martintzvetomirov написа:Приятел, виж от кога е тематаВече година ще навършва...
Тя си е актуална и в момента.Има покачване на скорости,но не и намаляване на цени.За качестово незнам какво да кажа.Надявам се да се постараят

martintzvetomirov написа:Приятел, виж от кога е тематаВече година ще навършва...
alonso998 написа:до m3gab0y:е сега съм в с.Доброглед,тук има 5 антени и покриват перфектно територията му и нямам проблеми,въпреки,че имат към 30 абонати с устройства.
m3gab0y написа:alonso998 написа:до m3gab0y:е сега съм в с.Доброглед,тук има 5 антени и покриват перфектно територията му и нямам проблеми,въпреки,че имат към 30 абонати с устройства.
Ако ти е малко селото и антените са с достатъчно усилване може и да стане.
ico_pol написа:m3gab0y написа:alonso998 написа:до m3gab0y:е сега съм в с.Доброглед,тук има 5 антени и покриват перфектно територията му и нямам проблеми,въпреки,че имат към 30 абонати с устройства.
Ако ти е малко селото и антените са с достатъчно усилване може и да стане.
Антените на оператора - добре! А твоята антена? Ако ползваш външно устройство с голямо усилване и възможност за монтаж на по-високо, добре, но ако си с лаптоп и неговата антена, или пък мобилен телефон резултатите може да не са толкова добри. Освен, разбира се, ако не е с 802.11n мрежа, но пък тогава трябва и твоята машина да има такава.
alonso998 написа:във Варна определено има почва с тези безжични клетки.Интербилд си направиха клетки за абонатите и всеки месец им дават пароли и user-и и ползват интернет на територията на Варна със скорост 5 Мбит/с.
Аз съм абонат на Рутил ООД в града.Имам кабелен интернет у нас,отделно си инсталирах рутер и достъп до мрежата чрез User i Password със скорост 2 Мбит/с неограничен интернет в следните места!
гр.Варна (навсякъде има покритие)
област Варна:Вилна зона около Варна,с.Доброглед,с,Каменар,с.Изворско,кв.Галата,с.Шкорпиловци,местностите Траката и Ексиноград.
област Омуртаг:гр.Омуртаг,с.Врани кон,с.Величка,с. Голямо църквище, с. Горно Новково, с. Зелена морава, с. Звездица, с. Кестеняво,Могилец, с. Обител, с. Плъстина, с.Пъдарино, с. Рътлина, с. Угледно.
Община Котел: с. Ябланово, с. Филаретово, с.Тича, с. Малко село, с. Орлово, с. Соколарци, с. Топузево.
община Върбица: с.Станянци
гр.Герлово
Община Търговище:гр.Търговище,с.Буйново,с.Твърдинци
И това всичко за 26 лв./месец НЕОГРАНИЧЕН достъп...ако бях само абонат на безжичен интернет без кабелен цената щеше да бъде 20 лв.Но да си абонат на Кабелен интернет има и добри страни защото нямам договор.
За повече информация: http://rutil.net
Потребители разглеждащи този форум: 1 и 0 госта