Радио FM+ - Винаги най-добрата музика (Общи дискусии)
Re: Радио ФМ+ Общи дискусии
Предавателите на ЗиРок в Ямбол и на БГ он еър са най-ужасните и с отвратително покритие в самия град дори (а и предавателите са слаби) . Честно казано предпочитам Радио 1 РОК , но по темата не мие понятно защо ТИМ-аджиите държат 2 честоти за Ямбол и Сливен 994 и 96,8, като поне една може да бъде освободена .
Съвет за Електронни Малоумници
За какво трябва да има в Разград радио като Фокус, пълни глупости, точно такива радиа като Фокус, БОЕ и т.н само хабят ресурс и почти никой не ги слуша. За новини си има Хоризонт и който иска да слуша новини и говорилни си го слуша обикновено него. Ако пуснат БТВ Радио или Нова Нюз може да има някаква слушаемост, но за Фокус и БОЕ абсурд, даже Z-Rock може би ще се слуша повече от тях. За такива малки градове със по 2-3 радиа е достатъчно да има Радио 1, Веселина и нещо като Фреш, Енджой или Витоша + програмите на БНР и Дарик и така ще се покрият до колкото е възможно масовите вкусове на хората.
- ShukiBG
- 1000+
Аз лично за новини предпочитам Фокус (на хоризонт новините не ми харесват). На Фокус са кратки, винаги казват актуални температури, трафик информация (съобщавам им, когато имам информация за трафика и те след 10 минути съобщават на слушателите). На БНР новините ми харесват само на регионалните станции. За БГ ОН Еър съм горе-долу съгласен с теб (аз лично го предпочитам пред радио 1, радио 1 не го слушам, но все като го пускам свирят едни и същи песни, преди съм го слушал), звукът им не е добре, но плейлистата ми харесва.....

FM/MW/LW/SW/AIR Receiver: XHDATA-D808
DAB/DAB+ Receiver: Panasonic RF-D10, Sony XDR-P1DBP
TV: Leadstar D10
Представител от

А сега всички тука на седенката прочетете хубаво заглавието на темата!!!
Радио 1 си слуша, но не ми звучи добре от известно време. Предпочитам Енерджи като листа.
Относно ФМ плюс, имаше период, в който пускаха разнообразна музика, имаше парчета, които можеха да се чуят само по ФМ плюс. Към момента нещата са доста по-различни...
Относно ФМ плюс, имаше период, в който пускаха разнообразна музика, имаше парчета, които можеха да се чуят само по ФМ плюс. Към момента нещата са доста по-различни...
-
- 100+
FM+ много пъти го купуваха и продаваха и затова се метаморфозира няколко пъти през годините! Доколкото знам, първите години когато се приемаше само в София (софиянци най-добре знаят как е започнало всичко) плейлистата е била на ниво, тъй като конкуренцията между радиата не е била толкова висока, каквато е днес!
FM Плюс радио в Дупница ще стартира скоро, едновременно със спирането в ефира на Свиленград.
Страхотно!Ще го слушам редовно,жалко,че ще го спрат в ефира на Свиленград.
Подкрепям стартирането на DAB+ излъчването в България
Решение:
СЕМ реши с 4 (четири) гласа „за”:
Прехвърля Индивидуална лицензия за доставяне на радиоуслуга № ЛРР-01-1-081-01 от Плюс Р – 2015 ЕООД на Оберон Радио Макс ЕООД.
Прекратява действието на индивидуална лицензия за доставяне на радиоуслуга № ЛРР-01-1-081-01 по отношение на Плюс Р – 2015 ЕООД.
Издава на Оберон Радио Макс ЕООД Индивидуална лицензия за доставяне на радиоуслуга № ЛРР-01 1-077-07 с наименование „ПЛЮС РАДИО” на територията на гр. Кюстендил, честота 107.4 MHz. Срокът на лицензията е 15 г., считано от 10.10.2017 г.
Тотални безхаберници са в СЕМ... Бълват явни фактически грешки без умора!
За всички, които до днес не вярваха:
ИЗДАВА на Оберон Радио Макс ЕООД, ЕИК 175104252 Индивидуална лицензия № ЛРР-01 1-077-01-12 за доставяне на радиоуслуга с наименование „РАДИО ФМ + / RADIO FM +” за територията на гр. Дупница, честота 107.4 MHz и начална дата на разпространение 10.10.2017 г. Срокът на лицензията е 15 години.
- dj_krasi_kn
- 100+
FM+ вече и в Дупница 

dj_krasi_kn написа:FM+ вече и в Дупница
Знам.Онзи ден слушах на 107,4 и казаха FM плюс.
Подкрепям стартирането на DAB+ излъчването в България
- ShukiBG
- 1000+
Честит празник, колеги - 22 септември !
Как ви се струва FM+ ? Плейлистата добра, ли е толкова, колкото беше добра през 2010, когато доста е била хвалена ? Аз сега го слушах половин час и ми се струва доста мудно и музикалната плейлиста много не ми хареса, но сигурно е въпрос на вкус - просто не виждам една свежест, с музиката усещам ,,носталгия/тъга” и това изобщо не ми допада. Изобщо това радио има, ли за цел някакво развитие ? През последните месеци/години загуби доста честоти, сред които са Бургас, Троян, Самоков и т.н., а скоро и Свиленград. Дори си мисля, че Радио 1 звучи по-добре спрямо FM+, но ФМ+ все пак носи някаква информация с водещите си, докато Радио 1 само с едни новини на запис се опитва да покрива критерии, без никаква инвестиция ? Скоро се смени името и на медийната им група на ,,Фреш радио груп” с акцент радио Фреш. Дали не се очаква FM+ да загуби още честоти за сметка на Фреш, разбира се, там където няма Фреш, например Дупница (такъв сценарий имаше в Самоков) ? Като цяло от всички радиостанции, аз бих наредил радиата по този начин: 1. Радио Z-ROCK, 2. Радио Фреш, 3. Радио ФМ+, 4. Новините сега, 5. Мелъди
Фреш повтаря до скъсване винаги най-новите хитове и аз трудно го понасям, дори Сити със слоган ,,хитове до скъсване”
звучи доста добре и по-разнообразно. Z-ROCK откакто се премести в тяхната медийна група за мен звучи доста добре, пуска се хубав БГ Рок, има нелоши предавания, казват се честоти след новините винаги и това при други много ми липсва, като цяло по-добре ще е да заложат на З-Рок, който почти няма конкуренция, а има честоти в хубави градове, странно защо го оставят на заден план - единственото, което не ми харесва са микрофоните, някои предавания имат водещи с микрофон, сякаш крещят и са селска радиосточка. Надолу няма какво да коментирам - ФМ+ е на трето място поради простата причина, че останалите две последни са по-зле след мои наблюдения.
Как ви се струва FM+ ? Плейлистата добра, ли е толкова, колкото беше добра през 2010, когато доста е била хвалена ? Аз сега го слушах половин час и ми се струва доста мудно и музикалната плейлиста много не ми хареса, но сигурно е въпрос на вкус - просто не виждам една свежест, с музиката усещам ,,носталгия/тъга” и това изобщо не ми допада. Изобщо това радио има, ли за цел някакво развитие ? През последните месеци/години загуби доста честоти, сред които са Бургас, Троян, Самоков и т.н., а скоро и Свиленград. Дори си мисля, че Радио 1 звучи по-добре спрямо FM+, но ФМ+ все пак носи някаква информация с водещите си, докато Радио 1 само с едни новини на запис се опитва да покрива критерии, без никаква инвестиция ? Скоро се смени името и на медийната им група на ,,Фреш радио груп” с акцент радио Фреш. Дали не се очаква FM+ да загуби още честоти за сметка на Фреш, разбира се, там където няма Фреш, например Дупница (такъв сценарий имаше в Самоков) ? Като цяло от всички радиостанции, аз бих наредил радиата по този начин: 1. Радио Z-ROCK, 2. Радио Фреш, 3. Радио ФМ+, 4. Новините сега, 5. Мелъди
Фреш повтаря до скъсване винаги най-новите хитове и аз трудно го понасям, дори Сити със слоган ,,хитове до скъсване”

Представител от

Абе нищо не става от това радио, да го махат навсякъде, не че и фреша е нещо много добро, но е по добро от фм-а!
Дублиране няма единствено в Благоевград и Дупница, но тези два града никога не са били приоритет за Фреш! Не мога да се съглася, че Радио 1 звучи по-добре от ФМ+, най-малкото защото плейлистът им е кратък и еднообразен. Със сигурност по настоящем най-доброто радио в този формат е Вега+!
- ShukiBG
- 1000+
След 24 години в ефир (от 1996г.), радио FM+ на 97.6MHz от 27 октомври 2020 година вече е в историята на излъчвалите радиостанции в Свиленград...
Забелязва се разпадът на тази радиостанция, а какво ли е нейното бъдеще, дали ще последва съдбата на бившето радио STAR FM ? В близките години, радио FM+ загуби честоти из градчетата в Стара Планина, загуби доста важен за това радио град - Бургас, онзи ден загуби и Свиленград, за сметка на Дупница...
Радио FM+ за жалост вече не е това, което беше. Музиката изобщо не ми допада и изобщо не мога да се задържа на вълните на това радио в сегашното му състояние...
Вие какво мислите ?
Забелязва се разпадът на тази радиостанция, а какво ли е нейното бъдеще, дали ще последва съдбата на бившето радио STAR FM ? В близките години, радио FM+ загуби честоти из градчетата в Стара Планина, загуби доста важен за това радио град - Бургас, онзи ден загуби и Свиленград, за сметка на Дупница...
Радио FM+ за жалост вече не е това, което беше. Музиката изобщо не ми допада и изобщо не мога да се задържа на вълните на това радио в сегашното му състояние...
Вие какво мислите ?
Последна промяна 1 на ShukiBG, променена общо 2 пъти

Представител от

Радиото отдавна е загубило чара си, след като първо стана част от Еммис. В годините преди това бе радост за слуха със слогана "Хитове и ретро" и с локалните излъчвания. Студиото в Стара Загора излъчваше програма и за Хасково, Свиленград и Сливен. Музиката бе разнообразна, водещите с тематични включвания и освен това всеки регион си бе широко застъпен - и с новини, и с предавания...
- ShukiBG
- 1000+
Според мен FM+ вече е за историята. От половин час го слушам от Русе на 94.4MHz - звучи много носталгично, няма енергия в него, изобщо кой би си причинил това нещо, да слуша това радио. Музиката не е много актуална, единствената причина, заради която бих го слушал е, ако е налично само то като частна радиостанция (както беше преди в Свиленград, Троян и Априлци например) в някой град и бих им слушал само новините...

Представител от

- JukeBoxHero
- 100+
Радиостанциите не приличат една на друга, и това не би трябвало да е проблем.
- ShukiBG
- 1000+
JukeBoxHero написа:Радиостанциите не приличат една на друга, и това не би трябвало да е проблем.
?
Сегашното състояние на това радио го сравнявам с това, което беше преди доста години. Радиото преди години беше на добро ниво, сега просто за мен лично не звучи добре, в сравнение с миналите години. Може би щяхме да се примирим с музилния подбор поне при наличието на регионални програми, но просто това радио преди години беше в доста добра светлина спрямо сега, но разпадът се забелязва - доста честоти загуби, дори областния Бургас, дори се отказа и от Свиленград (в който излъчва 24 години, а честотата към този момент все още присъства на техния сайт, въпреки че вече нямат излъчване), не може и да се пребори за честоти, затова групата вместо с него, участва със START FM (направо Фреш трябва вече да му викаме)...
Подкрепям различното, просто това ,,различно” в сегашния вариант не ми допада. Много не разбрах, какво искаш да кажеш, но поне се надявам правилно да съм разтълкувал казаното от теб...

Представител от