър е, когато няма водещи.
Обидна квалификация е, за мен е 100 пъти по-добре да е само музика, без спамовете/толкшоута на "водещите".
Джорджи™ написа:JukeBoxHero написа:"Пеещ компютър" ще рече един вид, че не е радио. Тоя дето е подбирал музиката въобще не го броят за човек. Ако обаче дрънкаш глупости на микрофона, тогава вече влизаш в категорията.Това е истинска радиостанция.
Точно. Тройки на разсънване, блондинки и други щуротии в родния ефир.
Аз не ги харесвам водещите, защото най-много да прекъснат някоя хубава песен 1 минута преди края и или да плямпат 1 минута след началото и да не дадат да я чуеш.
qwerty1 написа:Да, наистина е досадно да ти прекъснат любимата песен, но понякога казват интересни неща, а и когато няма водещи, на мен не ми е интересно да слушам едни и същи песни през 3 часа.
BestRadio написа:От средата на септември Радио Метроном е в нормален вид. Подменен е предавателят - звукът вече е с нормалното качество, а покритието абсолютно подобрено с обхват: от Чирпан до Харманли и от с.Средец, Старозагорско до с.Петелово, Кърджалийско.
Плейлистът включва актуалните към момента хитове в добавка с най-добрите сингли от класациите в последните 20 години и стойностна българска музика от последното десетилетие. Изцяло подменен е саунд имиджът, нов е и слоганът - "Животът е песен". В момента програмата се очертава сериозен конкурент на NJoy сред аудиторията в градовете Хасково и Димитровград. Радиото подготвя още изненади за своите слушатели до края на годината.
GeorgiA написа:Здравейте и от мен ... нов съм в този форум, така че се извинявам, ако питам нещо извънредно.
Как мога да разбера кои радиочестоти са свободни за област Варна или като нови, или за продажба.
.....и колко е трудно да се получи нов лиценз за радиоразпръскване
Благодаря предварително
Stani написа:GeorgiA написа:Здравейте и от мен ... нов съм в този форум, така че се извинявам, ако питам нещо извънредно.
Как мога да разбера кои радиочестоти са свободни за област Варна или като нови, или за продажба.
Благодаря предварително
Честотите се раздават от КРС, можеш да пресканираш ефира на Варна и ще разбереш кои са свободни, относно лицензията се подава заявление в СЕМ, после се открива конкурс и ако спечелиш ти дават лиценз, ръсиш едно 5 бона на СЕМ и отделно им буташ под масата за да спечелиш конкурса и си в играта.
ЖОРО написа:Stani написа:GeorgiA написа:Здравейте и от мен ... нов съм в този форум, така че се извинявам, ако питам нещо извънредно.
Благодаря предварително
Честотите се раздават от КРС, можеш да пресканираш ефира на Варна и ще разбереш кои са свободни, относно лицензията се подава заявление в СЕМ, после се открива конкурс и ако спечелиш ти дават лиценз, ръсиш едно 5 бона на СЕМ и отделно им буташ под масата за да спечелиш конкурса и си в играта.
Той хубаво ще ги пресканира но нищо няма да разбере ..за Варна към момента няма свободни честоти .
за някой други градове има . като процедурата е писмено заявление за наличен свободен ресурс за Град Х
и от там с получените честоти се отива в СЕМ за да се издаде необходимата лицензия .. ако честотите са ограничени . минават през конкурсна процедура като съществуващите оператори са с предимство .
GeorgiA написа:Благодаря ви много за отговорите ....
Не е ли възможно (по-лесно) за мен да се купи по-малка радиостанция, която вече притежава лиценз?
Имате ли предвид такива?
Stani написа:GeorgiA написа:Благодаря ви много за отговорите ....
Не е ли възможно (по-лесно) за мен да се купи по-малка радиостанция, която вече притежава лиценз?
Имате ли предвид такива?
Може, но трябва да има желание за това и от двете страни, на продаващия и купуващия, след което се подава заявление в СЕМ за прехвърляне на лицензията от продаващият на купуващият.
Потребители разглеждащи този форум: 6 и 0 госта