Радио ЕNERGY - Hit Music Only
Re: Радио NRJ
НА ВАС ПА НЕ МОЖЕ ДА ВИ СЕ УГОДИ, ТОВА НЕ БИЛО ДОБРО, ОНОВА ИЗДИШАЛО, СЛУШАЙТЕ СИ РАДИОТОЧКАТА! 

-
- 100+
Сега слушам "Пайнер хит", но после може да пусна и "Вива"-музиката е добре подбрана, харесва ми!
- BigBrother
- 1000+
Петър Томов написа:Сега слушам "Пайнер хит", но после може да пусна и "Вива"-музиката е добре подбрана, харесва ми!
Никой не ти иска мнението. Изчезни

-
- 100+
Ти ще ми кажеш! Само казвам къде има хубави радиа за слушане, а интернет приложенията вече предлагат качествени радиа! NRJ не става, то се е видяло вече!
- MCKristiyanPro
- 500+
Петър Томов написа:Ти ще ми кажеш! Само казвам къде има хубави радиа за слушане, а интернет приложенията вече предлагат качествени радиа! NRJ не става, то се е видяло вече!
ВСЕКИ ИМА РАЗЛИЧЕН ВКУС - ЕДИН ХАРЕСВА ВЕСЕЛИНА, ДРУГ АВТОРАДИО, ТРЕТИ МРАЗИ НЕЩО И Т. Н.
- BigBrother
- 1000+
Пиши си за въпросните радиа в съответните теми, не е нужно да цапаш темата за радио Енерджи.
Има тема, пишат се всевъзможни неща, както му падне на човек.
Единият сънува ДАБ, другият прави влакове - антени. Направете си един раздел каламбур и си пишете там романите.
Има тема, пишат се всевъзможни неща, както му падне на човек.
Единият сънува ДАБ, другият прави влакове - антени. Направете си един раздел каламбур и си пишете там романите.
- BigBrother
- 1000+
Инфораяция има в сайта на радиото и апликациата за андроид и айфон устройства.
Трафик информация има в рикуеста почти винаги. Често си обаждат и хора, които дават сведения за участъци, в които има затруднено движение и тн.
Трафик информация има в рикуеста почти винаги. Често си обаждат и хора, които дават сведения за участъци, в които има затруднено движение и тн.
Джорджи™ написа:А защо няма скролващо се RDS с по-богата информация за песните, текущото предаване, някаква актуална информация за пътната обстановка? И защо в София на Цариградско шосе сигналът е слаб и пръщи?
Звъннете им на редакционният им телефон и попитайте.
- MCKristiyanPro
- 500+
Джорджи™ написа:А защо няма скролващо се RDS с по-богата информация за песните, текущото предаване, някаква актуална информация за пътната обстановка? И защо в София на Цариградско шосе сигналът е слаб и пръщи?
Обаче когато си на място, където нямаш изглед към предавателя, RDS става манджа с грозде. Така се случва ежедневно в Троян с N-Joy:N-OY, - JJOY, JOJOY, TRROYA, TRJOY, N-JOY N, TJOY N и т. н. и то със всякакви мощности. Затова по-добре ENERGY SOFIA 89.50
-
- 100+
То и "VIVA"-та взе да ми омръзва вече! От 2 седмици слушам само нея! Но поне няма досадни реклами и превзети водещи!
-
- 100+
А, старите песни! А и когато върви "Поздравителния концерт", който пускам понякога, си казвам: "Я да чуя тия, какво направиха-композираха ли вагоните, смениха ли им калодките, провериха ли изправността на талигите, провериха ли изправността на локомотивите, смениха ли им трансформаторното масло, че напоследък все се палят, от коя гара се обаждат и коя песен ще си изберат, да поздравят и другите железничари, които работят по другите гари!"
Енерджи и Радио 1 ми най-харесват.
Подкрепям стартирането на DAB+ излъчването в България
М, листата е освежена с песни от последните години.
80те - няма. От 90те си минават познатите неща, с малки изключения понякога. Виждам какво е минало 48 часа назад:)
80те - няма. От 90те си минават познатите неща, с малки изключения понякога. Виждам какво е минало 48 часа назад:)
Последна промяна 1 на pinko, променена общо 23 пъти
97.9 ще си е 1. Профилът е над 35 

-
- 100+
Че и децата от яслата си поръчват песни вече, макар, че телефоните са все в ръцете им и могат да си ги пуснат винаги!
-
- 100+
Браво!