Страница 1 от 1

Липсват ли ви новините по бТВ в 22:00?

Публикувано на: 30 Яну 2015, 22:09
от moshe
Интересно ми е дали ви липсват новините по бТВ в 22:00? Мен лично ми липсват, защото си бяха в доста удобно време. В 23:30 са ми прекалено късно - вече съм си легнал, понеже съм рано на работа.

Re: Липсват ли ви новините по бТВ в 22:00?

Публикувано на: 30 Яну 2015, 22:25
от yuliqn
То човек толкова години като свикне /му става гадно като почнат да променят телевизийте кот им падне...и когато им падне :) липсват ми защото бях свикнал... :'(

Re: Липсват ли ви новините по бТВ в 22:00?

Публикувано на: 30 Яну 2015, 23:34
от kiko plus
Ами и др.канали които излъчват новини в 22.00,в момента се сещам за ТВ7,ТВ+.европа мисля,че и тя,а и К3 също май ще пуска от др.седмица,но аз предпочитам също новини в 22.00 и по-къс турски ссериал вечер,даже ако може и да го няма този турски сериал,ще е още по-добре,иначе вс.останало при бтв в момента е що годе добре,не като конкурентчето й.

Edit: Георги
Премахнат ненужен цитат на предходен пост

Re: Липсват ли ви новините по бТВ в 22:00?

Публикувано на: 31 Яну 2015, 08:34
от manechi
Да прав си - направо са СУПЕР , само където няма нищо за гледане ! Поне да имаше новини в 22 ч, ако сме пропуснали нещо !

Re: Липсват ли ви новините по бТВ в 22:00?

Публикувано на: 31 Яну 2015, 09:25
от Роси
Аз не мога да кажа, че ми липсват, тъй като алтернативи има предостатъчно. По-скоро за самата телевизия го виждам като проблем това, че разби времето на :30 (след 20 ч.), вместо на :00.
Проблемът е, че тази антиконкурентна по съществото си мярка не прилича на първия, а на следващ, който се бори за първото място.

Де факто с премахването на новините в 22 ч. (от 4 март 2014 г.) bTV призна, че към този момент са изгубили първенството.

Многократно след това, особено през уикенда, започнаха да пускат "нелегални" (необявени никъде) новини в 22 ч. само с войсовър, включително прогноза за времето без водещ - гледате една карта и някой ви говори на уше. Много телевизионно, няма що. Тия експерименти Венелин Петков да си ги прави в някоя кабеларка...

Вчера, вече януари 2015 г., новото лидерство бе потвърдено.

Re: Липсват ли ви новините по бТВ в 22:00?

Публикувано на: 31 Яну 2015, 10:42
от kiko plus
БТВ може да допускат грешки,но поне си задържат интересните предавания,а това лидерство на сините да си го отзад,щото те са лидери по даване на интервюта ,начетох се на знайни и незнайни разбирачи от Нова и МТГ и във всяко едно и също се плюят по бтв,а същото време съдържанието им е под всякаква критика и продължават занапред да ни предлагат същото съдържание,и малкото интересни неща да притежават или ги спират,местят в неудобно време или измислят др.новости като името им и правят всичко възмножно да не се гледа,ето затова никога няма да настигнат бтв ,а преди време надеждатами бе в тях,но всичко се промени откакто Светлана Василева напусна и двата канала даже,телевизията не е същата както преди.

Re: Липсват ли ви новините по бТВ в 22:00?

Публикувано на: 31 Яну 2015, 14:22
от moshe
БТВ в началото на създаването си, мен лично ми беше много по-интересна от сега. Имаше свестен сериал от 20:00 (Orange county, Отчаяни съпруги), Новини от 22:00, Шоуто на Слави и след него комедиен сериал (Приятели, Всички обичат Реймънд, Двама мъже и половина). Сега има турски сериал, който убива целия ми интерес към бТВ след 20:00.

Re: Липсват ли ви новините по бТВ в 22:00?

Публикувано на: 31 Яну 2015, 16:59
от Stani
Изобщо не ми липсват,даже въобще не са нужни късни новини,повтаря се едно и също като счупен грамофон :Drunk

Re: Липсват ли ви новините по бТВ в 22:00?

Публикувано на: 31 Яну 2015, 20:07
от adolf
Колеги, не, че нещо, ама, мноу ви личи като смените местоработата :D Особено за Роската - в пълна сила.
Take it eаsy, че отстрани изглежда малко смешно :Drunk
В крайна сметка този форум го четат повече хора от бранша. Да кажеш, че са тъпи - не са. Айде, да не подхващаме темите за умрелите циганки, дето ни хвалели. ;)
Всичко вече сме го виждали. :Icecream

Re: Липсват ли ви новините по бТВ в 22:00?

Публикувано на: 01 Фев 2015, 00:25
от Роси
Аз търгувам с автомобилни масла, ако това има такова значение за темата... Съжалявам, ако съм прозвучал смехотворно, но телевизията ми е краста (покрай основната краста - киното. Но не мога да уцеля свестен форум за кино, та ако препоръчате, бих бил благодарен).

Re: Липсват ли ви новините по бТВ в 22:00?

Публикувано на: 01 Фев 2015, 09:33
от GIF
Уцелването на свестен форум е трудна задача, но не трябва да се губи надежда !
Независимо от местоработата, човекът крепи надеждата, а не обратното ! :Drunk

Re: Липсват ли ви новините по бТВ в 22:00?

Публикувано на: 01 Фев 2015, 15:18
от adolf
Роси,
Един, преди има-няма 5 години, разправяше, че е продавач в плод-зеленчук, пък после друго се оказа.
Просто отбелязвам, пък всеки сам си знае какъв е. ;)

Re: Липсват ли ви новините по бТВ в 22:00?

Публикувано на: 01 Фев 2015, 19:14
от Роси
Сега си спомних - ти беше :D

Re: Липсват ли ви новините по бТВ в 22:00?

Публикувано на: 01 Фев 2015, 19:33
от nikitrz
Ако има как да затрият цялата "телевизия" с 10-те и копия ще е най-добре, та вие питате за новините!Нито новините, нито телевизията им би ми липсвала!!!Не случайно съм ги изтрил от списъка с канали, че да не превключа по грешка някой път!

Re: Липсват ли ви новините по бТВ в 22:00?

Публикувано на: 01 Фев 2015, 22:49
от adolf
Да, така е. Но по тази логика няма въобще смисъл да се гледа тв. И познавам доста младежи, които не го правят. Предпочитат интернет и торенти.

А относно духовития Роси - много добре разбираш кой си, тъй че не се прави на ударен, драги.

Edit: Георги
Премахнат ненужен цитат на предходен пост

Re: Липсват ли ви новините по бТВ в 22:00?

Публикувано на: 02 Фев 2015, 00:01
от Роси
От обратен (re: "драги") зеленчукар всичко мога да очаквам, не е лека и вашата... Като гледам, и за телевизия хич не ти остава време.

Re: Липсват ли ви новините по бТВ в 22:00?

Публикувано на: 02 Фев 2015, 11:43
от adolf
Аз още преди година и половина прогнозирах в този форум, че БТВ и Нова ще изравнят силите си. И не се отричам от прогнозата си. Тя не се влияе от това дали Вики Политова е напуснала БТВ, дали Дарина Сарелска е станала шеф на новините на Нова или пък Люба Ризова е поканена да работи там.
Докато при теб мненията претърпяха драстичен завой за има-няма няколко месеца.
Прогнозата ми беше следсвие от общите закономерности на тв-пазара и от цялостната ситуация в държавата. А не конюктурно мнение, с оглед на това дали съм някъде на заплата от няколко хилядарки месечно.
Професионалистът знае, че не личностите сами по себе си решават, а цялостните отношения в корпорациите: днес работиш за БТВ, утре за Нова, вдругиден за ТВ7 – няма лошо, оценили са те, дават ти пари, и толкова! Всичко останало от типа на някаква корпоративна загриженост и патриотизъм е адско лицемерие и не търпи толеранс. Хора от кухнята са ми разказвали как тези, които най-много са парадирали с марката БТВ, след това са я предали, тъй че айде да не ставаме по-големи католици от папата. Да не говорим, че част от лицата на БТВ бяха прогонени от там от същите хора, които сега работят с тях в Нова. хората в този форум имат памет. Не са толкова малоумни.
Нова проспеприра, благодарение на многото пари около шведската компания и на умния френски шеф, а не защото някоя си „звезда” отишла там и обърнала съотношението на сили заради неземния си блясък. Но колко Нова просперира също е относителен въпрос. Истинските цифри си ги знаят само по високите етажи – както в Нова, така и в БТВ.
Иначе, аз продължавам да си уважавам най-много БНТ, защото е обществена медия, макар и не винаги да го показва.

Re: Липсват ли ви новините по бТВ в 22:00?

Публикувано на: 02 Фев 2015, 16:54
от Роси
Първо - честен кръст, нямам нищо общо с телевизии. Направо не мога да повярвам на очите си, така да ме набеждаваш. То не че е обидно, напротив, уважавам работещите в тях, но ако така си ми проследил постингите би трябвало да забележиш, че вървя по темите - ако повече се пише за една, участвам там. Обаче съм казвал и хубави, и лоши неща за всяка една поотделно. Впечатлението за небалансираност е напълно погрешно - първо, не се и стремя към балансираност, второ, зависи от дискусията.

Познавам, разбира се, много хора отвсякъде, но това е във връзка с реклами и спонсорства, а не че съм техен "служител", боже... Наскоро се видях в такава връзка с юрисконсултката на БНТ, една пълничка дама (в момента не ми идва името) - и на нея, както и на хора от БТв, от Нова и т.н., и от ТВ7 също, и от няколко малки и съм им казвал горе-долу същите неща, които съм изразявал и тук. В очите.

Нито са ми се сърдили, нито нищо. За мой срам, по-често се усмихват. ;D
===

Да оставим това. Със сигурност не е интересно за никого.
Кажи нещо по темата, за късните новини.

Re: Липсват ли ви новините по бТВ в 22:00?

Публикувано на: 04 Фев 2015, 12:53
от radiomanbg
На БТВ новините по-добре да ги няма, че откъм съдържание и най-добрият журналист ще потъне от срам!

Re: Липсват ли ви новините по бТВ в 22:00?

Публикувано на: 07 Фев 2015, 05:41
от Роси
Наистина от година насам става все по зле. Някаква безумна парадност и високопарност, едни глътнати бастуни, една официозност, трагедия. Но това е офтопик. Ако в друга тема стане въпрос за новините по други канали, ще плюна и там (примерно трагичността и сълзливостта по Нова). Няма да скрия, че БНТ са най-напред, по личното ми мнение.