Нов следобеден блок по Евроком
- nnnnn75
- 100+
Нов следобеден блок по Евроком
Новото предаване се нарича Следобеден блок негов водещ е станалия известен от Господари на ефира ,Николаи Колев гледам че дори и в саита на телевизията не го пишат в програмата предполагам е от днес
Re: Нов следобеден блок по Евроком
От Европа пък обявиха за нов сутрешен блок от 4 януари, ама и него никакъв го нема по никакви програми. Аз едва ли ще случа да го гледам, така че ако някой има впечатления, да сподели.
Дали ще я има в плана за цифровизацията
Подкрепям стартирането на DAB+ излъчването в България
Дали ще я има в плана за цифровизацията
Жалко, че не го дават по Господарите, все пак Колев си е телевизионна легенда 

- viliqnko.petkov
- 500+
Щом е тема за Евроком, вече две години стои логото за 20-годишнината му. БТВ отбелязаха 10 години с логото три месеца, Нова - четири месеца за 20 години, а Евроком - трябваше отдавна да е ТВ 20 според мен! 

- viliqnko.petkov
- 500+
От днес ЕВРОКОМ са без логото си за 20 години. Но вместо това - логото, но с чиния, и адрес на сайта им. На мен ми прилича на коледно, но все тая.
Тия като стайлинг не са мръднали от зората на кабеларките. Как може докато стилово другите телевизии дръпнаха толкова напред, тия да са застинали в 90-те.
Трябва да има и такива кабелярки - да си изглеждат ретро! Другото го виждаме ежедневно - т.нар. национални телевизии!
radioMW написа:Трябва да има и такива кабелярки - да си изглеждат ретро! Другото го виждаме ежедневно - т.нар. национални телевизии!
Такъв стайлинг не отива на национална кабелна телевизия. Логото изглежда като на ,,ТВ Каспичан''.
То логото и на Националната телевизия е грозно - един светещ като прожектор непрозрачен правоъгълник, с вкопани букви! Прилича на надгробна плоча.
- ЖОРО
- 1000+
radioMW написа:То логото и на Националната телевизия е грозно - един светещ като прожектор непрозрачен правоъгълник, с вкопани букви! Прилича на надгробна плоча.
Много ми е интересно , според твоята умна кратуна , какво трябва да е логото на национална телевизия

ай дай идея.
- ЖОРО
- 1000+
Джорджи™ написа:Логото на Канал 1, а и на Ефир 2 бяха по-стилни.
Вярно е, че правоъгълно лого не е най-оптималният вариант.
По-добре да е овално, кръгло или някакъв незатварящ се кръг. Подобно на Нова и Диема.
Ти изобщо знаеш ли защо логата на НОВА И ДИЕМА са кръгли ?
- ЖОРО
- 1000+
Джорджи™ написа:ЖОРО написа:Ти изобщо знаеш ли защо логата на НОВА И ДИЕМА са кръгли ?
Все едно да питаш защо една мацка е супер красива, а онази до нея е грозновата. Въпрос на дизайн![]()
А ти защо се заяждаш? По-добре намини в темата за БългарияСат-1 и отговори на поставения въпрос.
Още не съм почнал да се заяждам .
ЖОРО написа:Джорджи™ написа:Логото на Канал 1, а и на Ефир 2 бяха по-стилни.
Вярно е, че правоъгълно лого не е най-оптималният вариант.
По-добре да е овално, кръгло или някакъв незатварящ се кръг. Подобно на Нова и Диема.
Ти изобщо знаеш ли защо логата на НОВА И ДИЕМА са кръгли ?
Щтот нямат въображение.....това е майтап. На повечето МТГ телевизии са с такава стилистика. Това обаче не пречи от НОВА да се изтъкват все едно те са ги въвели
ЖОРО написа:radioMW написа:То логото и на Националната телевизия е грозно - един светещ като прожектор непрозрачен правоъгълник, с вкопани букви! Прилича на надгробна плоча.
Много ми е интересно , според твоята умна кратуна , какво трябва да е логото на национална телевизия![]()
ай дай идея.
Аз не мисля да ти отговарям по темата въобще! Колкото и да ти е интересно... на мен не си ми интересен!
Хора някой знае ли защо закриха регионалните канали на Евроком???Стана някъде 2008-2009 година,но така и не разбрах защо?
В интерес на истината това лого действително е най лошото лого досега! 

- radiodarik
- Нов
nvr написа:Хора някой знае ли защо закриха регионалните канали на Евроком???Стана някъде 2008-2009 година,но така и не разбрах защо?
http://www.cem.bg/actbg/3712
Искали са заличаване, примерно за Лом.
Повечето регионални ги закриха покрай обединението Близо (2009г). За Евроком Лом, там имаше местен водещ, но отдавна не води, оттам и телевизията. Евроком Царевец по мой данни от 2016г все още работи.
София, жк Овча Купел 2, бл. 9. Тук е високо и чист въздух.