Нова ТВ също се изложи
- ЖОРО
- 1000+
Re: Нова ТВ също се изложи
ДЖУДЖА стига полазва тия Screenshotове ... сигнала още не е пуснат за оператори .. първи които ще я пуснат са NET 1,Skat,MSAT ,RnTV,N3,Sprint, Vivacom Ip & SAT ,Bulsatcom IP & Sat ,A1 IP,CABLE , Видеосат, Диана , Нетуоркс ,
- MCKristiyanPro
- 500+
ЖОРО написа:сигнала още не е пуснат за оператори .. първи които ще я пуснат са NET 1,Skat,MSAT ,RnTV,N3,Sprint, Vivacom Ip & SAT ,Bulsatcom IP & Sat ,A1 IP,CABLE , Видеосат, Диана , Нетуоркс ,
Урааааааааааа

Момчета, кога ще стане това, кой когато стигне ли или има срокове?
Кой както се договори с Нова Тв.
Кога ще я пуснат ефирно?
zdzdz написа:Кога ще я пуснат ефирно?
Ефирно няма да се излъчва в HD!
- viliqnko.petkov
- 500+
Нова става политическа телевизия. От неделя в 16:55 започва "Неделята на Нова" - публицистично предаване. За съжаление българските телевизии от сутрин до вечер са герберски говорилни, а нито една интересна тема няма дори.
Има ли въобще HD излъчване и при кои оператори? На VIVACOM няма!
- viliqnko.petkov
- 500+
На сайта на Нова вече се излъчва HD версията.
- cybercrackerbg
- 100+
Предполагам, че още не са се договорили за цената на HD канала. Аз съм на Виваком, при мен го няма. Не че гледам НОВА, само отбелязвам за протокола.
Джорджи™ написа:cybercrackerbg написа:Предполагам, че още не са се договорили за цената на HD канала. Аз съм на Виваком, при мен го няма. Не че гледам НОВА, само отбелязвам за протокола.
Цена не трябва въобще да се дискутира. Спират старата версия с лошо качество, заменят я навсякъде с новата и запазват цената.
Няма какво да го умуват, защото никой оператор няма да им приеме условията, ако са различни от това ^^^^^^.
За HD се плаща повече, няма как да се запази цената!
- ЖОРО
- 1000+
Stani написа:Джорджи™ написа:cybercrackerbg написа:Предполагам, че още не са се договорили за цената на HD канала. Аз съм на Виваком, при мен го няма. Не че гледам НОВА, само отбелязвам за протокола.
Цена не трябва въобще да се дискутира. Спират старата версия с лошо качество, заменят я навсякъде с новата и запазват цената.
Няма какво да го умуват, защото никой оператор няма да им приеме условията, ако са различни от това ^^^^^^.
Не не се ... съдържанието е едно и също .
а и вече всички студия дават HD /4K съдържание само те питат как го искаш ..
А и НОВА можеше да качат сигнала на 39 изток на HD канала ... и да бъде достъпен до всички кабеларки ,как да го вземат нещо което нв го виждат какво е ..
ЖОРО написа:Stani написа:Джорджи™ написа:cybercrackerbg написа:Предполагам, че още не са се договорили за цената на HD канала. Аз съм на Виваком, при мен го няма. Не че гледам НОВА, само отбелязвам за протокола.
Не не се ... съдържанието е едно и също .
а и вече всички студия дават HD /4K съдържание само те питат как го искаш ..
А и НОВА можеше да качат сигнала на 39 изток на HD канала ... и да бъде достъпен до всички кабеларки ,как да го вземат нещо което нв го виждат какво е ..
Да го качват тогава.
Игри на волята ми харесва,любимото ми племе са Прабългарите.Освен това има какво да се научи.
Подкрепям стартирането на DAB+ излъчването в България
- ЖОРО
- 1000+
nvr написа:Игри на волята ми харесва,любимото ми племе са Прабългарите.Освен това има какво да се научи.
Притеснително е че само ти го гледаш ..

Едва ли.Наско пак спечели
Подкрепям стартирането на DAB+ излъчването в България
-
- 100+
А защо натресоха "Кошмари в кухнята" на мястото на "Пътя на честта", нали го даваха през месец май? А и който иска да го гледа, си има интернет! Бесен съм!
Петър Томов написа:А защо натресоха "Кошмари в кухнята" на мястото на "Пътя на честта", нали го даваха през месец май? А и който иска да го гледа, си има интернет! Бесен съм!
Изненадан ли си? Програмирането на Нова е повече от трагично

- cybercrackerbg
- 100+
https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2019/12 ... _mainStory
Нова ТВ е поредната овладяна "прасешка" медия, честито
Нова ТВ е поредната овладяна "прасешка" медия, честито