Радио 1 - Класическите хитове
Re: Радио 1
През последната седмица някой от Пазарджик да е забелязал отслабване на сигнала на Радио 1 на 87.7Mhz ?
По интернет има ли възможност да се слуша Плевенската програма на Радио 1 през деня?
http://stream.metacast.eu/radio1.opus
Виж този линк.
Не съм проверявал обаче дали от 10:00 до 14:00 върви програмата от Плевен.
Виж този линк.
Не съм проверявал обаче дали от 10:00 до 14:00 върви програмата от Плевен.
-
- 100+
Едно и също, както винаги! И Аиша си я знаем и т.н., сега е точно 15:37!
Не! Само на 107.6 от 10 до 14 часа и по кабелната радиомрежа от 10 до 12 часа.dhamitak написа:По интернет има ли възможност да се слуша Плевенската програма на Радио 1 през деня?
-
- 100+
Качваш се на влака и отиваш в Плевен, но си вземи и радио!
Честотата за Стара Загора от доста време се смущава от 89.0 MHz на TRT-FM, излъчващо от гр. Узункьопрю, Турция.
Само на мен ли ми се струва или тази шапка на Радио 1 е направена досущ като тази на руската ОРТ (сегашна Первьй канал) от 1997-2000 година?
ТВ Новините
My YouTube Channel
#ГледамИНеВярвамНаУшитеСи

Радиото у дома: JVC TH-S11 с антена жица.
Радиото в колата: Ford CD 5000 RDS EON
Радиото на телефона: Samsung SM-A500FU (Galaxy A5 2015)
My YouTube Channel
#ГледамИНеВярвамНаУшитеСи

Радиото у дома: JVC TH-S11 с антена жица.
Радиото в колата: Ford CD 5000 RDS EON
Радиото на телефона: Samsung SM-A500FU (Galaxy A5 2015)
- ShukiBG
- 1000+
С това твърдение, Радио 1 безочливо (както казваше Джорджито
) строшиха лъжомера (аз предполагам че те са първите, които отхвърлиха разнообразието и избраха еднообразието)
:
Все пак да кажем и истината - точно Радио 1 са сред първите, които въвеждат еднообразието в БГ, повтаряйки винаги едни и същи песни

Все пак да кажем и истината - точно Радио 1 са сред първите, които въвеждат еднообразието в БГ, повтаряйки винаги едни и същи песни

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

FM/MW/LW/SW/AIR Receiver: XHDATA-D808
DAB/DAB+ Receiver: Panasonic RF-D10, Sony XDR-P1DBP
TV: Leadstar D10
Представител от

ShukiBG написа:С това твърдение, Радио 1 безочливо (както казваше Джорджито) строшиха лъжомера (аз предполагам че те са първите, които отхвърлиха разнообразието и избраха еднообразието)
:
Джорджито завинаги ли е баннат от форума?
Всичко писано от него е изтрито, но профила си му стои, да очакваме ли скорошното му включване

-
- 100+
Затова и не го слушам вече! И да го спрат, няма да ми липсва, както беше казал някой преди време!
Предпочитам Меджик ФМ пред Радио 1, поне не е като латерна да повтаря 30 песни до скъсване и водещите
внасят нотка разнообразие.
внасят нотка разнообразие.
- ShukiBG
- 1000+
Радио 1 вече звучи и в град Левски:
https://www.radio1.bg/article/radio-1-v ... rad-levski
За жалост тази пародия успя да отнеме още една честота на България, най-лошото е, че абсолютно никога досега не е заменяно това ,,радио” с някое по-развито, а доста по-качествените програми Вероника, Сити и Радио 1 Рок през годините загубиха някои градове, за жалост не се и вижда надежда тази програма да се замени с някоя по-развита в някои по-малки градове, около които минават главни пътища и програми като Сити и Вероника със сигурност биха се слушали повече, най-малкото замяната на Радио 1 в Пазарджик, Кърджали (то там дори 2 честоти имат и незнайно защо не действат), Разград и Сливен с Вероника ще им докара доста слушаемост заради смесеното население...
Сега няма да честитя новата честота на Радио 1 на жителите на Левски, ще им честитя най-малко след 15 години след като се оттърват (ако успеят) от това ,,радио”...
Съмнявам се, че ако например това ,,радио” се закрие, че на някой ще му липсва...
https://www.radio1.bg/article/radio-1-v ... rad-levski
За жалост тази пародия успя да отнеме още една честота на България, най-лошото е, че абсолютно никога досега не е заменяно това ,,радио” с някое по-развито, а доста по-качествените програми Вероника, Сити и Радио 1 Рок през годините загубиха някои градове, за жалост не се и вижда надежда тази програма да се замени с някоя по-развита в някои по-малки градове, около които минават главни пътища и програми като Сити и Вероника със сигурност биха се слушали повече, най-малкото замяната на Радио 1 в Пазарджик, Кърджали (то там дори 2 честоти имат и незнайно защо не действат), Разград и Сливен с Вероника ще им докара доста слушаемост заради смесеното население...
Сега няма да честитя новата честота на Радио 1 на жителите на Левски, ще им честитя най-малко след 15 години след като се оттърват (ако успеят) от това ,,радио”...
Съмнявам се, че ако например това ,,радио” се закрие, че на някой ще му липсва...

Представител от

След решение на общинския съвет на града и с одобрението на Съвета за Електронни Медии, Радио 1 започна излъчване на честота 93,5 MHz.
Шокиран съм от това изречение в статията им относно старта в гр. Левски. Несериозно е медия със солиден опит да прави подобни твърдения. Впрочем може пък всеки Общински съвет да има по-адекватни решения от СЕМ, но това в някои други времена.
- ShukiBG
- 1000+
@BestRadio
И на мен ми направи впечатление, изказването относно общинския съвет, но от такава пародия на ,,радио” с втръснали еднообразни ,,хитове” от миналия век, всичко може да се очаква...
И на мен ми направи впечатление, изказването относно общинския съвет, но от такава пародия на ,,радио” с втръснали еднообразни ,,хитове” от миналия век, всичко може да се очаква...

Представител от

Може радиото да не е много хубаво според нас, но аз няма как да отрека, че се слуша доста и то и в големите градове. 

- ShukiBG
- 1000+
elman22 написа:Може радиото да не е много хубаво според нас, но аз няма как да отрека, че се слуша доста и то и в големите градове.
Добър показател, че голяма част от българските слушатели нямат вкус за музика или просто не знаят, какво е качествена програма, какво е когато някой стои зад микрофона. За жалост населението ни е такова, че не оценява качествени програми като Фокус, Сити и местните програми (Добруджа, Мая, Микс, Ултра и др.), а напротив - веригите с еднообразната им музика - Радио 1, Енерджи, Мелъди...

Представител от