Мнениеот PatrioT » 30 Дек 2013, 17:35
BestRadio,
Е да де ьтв - Ринг+1 и Диема фемили +1 ще сложат още по един канал +1 и готово . Нормално е , много наивници смятаха ,че след цифровизацията големите телевизи ще се избият да си качват каналите , глупости та нали ще се лишат част от приходите от кабелните оператори . Сега цялата идиотска-нагласено процедура за избор на оператор на мултиплексите (спечелена от НУРТС т.е Цветан Василев и КТБ) се връща като бу,ранг върху главите на мутрите , които решиха че с монопол ще станат милионери и ще избират кой да качват на мултиплекса , да ама , не ! сега очаквам следващата нагла стъпка на Василев - да натиска ДПС за законови промени да се задължат най-големите оператори да си качат най-гледаните канали на мултиплексите , защото сега НУРТС работи на тотална загуба. Ето това са резултатите от един тотално непрозрачен и нагласен конкурс - монопол , лощо качество на покритието, никаква конкуренция и високи такси за качване на мултиплексите . И аз да съм няма да се съглася да си кача най-гледаните канали на мултиплекс , все пак плащам сумати пари за съдържание, ами на всичко отгоре ще се лиша от част от приходите си от кабелни доставчици ,а ми и трябва да плащам такси на НУРТС .... не виждам смисъл от каквото и да е бърборене в скоро време няма нормален собственик на медия да си качи телевизията на мултиплекс в предвид таксите за достъп трябва да има поне няколко милиона приходи (да не говорим за печалба), а големите телевизии в България са малко които могат да си го позволят . Да не коментираме жалките опити на тв7 да хване зрителското внимание (е може и да го прави на шепа пенсионери и хора без особени интелектуални претенции) .