BTV SPORT стартира наесен
Re: BTV SPORT стартира наесен
Интересно дали наистина ще има Btv Sport, като отговор на Diema Sport 2...
То самата Diema Sport 2 не изглежда подплатена със сносна програма, така че даже и да има Btv Sport, едва ли ще бъде в отговор на ПР действията на НОВА. От МТГ си умрат да правят мъртво родени канали...
Edit: Георги
Премахнат ненужен цитат на предходен пост
Нека да има !
Абе кво да има? И двете групировка направиха по 10 канала, а дори основните си няма с кво да запълнят... Ако босфорци искат да си правят платени спортни канали, нема ядове.. да правят бтв екшън и ринга в платен пакет, да купят испанското бих ги плащал.. а не курвенските номера на нова - насилствено плащаме Нова Спорт ХД - първо, че е неква жалка пародия на ХД и второ не излъчват абсолютно нищо по него. Сега гледам нова мислели да пускат нова+

Този канал тръгна ли в крайна сметка? Вчера видях, че на популярните сайтове за сат канали го дават наличен и при трите дтх оператора. Сканирах на булсат транспондера, на който го дават че е - при бтв екшън, ама няма бтв спорт?
Сканирах и Близу София, но и там тц.
Сканирах и Близу София, но и там тц.
hater, май не схващаш иронията !
На 5 август след 9 ч. в "Тази сутрин" е имало представяне на италианското първенство по БТВ - на фона на лого "bTV Sport".
Не можах да открия запис от предаването на btv.bg.
Не можах да открия запис от предаването на btv.bg.
По-скоро представянето беше на фона на логото bTV Спорт ама онова дето го пишат на шапката на спортните новини.
Обявяването на трите години Калчо беше в спортната хроника, който представя водещия на спортните новини Петър Бакърджиев, съдържаше само закачка:
Макар че е bTV Екшън, екшънът ще е само футболен надявам се .. Така че това е свързано с корпоративните ни изяви
Обявяването на трите години Калчо беше в спортната хроника, който представя водещия на спортните новини Петър Бакърджиев, съдържаше само закачка:
Макар че е bTV Екшън, екшънът ще е само футболен надявам се .. Така че това е свързано с корпоративните ни изяви
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Това бТВ спорт излиза доста отдавна и аз бях се подвел. Но след като върви спот да Ринг с нова визия и я показват това значи, черняма да има промяна на името, а само на визията, както и на бТВ екшън. 

Аз залагам, че промяната ще стане за първите мачове от плейофите на шампионската лига.
Аз имам чувството, че bTV Спорт ще бъде нов канал, а не преименуване на Ринг. Може би платен по модела на Диемите. И то не че има нужда от такъв, а ей така, за идеята и от спортна злоба.
Харесват ли ви новите лога на btv Action и Ring?
и от мен "да", особено на RING.

(само не разбрах идеята на промяна на името, от ринг.бг на ринг - не че разбрах навремето идеите в последователните промени, сега е шестата поред промяна)

(само не разбрах идеята на промяна на името, от ринг.бг на ринг - не че разбрах навремето идеите в последователните промени, сега е шестата поред промяна)
Ринг означава кръг, какви са тези ръбести измишльотини ?!
Че тогава защо се казва "боксов ринг"?
Тази дума има двайсетина значения като съществително и над десет - като глагол. В съчетания има още по-необичайни значения, напр. to ring the cattle е да събереш ("да заградиш") добитъка, който се е пръснал по баирите 
Изобщо не е изключено именно от ограждането на добитъка да е дошла идеята и за боксовия ринг, само дето говедата в него са само две плюс каубоя (съдията).

Изобщо не е изключено именно от ограждането на добитъка да е дошла идеята и за боксовия ринг, само дето говедата в него са само две плюс каубоя (съдията).
Идеята за смяната на логото само на ринг, може дори да е заради желание от страна на БТВ да скъсат румънската връзка със sport.ro ? Иначе очаквам в следващите месеци да ги последват лейди-то и синема-та и накрая като черешката на тортата и самата БТВ да има нова визия.
В момента RING не излъчва ЛЕ.