BestRadio написа:radiomanbg написа:Май много си вярваш, като гледам винаги когато пиша нещо се изказавш негативно. С какво ти преча? Нима личното ми мнение те дразни?! Таргета му е ясен 15-40 годишните фенове на свежи хитове. Останалото са празин приказки за наивници.
Личното ти мнение си е твое - ненакърнимо и независимо! Таргетът е ясен, но това, което видях в едно проучване по поръчка на Еммис, сочеше именно тези факти: най-висока слушаемост не сред масовия, форматен таргет, а сред почти 3-тата възраст... Дали аз си вярвам, мисля това не е на дневен ред - по-важно е кой вярва на Еммис с подобни изследвания...
Някой яко те е ментил с проучванията, ЕММИС не са поръчвали проучвания от близо половин година, така че не знам каков си гледал и къде? Освен това проучванията на ТНС ТВ план са изсмукани от пръстите, които на това отгоре се предлагат за национално представителни без да са правени реално в цялата страна, а само в градове които моше да изброиш на пръстите на едната си ръка.
Така че всичко що е проучвания без да са правен какот трябва винаги обслужват интереса само на поръчващите и никога не представят реално нещата. Далеч съм от намерението на защитавам радиата от портфолиото на ЕММИС, напротив имам много какво да кажа за тахните недостатъци, но да се спекулира с тях и да се представят нещата неправдоподобно и изопачено не говори добре за пишещите тук, говори за преднамереност.