bTV Comedy
bTV Comedy
Реших да пусна отделна тема,за да изразя възмущението си,как може докато имаше аналогова ефирна телевизия,да има bTV Comedy,а сега да я няма ?!?! Аз съм от София,така че тук би трябвало всичко да се хваща.Излизат bTV Lady и Diema Family-те за какво са ми.Единствено RING BG +1 е ценна от тези с час по-късно.Макар че и това "+1" трябва да се преосмисли.
Re: bTV Comedy
valio04 написа:Реших да пусна отделна тема,за да изразя възмущението си,как може докато имаше аналогова ефирна телевизия,да има bTV Comedy,а сега да я няма ?!?! Аз съм от София,така че тук би трябвало всичко да се хваща.Излизат bTV Lady и Diema Family-те за какво са ми.Единствено RING BG +1 е ценна от тези с час по-късно.Макар че и това "+1" трябва да се преосмисли.
Каналите bTV Lady+1 и Ring.BG+1 ще спрат цифрово ефирно около 15 май тази година. Така, че в случая с БТВ каналите няма какво да се преосмисли за съжаление, защото спират ефирно.
Според мен bTV Comedy би имала повече гледаемост в ефира, отколокто Ring +1.
Да не говорим че те 'наследиха' лиценза на GTV, които май имаха право да се пуснат на мултиплекс след спирането на аналоговото излъчване?
Да не говорим че те 'наследиха' лиценза на GTV, които май имаха право да се пуснат на мултиплекс след спирането на аналоговото излъчване?
LZ1PUF
Дотук аз засега не съм особено очарован от Цифровизацията.А Вие ?!?!
Как ще си доволен при положение че медия труп качиха най-големите си шльокавици а сега и за тях не им хареса че били безплатни по ефир.Вместо да пуснат екшъна и комеди за да избият рибата и да се гледат само техните канали.И при положение че вече никой не говори кога ще има нови канали по ефир как може да се хареса това.И всички вече знаят че не е цифровизация а корупцизация.Не може една държава като Германия примерно която има 30 канала ефир защото там има много бедни и държавата им едва свръзва двата края
а тук да се правят на ощипани и как искат за бозата която изътчват да вземат пари дори и от ефир.

- cybercrackerbg
- 100+
Puflet написа:Според мен bTV Comedy би имала повече гледаемост в ефира, отколокто Ring +1.
И двете телевизии си имат аудитория. Споделям мнението, че bTV Comedy е добър вариант за запълване на свободното време, ако няма друго и е тъпо, че я спряха ефирно.
Проблемите са няколко: първо, кабелните оператори предлагат достатъчно съдържание на ниска цена и имат хиляди абонати, така че делът на гледащите безплатно цифровата платформа е малък, за да му пука на някой в тая държава, че няколко стотин хиляди нямат достатъчен избор на програми.
bTV Media Group иска да прави пари, съответно дори основния им канал е кодиран за сателитно разпространение (големите западни телевизии не са кодирани) и най-вероятно вбъдеще ще кодират и сигнала на bTV на цифровата, безплатна засега, платформа.
Тъй като цифровизацията беше омазана в корупция и безхаберие, се наблюдава следното: Търговските оператори искат и се научиха да им плащат за съдържание и не са ОК да си плащат, за да бъдат излъчвани безплатно, за да ги гледат най-бедните. За една печеливша медия като bTV 3 милиона лева годишно за мултиплекса са пари за семки, обаче те не искат да дават, искат само да прибират и да заливат с бози.
Цифровата ефирна телевизия е социална услуга, за да може дори най-необразованите и бедните в нашата държава да имат достъп до телевизия и до пакет основни програми. Обаче този процес беше оставен в ръцете на частници (мултиплекси, медии) и почти без никаква регулация от държавата. По тази причина не може да очакваме един частник да мисли социално и непазарно, и да предлага без пари нещо.
Цифровизацията е един голям провал, който струваше много пари на бюджета, особено за малките населени места и в селата, където почти не стига сега ефирен сигнал от мултиплексите. Именно там хората гледаха ефирно безплатна телевизия най-много преди, не в градовете. И не виждам надежда скоро нещо да се промени...
-
- 100+
valio04 написа:Реших да пусна отделна тема,за да изразя възмущението си,как може докато имаше аналогова ефирна телевизия,да има bTV Comedy,а сега да я няма ?!?! Аз съм от София,така че тук би трябвало всичко да се хваща.Излизат bTV Lady и Diema Family-те за какво са ми.Единствено RING BG +1 е ценна от тези с час по-късно.Макар че и това "+1" трябва да се преосмисли.
Напълно си прав! Аз също се присъединявам към всеобщото възмущение!
Излъчваха напълно безплатно ефирно bTV Comedy, и не беше някакъв холивудски канал да кажеш че си струва да даваш пари за да го гледаш. Беше съвсем логично, че ще го пуснат цифрово и аз нямах и сянка на съмнение че може да не го пуснат.
Разочарованието ми беше повече от огромно. Просто бях потресен!
А още повече се потресох тия дни, когато научих че скапаната нацистка пропагандна телевизионна машина на партия Атака и Волен Сидеров - Телевизия Алфа се е сдобила със цифрово излъчване в софийския ефир, с което тотално го замърсява! Извинявам се, че неволно пак го избивам на политика, ама нали се говори за прозрачност при цифровизацията? Къде отиде тя? След като такова невероятно нещо е възможно да се случи в бедна България, замислете се кой ни управлява?
Подкрепям предложението bTV Comedy да се излъчва наземно DVB-T ! Надявам се да чуят предложението ни. 

- nnnnn75
- 100+
абе къде е жоро да каже че тая темата е за раздел сателитни програми , аз като пусна подобна тема веднага се заключва Още преди някой да е успял да отговори
жоро заключваи темата кво чакаш ако я бях пуснал аз отдавна да е заключена

Алфа тв за София - голям кеф !
Защо да се заключва темата,какъв е проблема ?!
Има много теми,които са в раздел "Телевизия" но в тях става дума за сателитни телевизии и те не са преместени в раздел "Сателитни програми" така че мисля че няма нужда от местенето на темата.
докато имаше аналогова ефирна телевизия,да има bTV Comedy
аз нямам спомен bTV Comedy някога да е била аналогово ефирна. Мисля, че от създаването си е имала лиценз само за кабел и сателит.
- cybercrackerbg
- 100+
Роси написа:докато имаше аналогова ефирна телевизия,да има bTV Comedy
аз нямам спомен bTV Comedy някога да е била аналогово ефирна. Мисля, че от създаването си е имала лиценз само за кабел и сателит.
bTV Comedy се излъчваше ефирно аналогово за района на София на честотата на несъществуващата вече GTV. На същата честота по-рано излъчваха CNN и Triada - пак през лиценз на Кр. Гергов.
а, ок мерси
Как така са си загубили лиценза... или имаше някаква заменка в София?
Как така са си загубили лиценза... или имаше някаква заменка в София?
- cybercrackerbg
- 100+
Роси написа:Как така са си загубили лиценза... или имаше някаква заменка в София?
Със спирането на аналоговите предаватели на 30.09. м.г. от Копитото спря да излъчва и bTV Comedy. А доколкото знам, bTV Media Group няма искане до СЕМ точно този канал да бъде качен на мултиплекс за ефирно разпространение, съответгно се излъчва само по сателит и по кабел срещу заплащане.
Реших да пусна тази тема,най-вече защото се учудих на някои неща.Замислих се,че я няма и телевизия BBT,а не знаех че всъщност е News7.По BBT имаше хубави предавания,като и тя излизаше на ефирната телевизия.Иначе си признавам,че bTV Comedy ме вълнува най-много заради кеча.Това е един велик развлекателен спорт.Шоутата са много интересни,а платените турнири са още по-интересни и вълнуващи.Да,има и много комедийни сериали и филми.Преди нова година,гледах "Денис Белята"-една страхотна комедия.
Интересно е,че излизат теливизии като Европа и The Voice-поне аз съм много доволен от това
Интересно е,че излизат теливизии като Европа и The Voice-поне аз съм много доволен от това

Излизат къде - в София !
valio04 написа:Аз съм от София,така че тук би трябвало всичко да се хваща.

Днес имаш сигнал,утре нямаш!