The Voice TV
Re: The Voice TV
Различни са. Трябва да търсиш Conax CAM и то определена версия.
по отн. на The Voice, каналът май е 68 (ако това означава Service ID: 68).
Жоре,
защо им разкриваш приятните изненади?
Доста време има докато се изгради инфраструктурата като за начало - още не са ни готови влан-ите в страната, а и като гледам как ни бавят - няма да стане скоро.
Иначе идеята е точно както Жоро каза - около 60-тина мегабита хубави канали + още малко за радио.
Относно кодировките - Out of scope - там Жоро ще отговори.
защо им разкриваш приятните изненади?
Доста време има докато се изгради инфраструктурата като за начало - още не са ни готови влан-ите в страната, а и като гледам как ни бавят - няма да стане скоро.
Иначе идеята е точно както Жоро каза - около 60-тина мегабита хубави канали + още малко за радио.
Относно кодировките - Out of scope - там Жоро ще отговори.
FM-RX:
@Home: Sony XDR F1HD + 1/2 Wave Open Dipole antenna
@Car: Sony DSX-A50BT + 1/4 Wave antenna
@Mobile: Sony Xperia-Z with SpiritFM Unlocked + Logitech UE 350 earphones
WiFi RX/TX:
@Home: 2xAirlive N.Power + 5db ant.
@Laptop: Alfa AWUS036H + 10db ant.
@Home: Sony XDR F1HD + 1/2 Wave Open Dipole antenna
@Car: Sony DSX-A50BT + 1/4 Wave antenna
@Mobile: Sony Xperia-Z with SpiritFM Unlocked + Logitech UE 350 earphones
WiFi RX/TX:
@Home: 2xAirlive N.Power + 5db ant.
@Laptop: Alfa AWUS036H + 10db ant.
- Георги
- 1000+
Дъ Войс ТВ отсъства в момента при мен на 53 канал. Другите аналогови програми са налични. 

Къде се загуби Венци от The Voice?
От доста време се каня да питам, някой знае ли къде се загуби Венци от The Voice TV? Нещо не го засичам вече.. 

Re: Къде се загуби Венци от The Voice?
върнал си се е в Америка
Re: Къде се загуби Венци от The Voice?
Имаш предвид Африка?
- Meloman № 1
- 500+
Извинявам се, може би не разбирам добре български.
"На 8, 10 и 12 февруари ко-водещ на усмихната Dayana ще бъде нейният любим - Алан. Те двамата ще бъдат с теб пред екраните от 19 часа, а повторението е на следващия ден от 13 на обяд."
Ако те двамата ще са с мен пред екраните, кой ще е водещ? Или може би се има предвид, че ще са на запис и ще се гледат по телевизията? Благодаря предварително и приятна вечер!

"На 8, 10 и 12 февруари ко-водещ на усмихната Dayana ще бъде нейният любим - Алан. Те двамата ще бъдат с теб пред екраните от 19 часа, а повторението е на следващия ден от 13 на обяд."
Ако те двамата ще са с мен пред екраните, кой ще е водещ? Или може би се има предвид, че ще са на запис и ще се гледат по телевизията? Благодаря предварително и приятна вечер!

-
- 100+
А "Гласът"! Има ли нещо интересно там?
-
- Нов
Meloman № 1 написа:Извинявам се, може би не разбирам добре български.
Те двамата ще бъдат водещи, нали е месец на влюбените и колегите са решили да водят с половинките си заедно... Любов да има

Само че в информацията на сайта ви пише, че двамата ще са ПРЕД екраните. Което веднага ги лишава от възможността да са водещи. 

- Meloman № 1
- 500+
Променено е, "Те двамата ще бъдат с теб на екраните от 19 часа", как тъй са ме давали на екрана и аз да не знам, бе, тююююю... Имам скромна теза, че това можеше да се напише и така: "Те двамата ще бъдат с теб от 19 часа", ама аз съм любител, нали, няма да се меся в работата на професионалистите, я