nvr написа:Това е откъде го чу?От лъжливите пропагандни сайтове bradva.bg bultimes.com
Бабата пред блока ми каза... айде малко по-сериозно..
nvr написа:Това е откъде го чу?От лъжливите пропагандни сайтове bradva.bg bultimes.com
expert написа:Дано фалират тез, една стотинка не съм им давал и няма да им дам. Призовавам разумните хора да сторят същото...Макс спорт също. Има и безплатни алтернативи.
parksf написа:Цената на допълнителен пакет DiemaXtra се променя на 7.99 лв. с ДДС, считано от 01.07.2019 г., във връзка с промяна на търговските условия от страна на Нова Броудкастинг Груп АД. Новата цена ще бъде приложима за всички нови и текущи клиенти за допълнителен пакет DiemaXtra.
parksf написа:Цената на допълнителен пакет DiemaXtra се променя на 7.99 лв. с ДДС, считано от 01.07.2019 г., във връзка с промяна на търговските условия от страна на Нова Броудкастинг Груп АД. Новата цена ще бъде приложима за всички нови и текущи клиенти за допълнителен пакет DiemaXtra.
kikiface написа:Точно така. Аз ще си гледам Макса 1 и 2 заради НАСКАР, а оня Домус нека си играе с цената на кренвиршите
kikiface написа:За Диемите: 8 лв, колкото струва кило кренвирши в магазина![]()
Потребители разглеждащи този форум: 6 и 0 госта