TV7 се изложи
- radiomanbg
- 1000+
Re: TV7 се изложи
А сега вижте как вече се гледа ТВ7 през интернет: http://tv7.bg/%D0%A2%D0%927-%D0%9D%D0%B ... 5LIJHJ_tOu
нищо не се вижда, ето при мен със 100 mbps-
картинка:

картинка:

При мен ми изписва че трябва да се инсталира плеър,обаче не ми се занимава да го инсталирам,да не би да има някакъв вирус,то и без това няма какво да и се гледа на тази телевизия.
А , ти ще кажеш , че няма - само какви новини имат !? Къде другаде ще видиш ИСТИНСКИ новини ?
manechi,
Слушаш Бареков и се стремиш да обърнеш думите му наобратно, за да разбереш какво има предвид
Слушаш Бареков и се стремиш да обърнеш думите му наобратно, за да разбереш какво има предвид
Проблемът ни е, че масово не сме подготвени за разговор с хора, които са възкръснали три пъти като него. 

интересно какво ще се случи с високите заплати, предаванията, проектите в TV7, ако Цветан Василев спре да консултира собственика. При всички случаи ще бъде затруднен да го прави отдалече (от Виена).
Забелязвам, че вече сливат предавания на двата канала (с News7), обединяват емисии новини и пр. икономии. Дано да нямат временен проблем и с оперирането на банковите си сметки, ако допуснем, че са в КТБ.
Забелязвам, че вече сливат предавания на двата канала (с News7), обединяват емисии новини и пр. икономии. Дано да нямат временен проблем и с оперирането на банковите си сметки, ако допуснем, че са в КТБ.
Роси, а къде да са? Доколкото знам имат блокаж на картите
- cybercrackerbg
- 100+
Има сливане на сутрешния блок, т.е. Още нещо се измества с 30 минути по Нюз7, но други сливания в ТВ7 и Нюз7 не забелязвам.
Придворните кученца на властта ТВ7+Гнус7 от де-факто държавни станаха де-юре такива.
Move along, nothing to see here...
Move along, nothing to see here...
Кто с Пуйлом дружит - тот майдан заслужит
- radiomanbg
- 1000+
Нещата не отиват на добре при тези. Ще излезе, че тази медийна групировка е картонена кула от фалшив имидж, ала Делян Пеевски: http://pik.bg/%D1%81%D0%B0%D0%BC%D0%BE- ... 95534.html
- cybercrackerbg
- 100+
Тази агенция не може да бъде сериозен източник на информация.
- radiomanbg
- 1000+
Напротив, след като често се цитира от националните телевизии, значи има голям процент истина!!
Където има пушек има и огън.
в-к Капитал: "Ноу фрейм медия България" иска да бъде обявена в несъстоятелност
- radiomanbg
- 1000+
Ето и линка към статията: http://www.capital.bg/biznes/kompanii/2 ... biavena_v/
Капитал написа:"Срещу новините" по БНТ продължава да се излъчва всяка събота
Това предаване спря още през декември миналата година.
Колкото до публикацията в ПИК, това предположение изказах 3 дни преди тях, тук. Изглежда ми съвсем логично и щом са се заинтересували, халал да им е подсказката.
Жалко, разбира се, че не споменават нито едно име на напуснал журналист - а в заглавието четем "множество журналисти". Кажете бе, кажете поне един към 26.06.2014.
Днес разбираме от самата TV7, че Диляна Гайтанджиева "се завръща в ефира на TV7". Че тя пък кога е напускала, та да се завръща? Знае ли някой? Май тръгна с Бареков по едно време...
tv_maniac написа:Към krassyo
Намали белината, че ще му избелеят целите мустаци

krassyo написа:Където има пушек има и огън.
Едно техническо уточнение, което не става ясно при първоначален прочит на горния пост и дори може да въведе в заблуждение, че "Ноу фрейм медия България" иска да бъде обявена в несъстоятелност самата тя.
"Ноу фрейм медия България" АД е поискала ТВ7 да бъде обявена в несъстоятелност.
т.е. ТВ 7 е под заплахата от несъстоятелност.