„А група“ може да остане без ефир след първи кръг?
Re: „А група“ може да остане без ефир след първи кръг?
Язък за ресурса на CNN - отиде коня у ряката !!!
Нова Броудкастинг Груп придоби ексклузивните права за телевизионно и онлайн излъчване на мачовете от българското футболно първенство, турнира за Купата и мача за Суперкупата на България за сезони 2014-15 и 2015-16 г. Така каналите Нова, Диема и Нова Спорт ще предават по няколко мача във всеки кръг от шампионата в „А“ група.
Първият мач, на който футболните фенове ще станат свидетели, е дербито Лудогорец – ЦСКА. Срещата ще се излъчи на живо тази събота, 16 август, от 20:00 часа в ефира на Диема. На следващия ден (неделя, 17 август) каналът ще покаже и двубоя "Левски" – "Ботев" (Пловдив) директно от стадион „Георги Аспарухов”, отново от 20:00 часа. Към най-оспорваните срещи в „А” футболна група от септември каналите на медийната група ще добавят и мачовете в турнира за Купата на България.
Първият мач, на който футболните фенове ще станат свидетели, е дербито Лудогорец – ЦСКА. Срещата ще се излъчи на живо тази събота, 16 август, от 20:00 часа в ефира на Диема. На следващия ден (неделя, 17 август) каналът ще покаже и двубоя "Левски" – "Ботев" (Пловдив) директно от стадион „Георги Аспарухов”, отново от 20:00 часа. Към най-оспорваните срещи в „А” футболна група от септември каналите на медийната група ще добавят и мачовете в турнира за Купата на България.
Честито ни СД по Диема. Развитие нулево.....
32red написа:Нова Броудкастинг Груп придоби ексклузивните права за телевизионно и онлайн излъчване на мачовете от българското футболно първенство, турнира за Купата и мача за Суперкупата на България за сезони 2014-15 и 2015-16 г. Така каналите Нова, Диема и Нова Спорт ще предават по няколко мача във всеки кръг от шампионата в „А“ група.
Това някаква лъжа ли е,Много хитро някак си се измъкват Нова Броудкастинг Груп придоби правата,и по ефирният канал нищо не се илъчва,поне сега на цифровата да сменят дф с диемата защото хората които нямат кабелна и сателит остават без достъп ,поне единия от двата тези мача тази седмица да беше по Нова.
@kiko plus
Ми, да пуснат Нова спорт.
Ми, да пуснат Нова спорт.
ktamara, и къде ти беше HD-то до сега, че толкова се тюхкаш ? Ще има HD ама друг път !
Ако я бяха взели bTV щеше да е в HD...
manechi написа:ktamara, и къде ти беше HD-то до сега, че толкова се тюхкаш ? Ще има HD ама друг път !
По Нюз7 ХД си даваха мачовете в ХД... Не всички, но поне имаше и такива...
Трябваше БТВ да купят първенството.. сега ще гледаме мазнотията по диема...

Подочух че бат Бойко се е разбрал с Киро Гела за първенството. Иначе щяха да с в ХД мачовете
Абе и аз чух, че ББ е обещал ХД оборудване.. ама нека да видим... Нова ТВ със сигурност са си го заслужили..
Впрочем... ще пусна една бомба.. очаквайте изненади от Канал 3

Впрочем... ще пусна една бомба.. очаквайте изненади от Канал 3

Канал 3 да не предават Испанското или някое друго голямо първенство да преминат 16:9 и да пуснат ХД канал,за мен това са бомби
parksf написа: да преминат 16:9 и да пуснат ХД канал,за мен това са бомби
Човек никога не знае..

Иначе даже имат и насрочена дата...

Цитата е направо жокер...
иначе говорим за след 20-ти септември.
Edit: Георги - Премахнат ненужен цитат на предходен пост

иначе говорим за след 20-ти септември.
Edit: Георги - Премахнат ненужен цитат на предходен пост
И аз искам да гледам в HD, но сме Булгаристан ! News 7 и HD футбол - кога, че не си спомням ?! Можеше да е БТВ, но не са платили , а и те са ден до пладне май ! Така, че това са реалностите, дано НОВА влязат в час и да не забравят, че има хора без Diema !!!
- lunar_light
- 100+
След вчерашното фиаско в Разград (с прекъсващо пряко предаване до 89-90 минута) си помислих, че по-зле няма на къде - ето, че току що Нова изкопаха още няколко метра в дъното. Днешното излъчване започна директно от ... 7 минута.
Но дали ще удържат до края не се знае.
И отново картината е 4:3 въпреки, че най-долу вдясно пише 16:9. А тия надписи + лого изяждат 1/8 от екрана.

И отново картината е 4:3 въпреки, че най-долу вдясно пише 16:9. А тия надписи + лого изяждат 1/8 от екрана.
А за калпак понякога проблеми Левски Ботев 0-1 но за мое учудване първите 10 мин така и не видяха ефир, в момента се излъчва, ама за какво бяха тези проблеми, явно медията, е червена, надявам се да греша. 

София, жк Овча Купел 2, бл. 9. Тук е високо и чист въздух.
Сега когато гледах мача Левски - Черно Море ми се стори,че коментатора беше един от ТВ7,оказа се обаче,че правилно съм се осетил защото и в др.форум видях,това да го пише - Илиян Енев водещият на спорт7,сега ми е чудно спорт7 само с единия водещ ли остава или слиза от ефир?
По скоро второто...
София, жк Овча Купел 2, бл. 9. Тук е високо и чист въздух.
Левски - ЦСКА по Нова ТВ,на 25 август събота,от 15.30-студио,16.00-18.00-мачът !