Страница 1 от 3

Mtel

Публикувано на: 28 Апр 2010, 19:59
от keyem
Дългосрочните договори ,които предлагат Мтел и другите оператори са незаконни,ако не предлагат клауза за пробен период за съответната услуга и евентуалното отказване от тази услуга в рамките на пробния период ! Нека се сформира потребителска група(Фейсбук или на друго място...) с която да се накарат мобил.оператори да се съобразяват със ЗЗП.

Re: Mtel

Публикувано на: 28 Апр 2010, 21:43
от Lupus
Би ли направил правен анализ коя клауза от кой договор на Мтел на кой член от ЗЗП противоречи и тогава да го коментираме? Защото участието в група овце не ми допада особено.

Re: Mtel

Публикувано на: 01 Апр 2012, 13:50
от radiomanbg
Интересното е че снощи по време на часа на земята Мтел имаш проблем с достъпа до мрежата си и набирането на абонати беше затруднено или невъзможно.

Re: Mtel

Публикувано на: 24 Сеп 2012, 19:38
от radiomanbg
Най-накрая новото лого на оператора, било символ на безкрайността. Брейй, брей, брейй малеййй тстстстс да завидиш направо! Дано не им тръгне на безкрайно губене на клиенти, пфууу, да чукна на дърво!!!!

Re: Mtel

Публикувано на: 25 Сеп 2012, 11:13
от mita6ki
Се нещо Мтел ви е крив на вас. Мтел, Бтв и Слави... :D . Пуста му българска завист.

Re: Mtel

Публикувано на: 28 Сеп 2012, 14:18
от kom6ito
При някой друг смени ли се надписа на дисплея на телефона му?При мене вече пише Мтел,без БГ-то.

Re: Mtel

Публикувано на: 29 Сеп 2012, 09:19
от alonso998
При мен е M-Tel BG,но на един приятел от 3-4 месеца е M-TelBG слято.

Re: Mtel

Публикувано на: 02 Окт 2012, 11:36
от RADIOTO
kom6ito написа:При някой друг смени ли се надписа на дисплея на телефона му?При мене вече пише Мтел,без БГ-то.

При мен си е M-Tel BG, не се промени.

Re: Mtel

Публикувано на: 02 Окт 2012, 18:10
от LZ2GPB
Предполагам е специфично за всяка клетка или? Или по-скоро някъде "централно" се променя текста? :D

Re: Mtel

Публикувано на: 03 Окт 2012, 13:09
от jack26
Централно ,в момента е Mtel, просто трябва да се актуализира от самия телефон. Става като се пусне GPRS , по тоя начин на няколко телефона логото стана Mtel от M-Tel BG или M-TelBG

Re: Mtel

Публикувано на: 04 Окт 2012, 11:45
от kikiface
Отностно новото лого за Нокиа няма промени, но за Сони ериксон:
Mtel
Mtel BG

Това успях да забележа.

Re: Mtel

Публикувано на: 05 Окт 2012, 17:52
от ogibo
При мен
Mtel
M-TEL GSM BG

Re: Mtel

Публикувано на: 19 Авг 2013, 12:44
от адрес
Изображение

Re: Mtel

Публикувано на: 19 Авг 2013, 22:26
от Воев
radiomanbg написа:Най-накрая новото лого на оператора, било символ на безкрайността. Брейй, брей, брейй малеййй тстстстс да завидиш направо! Дано не им тръгне на безкрайно губене на клиенти, пфууу, да чукна на дърво!!!!

Аз съм клиент на Mtel. Не съм особено доволен от услугите им, но не съм и особено убеден, че другите два оператора, дори и да работят по-качествено, работят с по-"светли" капитали (особено VIVACOM).

Re: Mtel

Публикувано на: 20 Авг 2013, 16:33
от radiomanbg
Никой не работи както трябва, но Ментел днес ме разби тотално технически
при изправен телефон и активна карта оператора дава съобщение на търсещия, че съм с изключен апарат и извън обхват. Другото което ме вбеси днес е , че ме набират, телефонът ми звънна за кратко и веднага връката с мен се разпадна, нямаше кога да реагирам да вдигна дори. Така стана поне 5 пъти днес. После ми изпраща СМС, че са ме търсили, оотврат.
Като опитам да набера номера, който ме търси, ми изписва МРЕЖАТА Е ЗАЕТА и набирането спира.
После пък ми изписа, че като набирам мрежата е в режим подразбиране и ми се разпада връзката с мрежата с Ментел. А бе тотални Ментарджии!

Re: Mtel

Публикувано на: 23 Авг 2013, 11:46
от Воев
Това може да се случи при всички. Просто Mtel имат много абонати и когато клетките около Вас са малко, всички се вързват на най-близката, при което, особено ако ползват интернет и видеоразговори през HSDPA, я претоварват. Да не говорим, че разговорите през корпоративни телефони минават с приоритет, тоест, ако не сте корпоративен, мрежата Ви изхвърля автоматично при наличието на претоварена клетка. За да се избегнат подобни проблеми, операторът трябва да уплътни клетъчното си покритие.

Re: Mtel

Публикувано на: 23 Авг 2013, 16:05
от kom6ito
Според моите наблюдения Мтел имат най-доброто покритие,но е факт,че трябва да слагат още антени за капацитет,защото описаните по-горе проблеми най-вероятно се дължат именно на претоварване.Това в последно време важи и за 3г мрежата на виваком,понеже им се събраха доста клиенти за моб. интернет и скоростите се понижиха като понякога дори едвам се свързвам,както аз така и други хора.Явно сега започнаха да си оказват влияние 900-те мхз.

Re: Mtel

Публикувано на: 23 Авг 2013, 16:11
от coolsat
Мда... Вивата от тази година и те преправиха пакетите си,след изчерпване на мегабайтите в същите, скороста пада вече на 64Kbps, а беше 128Kbps..

Re: Mtel

Публикувано на: 24 Авг 2013, 13:54
от Воев
@ kom6ito,

Аз мислех, че VIVACOM имат най-доброто покритие, защото на практика си сложиха клетки във всяко село, за да закрият аналогвоите АТЦ-та и да дадат на хората телефони с антена. Освен това е публична тайна, че зад НУРТС и VIVACOM стои един и същи собственик, което означава, че VIVACOM могат да си сложат (и си слагат) клетка на всеки ретранслатор, обслужващ няколко забутани балкански села, без да плащат наем. Имам колеги и приятели, които са на VIVACOM, и покритието им е по-добро дори от това на Mtel (на места). GloBul определено са с най-лошо покритие.

Re: Mtel

Публикувано на: 24 Авг 2013, 17:23
от kikiface
Това е вярно, давам пример: преди година гостувах в село Турия, до Павел Баня. Селото се намира на 7-8 км. от града и са на малка височина, въпреки това само Виваком има обхват. Мтел и Глобул изчезват малко след като се излезе от града.