Tieline е IP codec според страницата им:
http://www.tieline.com/A-Brief-Evolutio ... se-TielineНо преносът на звук и картина по този начин(IP) ми се струва твърде модернистичен за нашите съседи.
Все си мисля, че с една малка антена - офсетка и парабола, насочена хоризонтално, и един стар аналогов приемник биха се хванали доста сръбски ТВ програми.

Точно както през 2000-2001-2002 тук в София се ловяха по този начин доста наши програми.
Иначе, да отбележа един странен факт, свързан с приема на сръбски дигитален сигнал.
Около Коледа Synaps Bit2 преподреди сам наличните програми, като в списъка им изведе нагоре тези, излъчвани от Пиротския Църни връх на 31к., а постави в края на списъка тези, излъчвани от Бесна кобила на 59к.
Това е доста странно при положение, че антената ми е насочена към Бесна кобила.
Явно тогава точно временно сигналът на 31к. е бил по-силен и заради това приемникът е преподредил каналите.
Още по-странното е, че сигналът на 31к. никога не е бил достатъчен за гледане тук, даже с антена, насочена в посока СЗ, към Църни връх не излиза никакъв сигнал, даже отсъства и "примигването", което palman е заснел по-горе. Сигнал на 31к. излиза отразен отнякъде, но засега не мога да разбера откъде точно, предполагам, че е от Витоша, но не съм си играл с антената на покрива за търсене на 31к. Ще почака за по-добро време.